Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstrzymajmy się na razie do ostatecznej diagnozy. Myślę, że jak Emir będzie coś dokładnie wiedziała na pewno da znać. Jednak sami widzicie , że źle to wszystko wygląda...bardzo źle :-(

Posted

nigdy nie nalezy rezygnowac,widzialam w gorszym stanie pieska chorego na nuzyce i przezyl.Nalezy uzbroic sie w cierpliwosc,ta choroba nalezy do dlugo trwajacych.

Posted

Mój Boże.Mój Krecik!

Nikt Cię nie leczył a Ty biedaku z powodu bólu i cierpienia wychylałes tylko mordeczke z budki:-( :shake: :-( :shake: :-( :shake:
Emir proszę napisz co u maleństwa?

Posted

Ja wiem, pisać i straszno i żle...ale prawda jest jaka jest :placz: Krecik nie ma dobrych rokowań i widziałam wczoraj-wygląda to wszystko po prostu tragicznie. Jak ten pies musiał cierpieć w tym Węgrowie, to przechodzi ludzkie pojęcie. Teraz jest w izolatce na białym prześcieradełku i miękkich kocykach (wszystko jest potem palone) i jest ten maluch odkuty z łańcucha, który był jego bolesnym codziennym brzemieniem w tym tragicznym schronie...jest mu na pewno teraz trochę lżej...a co będzie?...my-ludzie na Matkę Naturę nic nie poradzimy... Mam zaufanie i wiem -Emir jest osobą, która będzie walczyła do końca by go uratować, możemy być tego pewni...

Posted

Kopiuje z watku wegrowskiego bo nie wiem czy Emir tam zagląda?

Poprosze Emir o podanie konta na jakie mam wpłacac pieniadze na leczenie Krecika.
Chciałabym wpłacic 200 zł .
Wiem ze to kropla w morzu .Moze niedługo cos jeszcze wyskrobie.
Pozdrawiam
Beata

Posted

Leczenie Krecika będzie bardzo kosztowne.
Prosimy o grosiki aby ulżyc w jego cierpieniu.
Moze na AFN- z dopiskiem na Krecika?????????????????
Emir prosimy o podpowiedź.

Posted

Gamoń - Musimy wierzyć, że się małemu uda !!!!!!!!!

W imieniu Krecika prosimy bardzo dalszą pomoc finansową na leczenie - dajmy mu wspólnie szansę na życie !!!!!!!!

Konto do wpłat

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych
"EMIR"

Konto Fundacji:
Bank Śląski O / Grodzisk Maz. 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056

lub na AFN

Posted

Blagam Was ratujcie go!!!!!!!!!!!!:placz: :placz: Pomoge finansowo! Juz przekazalam do AFN 200 zl na Krecika. Przekaze wiecej. Tylko prosze, nie dajcie mu umrzec! Nie mieszkam w Polsce juz od 17 lat, sama nie moge go przygarnac i nie wiem kto by mogl. Ale obiecuje, dam jak najwiecej pieniazkow bede mogla! Napiszcie tylko na co i ile. Pomozcie mu, blagam!