Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 962
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co tak pusto u Krecika?
Gdzie się cioteczki podziały?
Gamoń chyba padnie z bezsenności.:shake: Mysl o biednym ,małym Kreciku spać mu nie pozwala:shake:
Moge rozmawiac ze swoim wetem aby nie brał nic za wizyte ,tylko za leki.
Krecik -prosi o tymczas.;) ;) ;)

Posted

nie wiadomo co jest z tą jego skórą??
nie chcę uprawiać czarnowidztwa, ale pamiętacie co było z Nero..........jeszcze myslę, o jednym ew. domku tymczasowym.................
dobrze, ze nie ma jeszcze mrozów, ale i tak trzeba coś zadecydować.................bo leczenie może być kosztowne i dlugotrwałe...............

Posted

Wiec dzisiaj poprosze Age aby stworzyła tekst do ogłoszeń o Kreciku.Nie pozwole jej sie połozyc spac dopóki nie napisze czegos ujmujacego.
Poza tym dziewczyny jego naprawde trzeba zaczac leczyc ,poniewaz bedzie jeszcze gorzej i to paskudztwo ogarnie całe małe ciałko :shake: :shake: :shake: .

Posted

Poza tym tak czy inaczej trzeba go zawieźc do weta aby zdiagnozowal co to za choroba i podał leki czy znajdzie sie tymczas czy nie:shake: :shake: :shake:
Inaczej siersc mu całkiem wylnieje i psiak w wietrzne i mroźne dni zamarznie.:shake: :shake: :shake:
Sorry ale mówia calkiem poważnie
Tylko nie dawajcie go na SGGW tam czesto ,gesto zapominaja nawet zajrzec do psiaka.
Powtarzam moge negocjowac cene u swojego weta .

Posted

On w lato wyglądał zdecydowanie lepiej, byl na konsultacji i to nie nuzyca jest podobno, ale ja gwarancji nie daje za diagnoze, musimy szybko go do ciepełka zabierać i leczyć myśle, że on by odżył gdyby miał cisze i spokój, a tak siedzi w zimnie i hałasie ...........i bez własnego człowieka.w lato miał chore oczy zapalenie spojówek ale wkraplałam mu z Jola krople i szybko przeszło, nacierałysmy mu skórke wit. A i było w miare teraz jest tragicznie.

Posted

oto tekst do ogłoszeń dla Kreciczka.;)
Moze ujmie dobra duszyczke.

Już tyle czasu minęło od kiedy mój Pan umarł.
Już tak długo nikt mnie nie kocha. :shake:
Już tak długo nie mam po co żyć.:shake:
Nie jestem piękny-jestem łysawy.
Nie jestem młody ,mam 8 lat.
Jestem po prostu KRECIKIEM;)
Chciałbym byś mnie pieścił,
Byś przytulał,byś karmił.
Chciałbym znaleźć ciepły zakamarek w kąciku TWEGO serca.

Chciałbym po prostu być i żyć dla Ciebie.
A TY żebyś był dla mnie.
Chciałbym być TWOIM kreciątkiem.
Zbliża się zima.:shake:
Chciałbym żyć .Czy dasz mi szansę?????????????????????

______KRECIK_____:-(

Posted

gamoń napisał(a):
Bardzo prosimy ciocie Evitę o powrzucanie na rózne stronki.:lol:

Krecik był już ogłaszany w necie, ale bezskutecznie niestety. Dzisiaj postaram się uaktualnić dotychczasowe ogłoszenia. Dodam ten wzruszający tekścik. Mam nadzieję że kogoś chwyci za serce bo jest naprawdę piękny :lol:

Posted

Raz był diagnozowany ale u weta o małej wiedzy oraz małym zaangazowaniu w stosunku do psiaków schroniskowych -jednym słowem olał psa.:mad: Postawił diagnoze ,ze to nie nużyca.Psina już czeka długo i z kazdym dniem jest coraz w gorszym stanie,
Określony na 6-8 lat.
Krecik prosi o tymczas.;)

Posted

:shake: :shake: :shake: To spokojna ,ułozona psinka.Prawie cały czas siedzi w budzie.
Ożywia się bardzo na widok człowieka.
Jednak z powodu choroby skóry ,nie każdy podchodzi do psinki aby go przytulic i popiescic .
Wszyscy obawiaja sie ,ze on moze zarazac.:shake: :shake: :shake:
I tak Krecik spedza całe dnie -na łańcuchu ,przy budzie.:shake: :shake:
Kreciątko jest wielkosci jamnika.Wiec nie zajmie wiele miejsca.;)