Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Przecież ty niewierzący ;) Ale doobra jak ci tak bardzo zależy to mogę :eviltong:

Czy mi się wydaje, czy Jari znowu jest za gruby? Boszszsz właścicielka anorektyczka, ładuje swoje niezjedzone żarcie w psy :lol:

Edited by Amber
Posted

Amber napisał(a):

Czy mi się wydaje, czy Jari znowu jest za gruby? Boszszsz właścicielka anorektyczka, ładuje swoje niezjedzone żarcie w psy :lol:

mi sie wydaję że jest ok , był czas że nie miał prawie wcięcia a teraz fajnie wygląda.

Posted

Kobers wchodzi w miarę dobrze... Kupy są luźniejsze, ale bez przesady. Trochę bączy pod wieczór i to tyle... Na RC było lepiej nie ukrywam, ale dam Kobersowi szansę i raczej zamówię kolejny worek. Po prostu wolałabym kasę wywalaną na karmę przeznaczyć na coś innego ;) O ile pies nie ma biegunek i nie gazuje tak, że muchy padają, to powiedzmy, że jest dobrze.

Dziś cała 3 dostała kości cielęce... Na pusty żołądek jako śniadanie. Nawet Finka dała radę zjeść swoją porcję ;) O jamnice się nie martwię, ale ciekawe co na to żołądek Jariego ;). Zauważyłam, że mu się kamień już zaczął zbierać i co mogłam to zeskrobałam, ale prawda jest taka, że na zalewanym 23M to mu on będzie nachodził błyskawicznie.

Mi się wydaje, że jest za gruby na tych fotkach... Zobaczymy, jak będzie się miała jego figura po całkowitym przejściu na Kobersa.

Posted

Aleks89 napisał(a):
Wygląda jak żwirek do kuwety:lol:

hahaha noo , jak drewniana podściółka dla gryzoni :evil_lol: tylko w ręku ,to to jest takie ciasteczkowe , kruche :)

Posted

Aleks89 napisał(a):
Tamtego pewnie sprzedała.I kupiła nowego :diabloti:
A auto pewnie było przeznaczone dla Jarka tylko się Finka niesczzęśnie nawinęła

hahahahahaha:roflt:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Jak usiłowałem ostatnio zgubić Lucasa na spacerze to był w domu szybciej niż my...:placz:Nawet go samochód nie chciał potrącić żaden :placz:

Jesteś psycholem :lol: