Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wrzosów jest w pytę, przynajmniej w Choszczówce ;)

Ja to się cieszyłam tylko, że Finka niedomaga (w każdym nieszczęściu można znaleźć szczęście :eviltong:) bo pewnikiem by pognała za Cortiną, a Jari nie jest z nią tak związany i może by stwierdził, że dobrze, że starucha z humorami w końcu przepadła na zawsze :evil_lol:

Posted

Byłam dziś na polu i narobiłam słit foć ;) Niestety kolory do dupy, bo i światło do dupy... Potem byliśmy jeszcze nad wodą i Jari aportował do upadłego, ale było już za ciemno na zdjęcia.

Wydaje mi się, że schudł na tym Kobersie... W ogóle jest różnie teraz - raz zrobi dobrą kupę, a raz placek. Bąki też sadzi... Ale bardziej rano niż wieczorem :p Na pewno jest lepiej niż na jakiejkolwiek innej karmie wcześniej, ale nie idealnie jak na Gastro niestety... :roll: Podaję już samego Kobersa, bez mieszania, ale wielkiej różnicy nie ma.

Posted

[quote name='Amber']A po co? To nie fejsbuk :eviltong:[/QUOTE]

Bo ja w ogóole dziewczyno Cie nie pamiętam jak wyglądasz, a dobrze by było sobie przypomnieć !:diabloti:

Posted

[quote name='Amber']A dziękuję młodzieńcze, w moim wieku to miło dostać takiego kąplementa :grins: '86. Stara dupa ;)[/QUOTE]

hahaa,stara dupa, nie taka stara, moja młodsza tylko o 3 lata :p kur*a, kto idzie sie napić?!

Posted

[quote name='Amber']Ty jesteś facetem więc się to inaczej liczy ;)

Ja nie piję - prowadzę :eviltong:[/QUOTE]

tak samo sie liczy, poza tym zawsze w sklepach dają mi max 19 :evil_lol::evil_lol:

jak to prowadzisz?! mam ochotę się naj*bac, bo mam humor zje... :shake::shake::shake::shake:

Posted

Co ty? 40 letni facet to nadal mega ciacho, a 40 babka to już tylko fartuch i kapcie. Serio, ja w swoim wieku do 18stek polotu już nie mam. Mimo, że wyglądam może i młodziej niż na swój wiek.

Ja mam wiecznie zje.... humor. Jakbym miała przez to pić to już bym nie żyła :lol:

Posted

[quote name='Amber']Co ty? 40 letni facet to nadal mega ciacho, a 40 babka to już tylko fartuch i kapcie. Serio, ja w swoim wieku do 18stek polotu już nie mam. Mimo, że wyglądam może i młodziej niż na swój wiek.

Ja mam wiecznie zje.... humor. Jakbym miała przez to pić to już bym nie żyła :lol:[/QUOTE]

może i tak :diabloti:

dlaczego masz wiecznie zje any humor?