Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie dość, że zdrowy to jeszcze: nie niszczy, nie ucieka, nie ślini się, nie szczeka, łagodny ale też groźny, uległy, nie potrzebuje dobrej karmy, nie trzeba czesać itp. itd. Nie wiem czego to mieszanka, ale nie wygląda na łatwego w prowadzeniu psa... Nowy właściciel może się srogo zawieść po tych superlatywach :diabloti:

Posted

Hehe kiedyś czytałam na innym forum o babce, która sprzedawała koty "rasowe" z takimi właśnie rodowodami. Spisanymi długopisem na kartce w kratkę :evil_lol:

Film ze Stathamem na dwójce!!! :cool3:

Posted

Amber napisał(a):
Hehe kiedyś czytałam na innym forum o babce, która sprzedawała koty "rasowe" z takimi właśnie rodowodami. Spisanymi długopisem na kartce w kratkę :evil_lol:

Film ze Stathamem na dwójce!!! :cool3:

Ch** z tymi psami.
Fap, fap, fap :diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):
ale ja nie mówię że jest przystojny, tylko to jak on gra :loveu: benny i joon, edward nożycoręki, sweeney todd :loveu: uwielbiam go w jego rolach

a taksiarz mnie nie jara, za bardzo napakowany :diabloti:

Ja w ogóle nie lubię tych Burtonowskich klimatów i gry samego Deppa. No może Piraci mu się udali i to wszystko :eviltong:

Facet musi mieć klatę i bary żeby mieć czym pchać (Bosz, za dużo Aleksa w moim życiu :eviltong:) i nie wyglądać jak pipa. To niedobrze jak się facet odwraca i nie wiadomo czy to chłopiec czy dziewczynka :lol: To mi przypomina jak kuzyn TŻ pojechał na mazury (miał długie włosy wtedy) i tak się na niego spojrzał miejscowy i powiedział, żeby uważał jak tu chodzi po zmroku, bo jak się chłopy nawalą, to mogą się pomylić i go niechcący w krzaki zaciągnąć :evil_lol:

Vectra napisał(a):
przez Ciebie kawa sie na mnie rzuciła i teraz mam pracy kupę :placz:
idę skoczyć z krawężnika :obrazic:

:evil_lol:

Przepraszam :grins:

Posted

Amber napisał(a):
Ja w ogóle nie lubię tych Burtonowskich klimatów i gry samego Deppa. No może Piraci mu się udali i to wszystko :eviltong:

Facet musi mieć klatę i bary żeby mieć czym pchać (Bosz, za dużo Aleksa w moim życiu :eviltong:) i nie wyglądać jak pipa. To niedobrze jak się facet odwraca i nie wiadomo czy to chłopiec czy dziewczynka :lol: To mi przypomina jak kuzyn TŻ pojechał na mazury (miał długie włosy wtedy) i tak się na niego spojrzał miejscowy i powiedział, żeby uważał jak tu chodzi po zmroku, bo jak się chłopy nawalą, to mogą się pomylić i go niechcący w krzaki zaciągnąć :evil_lol:

Przepraszam :grins:

Córko pójdź w me ramiona:diabloti:

Posted

Amber napisał(a):

a ja piratów nienawidzę :diabloti::evil_lol:

ale też nie musi być przepakowanym typkiem na sterydach :grins: na szczęście są tacy pośredni :diabloti:
a facet z długimi włosami fuj fuj fuj