Amber Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 (edited) Przecież ty niewierzący ;) Ale doobra jak ci tak bardzo zależy to mogę :eviltong: Czy mi się wydaje, czy Jari znowu jest za gruby? Boszszsz właścicielka anorektyczka, ładuje swoje niezjedzone żarcie w psy :lol: Edited September 9, 2012 by Amber Quote
Aleks89 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Jak się Gdynia uda to pójde na msze do kościoła.:evil_lol: Quote
Vectra Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Aleks89 napisał(a):Jak się Gdynia uda to pójde na msze do kościoła.:evil_lol: wykąpać się w wodzie święconej ? :diabloti: Quote
Vectra Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Aleks89 napisał(a):Spu....ę się do niej:diabloti: to lepiej maszeruj na kolanach na jasną górę :evil_lol: Quote
gops Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Amber napisał(a): Czy mi się wydaje, czy Jari znowu jest za gruby? Boszszsz właścicielka anorektyczka, ładuje swoje niezjedzone żarcie w psy :lol: mi sie wydaję że jest ok , był czas że nie miał prawie wcięcia a teraz fajnie wygląda. Quote
FredziaFredzia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Jari fajnie wygląda. Jak mu wchodzi (a raczej wychodzi) ten Koebers, sprawdza wam się? Quote
Justa Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 A ja oglądałam ostatnio Jareczka zdjęcia z początków tej galerii i był taie chucherko :loveu: Quote
Marchewkowy Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 On jest przepiękny i ta atletyczna budowa ahhhh :) Quote
Amber Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Kobers wchodzi w miarę dobrze... Kupy są luźniejsze, ale bez przesady. Trochę bączy pod wieczór i to tyle... Na RC było lepiej nie ukrywam, ale dam Kobersowi szansę i raczej zamówię kolejny worek. Po prostu wolałabym kasę wywalaną na karmę przeznaczyć na coś innego ;) O ile pies nie ma biegunek i nie gazuje tak, że muchy padają, to powiedzmy, że jest dobrze. Dziś cała 3 dostała kości cielęce... Na pusty żołądek jako śniadanie. Nawet Finka dała radę zjeść swoją porcję ;) O jamnice się nie martwię, ale ciekawe co na to żołądek Jariego ;). Zauważyłam, że mu się kamień już zaczął zbierać i co mogłam to zeskrobałam, ale prawda jest taka, że na zalewanym 23M to mu on będzie nachodził błyskawicznie. Mi się wydaje, że jest za gruby na tych fotkach... Zobaczymy, jak będzie się miała jego figura po całkowitym przejściu na Kobersa. Quote
Aleks89 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Jak dobrze ,że moje mogą żreć wszystko:diabloti:teraz jedzą jakieś kolorowe kulki ,porcje rosołowe ,łapki ,kości i resztki z obiadów od całego bloku:lol: Quote
Vectra Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 jakbyś chciała dla Jariego , to jeszcze to to jest niezłe ... http://sklepzkarmami.pl/koebers-23p/298-koebers-23p-18-kg.html ja Rekina na tym odchudziłam , ale nie traciła na masie mięśniowej ;) i to nie jest do zalewania , to są krokiety. a Ty nadal mu mieszasz RC i kobersa ? i stąd mogą być bąki ;) Quote
Vectra Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Aleks89 napisał(a):Wygląda jak żwirek do kuwety:lol: hahaha noo , jak drewniana podściółka dla gryzoni :evil_lol: tylko w ręku ,to to jest takie ciasteczkowe , kruche :) Quote
Unbelievable Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 wygląd tej karmy jest strasznie odrzucający :evil_lol: ale ja pewnie też kupię dla Brumy jak się royal skończy Quote
Amber Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 No mieszam bo mam jeszcze dużo RC ;) Może i masz rację, że to przez to, w takim razie to tylko lepiej wróży na przyszłość... Na razie na pewno zostanę na 23M, potem to raczej myślałam o tym - http://sklepzkarmami.pl/koebers-extra/315-koebers-extra-20-kg.html Ale znając jego, to tylko 23M będzie w stanie tolerować. Quote
Aleks89 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ale jaka oszczędność jak ktoś ma kota. Najpierw kot ją zasra ,a potem pies je:cool3: Quote
Vectra Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 jak Emila była u wujcia , to jej pomiksował PPP z kobersem Extra ... to pierdziała jak szalona , a ona nie ma absolutnie problemów z trawieniem nigdy ;) Quote
rashelek Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_7710.jpg ale ciele się z niego zrobiło :loveu: Jak się przerzuci z ostatnich stron galerii na pierwsze to ciężko uwierzyć, że to ten sam pies. Coś niesamowitego :D Quote
Aleks89 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Tamtego pewnie sprzedała.I kupiła nowego :diabloti: A auto pewnie było przeznaczone dla Jarka tylko się Finka niesczzęśnie nawinęła Quote
A&L Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Aleks89 napisał(a):Tamtego pewnie sprzedała.I kupiła nowego :diabloti: A auto pewnie było przeznaczone dla Jarka tylko się Finka niesczzęśnie nawinęła hahahahahaha:roflt: Quote
Aleks89 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Jak usiłowałem ostatnio zgubić Lucasa na spacerze to był w domu szybciej niż my...:placz:Nawet go samochód nie chciał potrącić żaden :placz: Quote
omry Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Aleks89 napisał(a):Jak usiłowałem ostatnio zgubić Lucasa na spacerze to był w domu szybciej niż my...:placz:Nawet go samochód nie chciał potrącić żaden :placz: Jesteś psycholem :lol: Quote
Aleks89 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Już się cieszyłem ,że będzie spokój.Ale ludzie z bloku mi powiedzieli ,że leciał do domu.Gnój durny wrrrr Quote
Recommended Posts