Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to Dwa Wspaniałe Gamonie zasługują na ogromne podziękowania za nieprawdopodobną dobroć dla zwierząt !!!!!!!!!!!
Ja jestem naprawdę dobrej myśli - Kreciątko ma ogromne szanse !!!!

Czarodziejko - pieniądze za Anioła na AFN !!!!!!!

Z dopiskiem "Krecik"

Posted

Noc przespalem spokojnie;) .Niestety nad ranem zacząłem sie juz bardzo drapac.:shake: :shake: :shake: Jakbym mógł tobym sie cały czas drapał .Na grzbieciku sie kłade i krece sie w kółeczko.Rozdrapuje sobie skórkę do krwi:shake:
Nie wiem czy ten steryd wczorajszy zadziała prawidłowo ????.
Moze ciocia Rybon36 sie wypowie co o tym sadzi.Jak długo on powinien działac aby ulzyc Krecikowi ,Jakie ma działanie.????
Ciociu plisss napisz krótko;) ;) ;) .

Dopisze -bardzo lubie kotki i nie zsiusiałem sie w domku.

Posted

Powinien juz zadzialac. I nie mysl,ze pies wogole przestanie sie drapc. Poprostu zdecygowanie mniej bedzie sie podrapywal. Trzeba by tez, na wszelki wypadke, kupic mu karme dla alergikow. Nie wiem czy szampon, w ktorym go kapalas nie dal uczulenia-czesto tak jest przy takich nadwrazliwcach i chorobach skory. A wykapany powinien byc 48 godzin po odpchleniu-czy nie zawczesnie go wykapalyscie?

Posted

Kapałysmy go o godz.18.30. w niedziele a odpchlony został w piatek po południu .Mineło wiec 48 godzin.Kapałysmy go w zwykłym szarym mydle po konsultacji z dwoma wetami.;)
Mamy juz faks z laboratorium .Dzisiaj idziemy na 20.00 do weta .Czy ktos moze ma telefon do weta od chorób skórnych o ile nie przekrece nazwiska do dr.Dembele.
Uwazam ,ze warto go i tu skonsultowac.;)

Posted

Dr Kourou Dembele przyjmuje w lecznicy na ul Częstochowskiej 20, wejście od ul. Białobrzeskiej 40a (dzielnica Ochota) tel. 022 824-29-46, str. int. www.bialobrzeska.waw.pl
Takie namiary znalazłąm w internecie.
Ta lecznica w ogóle ma dobrą opinię ,takze wśród moich znajomych. Tylko trzeba się telefonicznie zapisywać bo kolejki potrafią być straszne !

Posted

Do dr. Dembele zapisy sa przyjmowane ze sporym wyprzedzeniem - ma czlowiek renome :) Moja sucz zdazyla wyzdrowiec zanim nadszedl termin wizyty. Ale Krtkowi pewnie sie konsultacja u niego przyda i moze tez nie zdazycie do niego pojsc, a Krtek w okladach z wlasnego domku juz bedzie zdrowial w oczach? :) Czego Wam baaardzo goraco zycze.

Posted

Prawda jest taka. Mam swoje 4 psiaki-Kosmatego ,Gamonia ,Rambusia i Kame i jednego kociaka-Pysię.Mieszkam w 46 m2.
Krecik bardzo chwycił mnie za serce i czułam ,ze musze mu pomóc wyjsc z choroby ,wyrwac sie z łańcucha przed zimą,aby nie zamarzł z zimna .:shake: przywiazany do budy. Czekałam z decyzja ,ze moze ktoś inny podaruje mu tymczas lub stały dom ,nie bedzie sie bał ,ze psiak zaraza. Nikt sie nie zgłosił.:shake:
Chyba nie miałam na co czekać.!!!!!!!Bede starała sie znaleźc mu kochajaca rodzinę ,która bedzie z psiakiem do końca jego dni.
Teraz najważniejsza sprawą jest zlikwidowanie jego cierpienia jakie spowodowane jest postepujacą chorobą .
W szukaniu domku bede Was prosiła o pomoc!!!!

Posted

[quote name='gamoń']Kapałysmy go o godz.18.30. w niedziele a odpchlony został w piatek po południu .Mineło wiec 48 godzin.Kapałysmy go w zwykłym szarym mydle po konsultacji z dwoma wetami.;)

A gdzie to mydlo zdobylas, ja go szukam tez i tu u mnie nie maja, to 'rarytas", obecnie.;)
Ublagaj na Bialobrzeskiej, dr. Dembele, aby go 'wcisneli' na wizyte, ze to biedak ze strasznego schroniska i ze dlugo juz sie tak meczyl, z ta skora.
Dasz rade!;)