Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

noooo z allegro to niestety nic nie uzbieramy bo mi aukcje usuneli jako niezgodną z regulaminem. Aukcja Farta też została usunieta!!!
Nic to - wystawię coś na bazarku w takim razie!!!

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olu!
Skontaktuj sie z AleksandraB-nick na dogo ona wrzucała Krecika na allegro.
Jej tez usuneli akcje na rzecz jej bid, podpowie Ci jak masz to ominac .
Arka -Rybon ma zawalona skrzynke!!!!!

Posted

Gamon, z domowych porad na swiad - mozna posypac maka ziemniaczana, tak jak male dzieci przy ospie - pomaga.
Ja ostatnio kupilam koszmarnie drogi szampon przeciwswiadowy - okazalo sie ze jest na bazie owsa..... Kapiel w platkach owsianych bylaby 100-krotnie tansza ;-), a napewno rownie skuteczna....

Posted

[quote name='Olga132']noooo z allegro to niestety nic nie uzbieramy bo mi aukcje usuneli jako niezgodną z regulaminem. Aukcja Farta też została usunieta!!!
Nic to - wystawię coś na bazarku w takim razie!!!

Musisz sprzedawać coś konkretnego (w tym wypadku napisz, że zdjęcia Krecika) i wysyłać pocztą (trzeba podać w aukcji koszt wysyłki zdjęcia)! To musi byc rzecz !!!! To jest najważniejsze !
Nie moze być wysyłka netem !!!!!! (a jak się dogadasz z kupującym, to już inna sprawa, porozumiewasz się w tej sprawie potem przez internet)

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Musisz sprzedawać coś konkretnego (w tym wypadku napisz, że zdjęcia Krecika) i wysyłać pocztą (trzeba podać w aukcji koszt wysyłki zdjęcia)! To musi byc rzecz !!!! To jest najważniejsze !
Nie moze być wysyłka netem !!!!!! (a jak się dogadasz z kupującym, to już inna sprawa, porozumiewasz się w tej sprawie potem przez internet)

tak zrobię - tylko napisałam do nich żeby chociaz mi moj tekst przesłali, bo wszystko usuneli a ja sobie tego nigdzie nie zapisałam. A teraz mi weny brakuje do ponownego tworzenia.....

Posted

Jutro zapisze Kreciatko na wizyte do weta.;) (Dembele)
Popłacze w słuchawke ,moze uda sie przyspieszyc termin.
Postaram sie wstawic zdjecia z dzisiejszej wizyty w klinice aby wszystkie kochajace cioteczki nacieszyły sie widokiem małego Krecika.
Teraz znikam .
WSZYSTKIM WAM DZIĘKUJĘ ZA POMOC.
BARDZO,bardzo .

Posted

Musze bardzo pochwalic Krecika.;) Mimo ze tak dlugo był na tym cięzkim łancuchu uwazany przy budzie- to jest psiaczkiem bardzo czystym.:lol: Biegnie do drzwi i sygnalizuje swoje potrzeby krecac sie w kółeczko.
Na spacerku obserwuje psiaki i najchetniej pobiegałby z nimi.
Mój wet ocenil go na góra 10 lat z tendencją zniżkowa.Na moje oko ma nie wiecej niż 8 lat.
Apetyt nadal wilczy,:cool3: :cool3:
Dzieki Olga 132 za saszetki :lol: :lol: :lol:
Krecinka minimalnie mniej się drapie.Teraz trze głowka i pysiem o swoje posłanko.
Dlatego jego ryjek jest lekko starty z siersci.Wyglada jakby był posmarowany maką.
Wczoraj bylismy po obiadku i kolacji .Wet powiedział ,ze w tym wypadku dbadanie krwi było by zamazane,Musimy zrobic jak bedziemy na czczo.
Sugerował również zmiany hormonalne.
To tyle co zapamietałam .Aga pewno wie wiecej ale jest teraz na zajeciach.
Cioteczki a co to nie zagladacie do mnie????;)

Posted

Podejrzałam ,ze skończyła sie akcja na allegro.
Poprosiłam nasza kochana Czarodziejke o pomoc w wyczarowaniu tej jedynej osoby ,z która Krecik bedzie dreptał do końca swojego Krecikowego życia.
Ja wierze ,ze ma przed soba jeszcze wiele ,wiele słonecznych ,snieżnych ,pochmurnych ale spokojnych dni.

Posted

Ale Aga fajnie wygląda z Krecikiem na kolanach! Mogę prosić o ekspresowo krótki opis, co dolega Krecikowi? (przepraszam, ale nie mogę czytać całego wątku :oops: )