Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

FredziaFredzia napisał(a):

Jak Ci zabiedzona Hania nie pasuje to oddaj mi!

.

tak bardzo chcesz pozbyć się swoich psów ? :evil_lol:
to je sprzedaj na allegro , a nie biedną Hanusie do mordowania chcesz zmuszać :(

Posted

[quote name='BBeta']Loża szyderców :shake: :diabloti:
Gdzieś trzeba odreagować własne, nieszczęśliwe życie :evil_lol:

[quote name='Rinuś']Ewa a gdzie Ty się w tym lesie będziesz lansić? :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
Hania to TTB. Genów nie oszukasz :evil_lol:

na staffikowym forum , to jeden znawca ( notabene ma psa spasionego na maksa) że Hania to nie staffik.
bo taki maciuci i chudziusi :loveu:

Hania jest ruda , a rude to wredne :diabloti: i z tym się zgadzam :grins:

Posted

Vectra napisał(a):
na staffikowym forum , to jeden znawca ( notabene ma psa spasionego na maksa) że Hania to nie staffik.
bo taki maciuci i chudziusi :loveu:

Hania jest ruda , a rude to wredne :diabloti: i z tym się zgadzam :grins:

Tak, Hania to nie staffik... Mimo, że jej waga pasuje do wzorca, ale już zapasione 20 kg kloce są staffikami. Super myślenie :p Naprawdę niedługo trzeba będzie nowe wzorce dla nowych ras pisać. Staffiki XXL waga do 30 kg i więcej :diabloti:

PaulinaBemol napisał(a):
:cool3:prywatne archiwum ?

Takie tam z zaskoczenia! :evil_lol:

Posted

Vectra a może by tak wyhodować odmianę miniaturek ludzie lubia miniaturki ;)

Amber a Jari gdzie? ja od razu mam dziwne wyobrażenie takie wpadającego wesołego dobka między panie :-o oczywiście w celach rozrywkowych wyłącznie

Posted

PaulinaBemol napisał(a):
hahah niezłe....w tym drugim konik chyba ziajać nie może :eviltong:

kurcze a myślałam że mogłabym sobie takiego kieszonkowego mordercę kupić zamiast pieprzu :shake:

taa, a ten pierwszy jak fizjologiczny prawie :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
w staffikach to tendencja jest CZYM GRUBSZY I WIĘKSZY I DŁUŻSZY tym lepszy :diabloti:

A to nie lepiej jednak na ASTy się przerzucić skoro tak? :diabloti:

Tak jakby ludziska nagle zaczęli tuczyć pinczery średnie :evil_lol:

Marta_Ares napisał(a):
tu nie ma nic śmiesznego :diabloti: kaganiec dla konia łatwo znaleźć, więc czemu nie :eviltong:

Te kolce gops to akurat na konia się nadadzą, więc by miała komplecik :loveu: Najbardziej zabójczy koń na padoku :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):

Tak jakby ludziska nagle zaczęli tuczyć pinczery średnie :evil_lol:

jakby ochlastać ogon i ucha gończuchowi i puścić go na rękaw :diabloti:

Posted

Naprawdę przykre, że ludziska nie dają być psom tym kim są :shake:

Od dziś tuczę Jariego, żeby został rottkiem. Na noc będę mu zakładać worek z mąką na grzbiet, coby trochę go obniżyć, a uszy przykleję plastrem do polików :evil_lol:

A jak jest na wystawach? Też są promowane staffiki o "grubej kości"? :p

Posted

Amber napisał(a):

Od dziś tuczę Jariego, żeby został rottkiem. Na noc będę mu zakładać worek z mąką na grzbiet, coby trochę go obniżyć, a uszy przykleję plastrem do polików :evil_lol:

I będziesz miała pierwszego na świecie brązowego podpalańca rottka :loveu: :evil_lol:

Posted

vege* napisał(a):
I będziesz miała pierwszego na świecie brązowego podpalańca rottka :loveu: :evil_lol:

Fakt, jeszcze wynglem trzeba będzie go wysmarować. To zamiast tej mąki, będzie worek węgla, 2 w 1. Jak zwykle oszczędna :loveu: :lol:

Posted

różnie :) ale i tak jest lepiej niż było !!! dużo więcej psów w dobrej formie .. i sędziowie też w dużej części zwracają uwagę na dobrą kondycje.

Ale żeby była równowaga , to tak jak nie popierają smalcu , tak samo wystających żeber.

lubię te opisy , które mają treść - pies w doskonałej kondycji , z doskonale uwydatnioną masą mięśniową :loveu: mały , krótki , zwarty kompaktowy , o doskonałych proporcjach.

takie mają wpisy z zeszłego roku wsie moje miniaturki , czyli produkty leśne :evil_lol:

Najlepszy był sędzia w Płocku (tam właśnie widział nas pancio od paszteta i wypisywał na forumie jakie mam ratlerki) wszystkie psy grube , wywalał z dobrymi :diabloti:

Za czasów Franka .... wielbiono tłuszcz :loveu: i faktycznie niekiedy Franio wyglądał przy kolegach z ringu ... jakby właśnie uciekł z Palucha :evil_lol: