gamoń Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 To jest grzbiet innego psiaka --ale własnie tak wyglada skóra Krecika.:shake: :shake: :shake: :shake: :-( :-( :-( Bez konkretnej diagnozy i zabrania go do weta i domku tymczasowego to nic psiakowi nie pomozemy:shake: :shake: :shake: Tak mi zapadł maleńki w serce . Krecik porusza sie również pomalutku ,moze miec równiez reumatyzm.:shake: Quote
Aleksandra_B Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ależ bidka z tego Krecika :-( Może jednak uda mu się przed zimą? Quote
gamoń Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Kreciku tak mi wstyd i żal ,że nie znalazłam dla Ciebie kącika ,gdzie mógłbys sie wyleczyć. Krecik szuka domku tymczasowego. Bardzo prosze Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Gamon, mnie tez ciezko uwierzyc, ze nikt nie ma kacika , takiego malego malego. Prosze , przeciez ten pies cierpi, jest mu zimno i bardzo smutno. Quote
Aleksandra_B Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Krecik pilnie potrzebuje ciepłego kącika! Quote
evita. Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Krecik w necie: Krecik- psy.pl Krecik- forum.gazeta.pl Krecik- eoferty.com.pl Krecik- 4lapy.pl Krecik- kupiepsa.pl Krecik- ale.gratka.pl Krecik- bono-polska.pl Krecik- kupsprzedaj.pl Krecik- zwierzaki.org Krecik- kupiszpsa.pl Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Evita, gamoń - nie moge przestać myslec a co najgorsze nie dysponuje domkiem . Okropna jest bezsilnosc. :placz: Quote
gamoń Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Mój malutki czarny ryjku kolejna czarna zimna noc przed Tobą :-( :-( :-( :-( Quote
enia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Kochany Krecik wyszedl wczoraj do mnie merdal ogonkiem pozwoli obejrzeć brzusio które też nieciekawie wygląda, i poszedl zrezygnowany do budki...... po wczorajszej akcji z psami i Migotką jestem wyczerpana ale nie spoczne póki Krecika nie wyciagniemy, nawet foty nie moglam wczoraj mu zrobic bo nie pozwolili, J.mówi , że on jest leczony, w momencie gdy pytalam na co? i jaka diagnoza , jakie leki dostaje nie umiala mi powiedzieć. Quote
jotpeg Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='enia']... i poszedl zrezygnowany do budki......quote] strasznie zal tego maluszka... Quote
enia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Tak żal jest okropny, bo to biedactwo wychodzi ufnie do Ciebie wpatruje sie w oczy i widzisz to nieme blaganie żeby go zabrać........potem odwraca sie i wchodzi do budki.On wszystko rozumie, ta niemoc jest okropna i ja juz sobie nie radzę z tym......:-( Quote
gamoń Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Enia -przestań mi przypominac ,bo bede płakala:-( :-( :-( a i tak nie jest mi za wesoło:shake: Quote
gamoń Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Moja Czarna Mordka, Szukaj Tymczasu Na Pierwszej Stronce. Quote
enia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Kto przygarnie Krecika na okres leczenia i szukania nowego domku? bardzo prosimy . Quote
beka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Bardzo mi go żal, chciałam jakiemuś węgrowiakowi pomóc ale jak? Dziś usiłowałam zwolnić jedno miejsce na tymczasie na działce ale okazało się że mój Morus nie toleruje dorosłych samców ;(. Na jednej działce Morus z Tara, na drugiej onek z Chrcynnego.... nie ma jak pomóc...bardzo żaluję Quote
enia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Beka, jesli zwolni Ci sie miejsce zobacz naszą Szarlotę, na wątku szczeniaków, bardzo prosze.Moge ją zabrac kiedy chce kierowniczka prosila o domek dla niej. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Kto przygarnie Krecika na dobre i na zle ? Quote
gamoń Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 mała mordka znów na koncu.:shake: Ludzie wy nie wiecie co tracicie.!!!!!!!!Tuptajacy krecik chce do domku.;) Prosimy bardzo -pokochajcie Kreciczka:lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Evita, Enia - co mozemy zrobić ? Jest mi bardzo żal Krecika ale chwilowo nie moge pomóc. Ale moze wspolnymi siłami coś zdziałamy. Quote
gamoń Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Pomożecie???? Zrobimy wszystko co w naszej mocy.:lol: Obmyslamy plan działania. Kret czeka na kochany domek:lol: Quote
enia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Gamoń ma pobrać zeskrobine , może w niedziele jej sie uda...... wziełabym go ale nie mam dokąd.......:-( ja codzień rano sprawdzam temp. i myśle jak on przetrwał noc......Jola zrobiła mu zasłonke w wejściu do budy i dużo słomy nakładla ,ale on i tak drży...... Quote
enia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Gamoniu , Osiołek mówiła o tej zeskrobinie to prawda? mów co knujesz.:roll: Quote
Recommended Posts