Sarunia-Niunia Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Gruba Berta']dzisiaj juz 11 miesiecy minelo jak Bonulek pobiegl :( do Saruni Bertuniu... pamiętasz.... dziękuję Kochana... właśnie robię dla Niego wpis... mój Kochany Skarbek... A wczoraj na fb znalazłam takiego asteczka w potrzebie: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=460891270651538&set=a.456960454377953.100965.124788780928457&type=1&theater... wszystko wróciło:placz:... My dalibyśmy wszystko, żeby wrócić życie Dydusiowi, inni takie "dydki" wyrzucają z domu... ech... nie ma sprawiedliwości, nie ma.... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [FONT=comic sans ms][SIZE=7] BONUSIU dzisiaj mija 11 miesięcy NIGDY NIE ZAPOMNIMY MASZ NA ZAWSZE MIEJSCE W NASZYCH SERCACH [/FONT] Quote
Gruba Berta Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Bernardko wiem co czujesz :( jak zblizal sie rok od smierci Mani to ciagle myslalam co bylo dokladnie rok wczesniej - dzien po dniu - tak strasznie boli strata ukochanych istot ... :( Quote
anica Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [FONT=arial]BONULKU.... KOCHANI ŻYJĄ WIECZNIE!!!!![/FONT] ... pięknie tam jest... .... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Bogduniu, Aneczko - dziękuję, że pamiętacie!!! Dziękuję za to, że jesteście!!! Quote
Celina12 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 ....piszcie co u WAS??? Neruś rozruszaj no Towarzystwo....fotki..opowieści...itp.... Quote
b-b Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Pozdrowienia zostawiam z zaśnieżonej od nowa Wielkopolski :p Quote
anica Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 b-b napisał(a):Pozdrowienia zostawiam z zaśnieżonej od nowa Wielkopolski :p... i ja Ciepło Pozdrawiam całą rodzinkę Berni z zaśnieżonego od nowa Wrocławia:p... chyba całą Polskę od nowa zasypało:shake: Quote
piechcia15 Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 ciotki zrobiłam nowy bazarek dla mojego schorowanego dziada, zaglądajcie!! super psie ubranka głównie dla jamniorków :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/241114-Bazarek-dla-Fuksa-UBRANKA-gazety-obro%C5%BCe-bi%C5%BCu-i-inne-koniec-29-03?p=20597941#post20597941 Quote
phase Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a): A wczoraj na fb znalazłam takiego asteczka w potrzebie: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=460891270651538&set=a.456960454377953.100965.124788780928457&type=1&theater... wszystko wróciło:placz:... My dalibyśmy wszystko, żeby wrócić życie Dydusiowi, inni takie "dydki" wyrzucają z domu... ech... nie ma sprawiedliwości, nie ma.... Witaj kochana, dawno mnie u Was nie było, że aż wstyd. :oops: Fotki to piękne, cała banda. :) A oczka Amelki to :loveu::loveu::loveu::loveu: Tych aścików i w ogóle bullowatych to cała masa, a w fundacji ast to zawsse piękne psy.. Ciepłego , udanego weekendu życzę. :) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Gruba Berta napisał(a):Bernardko wiem co czujesz :( jak zblizal sie rok od smierci Mani to ciagle myslalam co bylo dokladnie rok wczesniej - dzien po dniu - tak strasznie boli strata ukochanych istot ... :( Masz rację Bertuniu... im bliżej tej okrutnej rocznicy, tym gorzej... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Celina12 napisał(a):....piszcie co u WAS??? Neruś rozruszaj no Towarzystwo....fotki..opowieści...itp.... U nas... jakoś takoś... zbiram się coby wgrać fotki i coś popisać, ale czasu wciąż mało... Tyle teraz sierot jamniczych (i nie tylko jamniczych ) się objawiło, że nadążyć nie można ze wstawianiem, z ogłoszeniami... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 b-b napisał(a):Pozdrowienia zostawiam z zaśnieżonej od nowa Wielkopolski :p anica napisał(a): ... i ja Ciepło Pozdrawiam całą rodzinkę Berni z zaśnieżonego od nowa Wrocławia:-P... chyba całą Polskę od nowa zasypało:shake: Jak pisałyście dwa dni temu, że u Was śnieg, u nas była wiosna... wczoraj już było biało, a dzisiaj to nas tak zasypało i co gorsza zawiało, że żeby wyjechać z garażu zeszło nam na odśnieżaniu ponad 1,5 godziny... śniegu było nawiane z ponad 40cm... czegoś takiego jeszcze nie było... no zasypało nas normalnie... Ponoć właśnie Małopolska, Podkarpacie i Lubelskie zasypane i niemal nieprzejezdne... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 phase napisał(a):Witaj kochana, dawno mnie u Was nie było, że aż wstyd. :oops: Fotki to piękne, cała banda. :) A oczka Amelki to :loveu::loveu::loveu::loveu: Tych aścików i w ogóle bullowatych to cała masa, a w fundacji ast to zawsse piękne psy.. Ciepłego , udanego weekendu życzę. :) Witaj phase:) rzeczywiście dawno Cię u nas nie było, ale fajnie, że jesteś:) Dzięki za odwiedzinki i wszystkie dobre słowa - Amelcia ma już 11m-cy i 11dni i oczka wciąż słodziusie:) Tak wiem, że astków w potrzebie multum, ale Dyduś, to był Dyduś nasz kochany... nasz i tylko nasz, niezapomniany.... Quote
yunona Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Łodwiedzam kochane jamnioreczki i Killerka ;) , jak tam Maxio już rozrabia :) ? Quote
Sarunia-Niunia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 yunona napisał(a):Łodwiedzam kochane jamnioreczki i Killerka ;) , jak tam Maxio już rozrabia :) ? isadora7 napisał(a): Wskoczyłam sobie na dobranoc Dzięki za odwiedzinki:) b-b napisał(a):Trzymam kciuki cały czas i mooooocno tulę! Dzięki Bogduś... po całym dniu dopiero teraz wróciłam ze szpitala... sytuacja wydaje się poniekąd opanowana... Już po operacji, jeszcze tylko musimy czekać na wyniki... Quote
anica Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):Dzięki za odwiedzinki:) Dzięki Bogduś... po całym dniu dopiero teraz wróciłam ze szpitala... sytuacja wydaje się poniekąd opanowana... Już po operacji, jeszcze tylko musimy czekać na wyniki...... Berni, kochana... to ... też wygląda,że u Ciebie... .... jakoś, dużo tych problemów.... Przytulam, Berni... Quote
b-b Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Kochana daj choć maleńki znak co tam u Was:roll: Quote
Gruba Berta Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Bernardko z Maszka przytulamy :calus::glaszcze: Quote
Sarunia-Niunia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 b-b napisał(a):Kochana daj choć maleńki znak co tam u Was:roll: Odezwę się na pw:) dzięki Bogduś:) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Gruba Berta napisał(a):Bernardko z Maszka przytulamy :calus::glaszcze: Dziękuję Basiu:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 anica napisał(a):... Berni, kochana... to ... też wygląda,że u Ciebie... .... jakoś, dużo tych problemów.... Przytulam, Berni... Tak Aniu, niestety... ale mam nadzieję, że na jakiś czas wykorzystałam już limit zmartwień i trosk.... Dzięki Anusiu, że jesteś:) Kochana:loveu: Quote
Recommended Posts