omry Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 U nas to Tori wszystkich zawsze szukała i pilnowała :) Iwan ma wszystko gdzieś, a kura to jeszcze głupi dzieciak i nic nie czai :evil_lol: Quote
anetta Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Ooo to już są wrzosy, jeszcze czy już po? :evil_lol: Miałam w planach do lasu jechać na wrzosowiska hahha Quote
Amber Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Wrzosów jest w pytę, przynajmniej w Choszczówce ;) Ja to się cieszyłam tylko, że Finka niedomaga (w każdym nieszczęściu można znaleźć szczęście :eviltong:) bo pewnikiem by pognała za Cortiną, a Jari nie jest z nią tak związany i może by stwierdził, że dobrze, że starucha z humorami w końcu przepadła na zawsze :evil_lol: Quote
Amber Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Byłam dziś na polu i narobiłam słit foć ;) Niestety kolory do dupy, bo i światło do dupy... Potem byliśmy jeszcze nad wodą i Jari aportował do upadłego, ale było już za ciemno na zdjęcia. Wydaje mi się, że schudł na tym Kobersie... W ogóle jest różnie teraz - raz zrobi dobrą kupę, a raz placek. Bąki też sadzi... Ale bardziej rano niż wieczorem :p Na pewno jest lepiej niż na jakiejkolwiek innej karmie wcześniej, ale nie idealnie jak na Gastro niestety... :roll: Podaję już samego Kobersa, bez mieszania, ale wielkiej różnicy nie ma. Quote
Vailet Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 nie boisz się że ten klips w obroży pęknie? Quote
Amber Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Raz, że obroża jest tylko dla ozdoby, bo on chodzi w kolcach, a dwa - nie, w tej akurat obroży się tego nie boję. Quote
Amber Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 A po co? To nie fejsbuk :eviltong: Quote
aganela Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_7900.jpg Zaraz cię zjem...hahaha:evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Amber']A po co? To nie fejsbuk :eviltong:[/QUOTE] Bo ja w ogóole dziewczyno Cie nie pamiętam jak wyglądasz, a dobrze by było sobie przypomnieć !:diabloti: Quote
Amber Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Nie ma na co patrzeć - jestem tylko starsza i brzydsza :lol: Ostatnie co wklejałam... Quote
Matusz Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 o to już sobie przypomniałem, pamiętam taką małą dziewczynke z wystaw :diabloti::eviltong: który Ty rocznik Amber? Quote
Amber Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 A dziękuję młodzieńcze, w moim wieku to miło dostać takiego kąplementa :grins: '86. Stara dupa ;) Quote
Matusz Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Amber']A dziękuję młodzieńcze, w moim wieku to miło dostać takiego kąplementa :grins: '86. Stara dupa ;)[/QUOTE] hahaa,stara dupa, nie taka stara, moja młodsza tylko o 3 lata :p kur*a, kto idzie sie napić?! Quote
Amber Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Ty jesteś facetem więc się to inaczej liczy ;) Ja nie piję - prowadzę :eviltong: Quote
Matusz Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Amber']Ty jesteś facetem więc się to inaczej liczy ;) Ja nie piję - prowadzę :eviltong:[/QUOTE] tak samo sie liczy, poza tym zawsze w sklepach dają mi max 19 :evil_lol::evil_lol: jak to prowadzisz?! mam ochotę się naj*bac, bo mam humor zje... :shake::shake::shake::shake: Quote
Amber Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Co ty? 40 letni facet to nadal mega ciacho, a 40 babka to już tylko fartuch i kapcie. Serio, ja w swoim wieku do 18stek polotu już nie mam. Mimo, że wyglądam może i młodziej niż na swój wiek. Ja mam wiecznie zje.... humor. Jakbym miała przez to pić to już bym nie żyła :lol: Quote
Matusz Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Amber']Co ty? 40 letni facet to nadal mega ciacho, a 40 babka to już tylko fartuch i kapcie. Serio, ja w swoim wieku do 18stek polotu już nie mam. Mimo, że wyglądam może i młodziej niż na swój wiek. Ja mam wiecznie zje.... humor. Jakbym miała przez to pić to już bym nie żyła :lol:[/QUOTE] może i tak :diabloti: dlaczego masz wiecznie zje any humor? Quote
WATACHA Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Ale wariat :) http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_7832.jpg A co Wy robicie, że macie wiecznie zjeb... humor? Ja rzadko mam Quote
Recommended Posts