Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amber napisał(a):
Ja pokazuje umaszczenie ;) Akurat te psy są w miarę jeżeli chodzi z wyglądu jeszcze :eviltong: Bo z charakteru to padaka :lol:

no dla ciebie pewnie i padaka :grins:
Bruma dziadek i pradziadek byli red merle, bleeee :diabloti:

Posted

No, padaka konkretna ;) Dla mnie pies musi spełniać podstawową funkcje - być obronny ;) Skoro już mu daje żreć to chce żeby się czymś odwdzięczył. Takie jamnice to darmozjady do potęgi :eviltong:

Zrobiłam dziś trochę fotek w lesie, ale nie chce mi się ich wstawiać... Są do dupy i tak ;)

Btw... Myślałam, że Cortina jest gruba :diabloti: http://www.pudelek.pl/artykul/43171/najgrubszy_pies_swiata_wazy_35_kilogramow/

Posted

A narzekałam, że Aria jest gruba...

Od dawna zaglądam do galerii, więc czas się w końcu przywitać :) Miło, że są jeszcze normalni ludzie na dogo ;)

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
O ja pierd.... jaki jamnik. Jego właścicieli bym tak utuczyła.

e, nie zdziwiłabym się, gdyby sami byli otyli. tak jak otyli rodzice i otyłe dzieci... które potem mówią, że to genetyczne i wpieprzają hamburgery ;)

Posted

nie bądźcie niesprawiedliwe ;) ja nie jestem najchudsza i bynajmniej nie tylko z mojej winy. Jem jak każdy normalny człowiek, a nawet mniej kalorycznie, nie obżeram się w makach, nie jem cały czas smażonego tłustego żarcia, nie jem po nocach, ruszam się itepe itede i żeby być chuda tak jak wy ( :grins: ) musiałabym się na prawdę ostro odchudzać i na prawdę ostro ćwiczyć a i tak byłoby ciężko. Nie wiem czy genetyka, czy to, ze mnie rodzice zapaśli w dzieciństwie, ale szczypiorkiem nigdy nie będę i tego nie zmienię : P i w sumie pilnuję się tylko żeby pewnego pułapu nie przekroczyć i nie wstydzić się na ulicę wychodzić

ale mam nadzieję, że mówicie tylko o takich 100kg wzwyż :grins: bo wtedy to już serio tylko głupota, ale są takie przypadki, jak np. chora tarczyca, gdzie nie da się odchudzić nie głodząc się, tylko to trzeba leczyć ;)

Posted

Unbelievable napisał(a):
nie bądźcie niesprawiedliwe ;) ja nie jestem najchudsza i bynajmniej nie tylko z mojej winy. Jem jak każdy normalny człowiek, a nawet mniej kalorycznie, nie obżeram się w makach, nie jem cały czas smażonego tłustego żarcia, nie jem po nocach, ruszam się itepe itede i żeby być chuda tak jak wy ( :grins: ) musiałabym się na prawdę ostro odchudzać i na prawdę ostro ćwiczyć a i tak byłoby ciężko. Nie wiem czy genetyka, czy to, ze mnie rodzice zapaśli w dzieciństwie, ale szczypiorkiem nigdy nie będę i tego nie zmienię : P i w sumie pilnuję się tylko żeby pewnego pułapu nie przekroczyć i nie wstydzić się na ulicę wychodzić

ale mam nadzieję, że mówicie tylko o takich 100kg wzwyż :grins: bo wtedy to już serio tylko głupota, ale są takie przypadki, jak np. chora tarczyca, gdzie nie da się odchudzić nie głodząc się, tylko to trzeba leczyć ;)

ej, ale Ty nie jesteś otyła. chyba, że jakoś to ukrywasz w photoshopie :cool3:

mówię o osobach które się opychają czym popadnie, są tłuste i twierdzą, że to genetyka, bo ich matki również opychające się też są tłuste. no ale jak komuś pasuje bycie otyłym, to cóż poradzić...

Posted

motyleqq napisał(a):
ej, ale Ty nie jesteś otyła. chyba, że jakoś to ukrywasz w photoshopie :cool3:

mówię o osobach które się opychają czym popadnie, są tłuste i twierdzą, że to genetyka, bo ich matki również opychające się też są tłuste. no ale jak komuś pasuje bycie otyłym, to cóż poradzić...

no nie, ale łatwo ludzie zapominają że to nie zawsze jest takie proste ;)

jak ktoś chce być tłusty to tylko pogratulować wyboru :diabloti:

Posted

może i nie chce sam z siebie być tłusty , ale nie ma samokontroli i wpierdziela na chama wsio co w lodówce spotka ...
Ja mam taką koleżankę , ciągle marudzi że jest tłusta , ale w życiu jej nie widziałam niejedzącą :evil_lol: zawsze coś szamie i przeżuwa ... jest zdrowa , otyłość w jej wypadku jest z jej wyboru , bo nie potrafi powiedzieć DOŚĆ

Posted

no jak ktoś jest tłusty i nic z tym nie robi, to wygląda na to, że chce taki być. ja to czasem widzę takie OGROMNE młode dziewczyny i mówię wtedy mojemu chłopakowi żeby mnie rzucił jeśli się tak spasę :evil_lol:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']puchu - na tą i na Aleksa galerię trzeba uważać - gorszy ludzi. :diabloti: Święta nie jestem, a te galerie świetnie się czyta :)

Posted

Ale Ty Martyna nie jesteś spasiona itd. Raczej wydaję mi się ,że masz ewentualnie kilka kg więcej.I te parę kg więcej nie zagraża zdrowiu itd więc to jest ok.Poza tym w dużej dupie lepiej chlupie:evil_lol:
Ja mam niedowagę 6kg...i nie umiem się dopaść do tych 70kg.

Posted

Ja wżeram jak świnia :evil_lol: Zawsze miałam sporą niedowagę, ale kiedyś troszkę przytyłam, potem waga stanęła w miejscu, a teraz muszę się pilnować, by się jeszcze bardziej nie roztyć, bo w wakacje przytyłam 7kg :evil_lol:

Posted

ja waże dobrze ale przez ostatni rok i tak mi doszło 5kg (nadal dobrze waże ), fakt że jem jak głupia i wpieprzam dużo fast foodów ale zawsze tak jadła a dopiero teraz przytyłam.
dobre 5 lat trzymałam wagę 48kg a teraz chyba czas sie trochę pilnować .