Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jest grzbiet innego psiaka --ale własnie tak wyglada skóra Krecika.:shake: :shake: :shake: :shake: :-( :-( :-(
Bez konkretnej diagnozy i zabrania go do weta i domku tymczasowego to nic psiakowi nie pomozemy:shake: :shake: :shake:
Tak mi zapadł maleńki w serce .
Krecik porusza sie również pomalutku ,moze miec równiez reumatyzm.:shake:

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochany Krecik wyszedl wczoraj do mnie merdal ogonkiem pozwoli obejrzeć brzusio które też nieciekawie wygląda, i poszedl zrezygnowany do budki......
po wczorajszej akcji z psami i Migotką jestem wyczerpana ale nie spoczne póki Krecika nie wyciagniemy, nawet foty nie moglam wczoraj mu zrobic bo nie pozwolili, J.mówi , że on jest leczony, w momencie gdy pytalam na co? i jaka diagnoza , jakie leki dostaje nie umiala mi powiedzieć.

Posted

Tak żal jest okropny, bo to biedactwo wychodzi ufnie do Ciebie wpatruje sie w oczy i widzisz to nieme blaganie żeby go zabrać........potem odwraca sie i wchodzi do budki.On wszystko rozumie, ta niemoc jest okropna i ja juz sobie nie radzę z tym......:-(

Posted

Bardzo mi go żal, chciałam jakiemuś węgrowiakowi pomóc ale jak?
Dziś usiłowałam zwolnić jedno miejsce na tymczasie na działce ale okazało się że mój Morus nie toleruje dorosłych samców ;(. Na jednej działce Morus z Tara, na drugiej onek z Chrcynnego....
nie ma jak pomóc...bardzo żaluję

Posted

Beka, jesli zwolni Ci sie miejsce zobacz naszą Szarlotę, na wątku szczeniaków, bardzo prosze.Moge ją zabrac kiedy chce kierowniczka prosila o domek dla niej.

Posted

Gamoń ma pobrać zeskrobine , może w niedziele jej sie uda......
wziełabym go ale nie mam dokąd.......:-(
ja codzień rano sprawdzam temp. i myśle jak on przetrwał noc......Jola zrobiła mu zasłonke w wejściu do budy i dużo słomy nakładla ,ale on i tak drży......