Beata_Dorobczyńska Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Tyle moge zrobic zeby go podniesc na pierwsza strone. Quote
gamoń Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Co tak pusto u Krecika? Gdzie się cioteczki podziały? Gamoń chyba padnie z bezsenności.:shake: Mysl o biednym ,małym Kreciku spać mu nie pozwala:shake: Moge rozmawiac ze swoim wetem aby nie brał nic za wizyte ,tylko za leki. Krecik -prosi o tymczas.;) ;) ;) Quote
enia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Gamoniu kochany ja mam sposób na Twój zdrowy i spokojny sen........ mały Krecik w pobliżu........:lol: Quote
Luna007 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 nie wiadomo co jest z tą jego skórą?? nie chcę uprawiać czarnowidztwa, ale pamiętacie co było z Nero..........jeszcze myslę, o jednym ew. domku tymczasowym................. dobrze, ze nie ma jeszcze mrozów, ale i tak trzeba coś zadecydować.................bo leczenie może być kosztowne i dlugotrwałe............... Quote
enia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Na leczenie bedziemy zbierały ,mnie przeraża opłata tymczasu długotrwałego....... Quote
gamoń Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Wiec dzisiaj poprosze Age aby stworzyła tekst do ogłoszeń o Kreciku.Nie pozwole jej sie połozyc spac dopóki nie napisze czegos ujmujacego. Poza tym dziewczyny jego naprawde trzeba zaczac leczyc ,poniewaz bedzie jeszcze gorzej i to paskudztwo ogarnie całe małe ciałko :shake: :shake: :shake: . Quote
Luna007 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 to trzeba znaleźdź bezpłatny - tak było by najlepiej.........tyle, czy to się da leczyć w warunkach domowych.................. Quote
gamoń Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Poza tym tak czy inaczej trzeba go zawieźc do weta aby zdiagnozowal co to za choroba i podał leki czy znajdzie sie tymczas czy nie:shake: :shake: :shake: Inaczej siersc mu całkiem wylnieje i psiak w wietrzne i mroźne dni zamarznie.:shake: :shake: :shake: Sorry ale mówia calkiem poważnie Tylko nie dawajcie go na SGGW tam czesto ,gesto zapominaja nawet zajrzec do psiaka. Powtarzam moge negocjowac cene u swojego weta . Quote
enia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 On w lato wyglądał zdecydowanie lepiej, byl na konsultacji i to nie nuzyca jest podobno, ale ja gwarancji nie daje za diagnoze, musimy szybko go do ciepełka zabierać i leczyć myśle, że on by odżył gdyby miał cisze i spokój, a tak siedzi w zimnie i hałasie ...........i bez własnego człowieka.w lato miał chore oczy zapalenie spojówek ale wkraplałam mu z Jola krople i szybko przeszło, nacierałysmy mu skórke wit. A i było w miare teraz jest tragicznie. Quote
gamoń Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 oto tekst do ogłoszeń dla Kreciczka.;) Moze ujmie dobra duszyczke. Już tyle czasu minęło od kiedy mój Pan umarł. Już tak długo nikt mnie nie kocha. :shake: Już tak długo nie mam po co żyć.:shake: Nie jestem piękny-jestem łysawy. Nie jestem młody ,mam 8 lat. Jestem po prostu KRECIKIEM;) Chciałbym byś mnie pieścił, Byś przytulał,byś karmił. Chciałbym znaleźć ciepły zakamarek w kąciku TWEGO serca. Chciałbym po prostu być i żyć dla Ciebie. A TY żebyś był dla mnie. Chciałbym być TWOIM kreciątkiem. Zbliża się zima.:shake: Chciałbym żyć .Czy dasz mi szansę????????????????????? ______KRECIK_____:-( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Gamoń , piękne i ujmujące. Wzruszyłam się. Quote
gamoń Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Bardzo prosimy ciocie Evitę o powrzucanie na rózne stronki.:lol: Quote
jotpeg Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 rycze, ten fragment o Kreciątku powala na kolana... Quote
evita. Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 gamoń napisał(a):Bardzo prosimy ciocie Evitę o powrzucanie na rózne stronki.:lol: Krecik był już ogłaszany w necie, ale bezskutecznie niestety. Dzisiaj postaram się uaktualnić dotychczasowe ogłoszenia. Dodam ten wzruszający tekścik. Mam nadzieję że kogoś chwyci za serce bo jest naprawdę piękny :lol: Quote
xxxx52 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 obejrzalam zdjecie biedaczka:-( ,czy on ma grzybice,?czy inna chorobe,jak dlugo ta sierotka jest w schronisku?czy naprawde ma 8 latek? Pozdrawiam Quote
gamoń Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Raz był diagnozowany ale u weta o małej wiedzy oraz małym zaangazowaniu w stosunku do psiaków schroniskowych -jednym słowem olał psa.:mad: Postawił diagnoze ,ze to nie nużyca.Psina już czeka długo i z kazdym dniem jest coraz w gorszym stanie, Określony na 6-8 lat. Krecik prosi o tymczas.;) Quote
gamoń Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Maleńki nosek prosi o allegro.Alo :lol: :lol: :lol: cioteczki. Krecik sie dopomina o allegro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: Quote
enia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Jedyna cioteczka od allegro wyjechała na 10 dni. Może ktoś inny nas poratuje? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Moge Wam dac moje haslo do allegro bo nie umiem wystawiac aukcji psich. Quote
gamoń Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Juz poprosiłam Aleksandre B i daje swoje namiary, Quote
Aleksandra_B Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=142799883 jeśli coś mam zmienić to proszę napisać Quote
ata Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a mnie interesuje stosunek Krecika do innych psow (kotow) pozdrawiam Quote
gamoń Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 :shake: :shake: :shake: To spokojna ,ułozona psinka.Prawie cały czas siedzi w budzie. Ożywia się bardzo na widok człowieka. Jednak z powodu choroby skóry ,nie każdy podchodzi do psinki aby go przytulic i popiescic . Wszyscy obawiaja sie ,ze on moze zarazac.:shake: :shake: :shake: I tak Krecik spedza całe dnie -na łańcuchu ,przy budzie.:shake: :shake: Kreciątko jest wielkosci jamnika.Wiec nie zajmie wiele miejsca.;) Quote
Recommended Posts