Ziutka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 zapiszę sobię ;) Prześlijcie mi psiaka do ogłoszeń na maila :) [email protected] Pomogę ogłaszać w miarę możliwości! Tylko proszę o nie za długi tekst, namiary rzecz jasna i woj. w jakim ogłaszać i 4 foteczki Quote
Merys Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Dzisiaj rano miałam telefon w sprawie Kubusia. Jezu kiedy ten KrakVet ruszy, rece mnie swedza :D Quote
jkasia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 MaDi napisał(a):Zapomniałam napisać że Rudzia ma od dzisiaj nowa rodzinkę:multi: . Wow!!!!! Super!!! Quote
jkasia Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Merys napisał(a):Dzisiaj rano miałam telefon w sprawie Kubusia. Jezu kiedy ten KrakVet ruszy, rece mnie swedza :D A czy wiesz skąd Panstwo zainteresowani dowiedzieli sie o Kubusiu? Chodzi mi z jakiego ogłoszenia? Quote
Merys Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 jkasia napisał(a):A czy wiesz skąd Panstwo zainteresowani dowiedzieli sie o Kubusiu? Chodzi mi z jakiego ogłoszenia? Z tablica.pl Madi jak to Rudzia ma nowy dom ? :D :D Zajebiście poprawiłaś mi humor :D Quote
MaDi Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Merys napisał(a):Z tablica.pl Madi jak to Rudzia ma nowy dom ? :D :D Zajebiście poprawiłaś mi humor :D Normalny:eviltong: Będzie pieskiem nakolankowym:loveu: Quote
MaDi Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='Ziutka']zapiszę sobię ;) Prześlijcie mi psiaka do ogłoszeń na maila :) [email protected] Pomogę ogłaszać w miarę możliwości! Tylko proszę o nie za długi tekst, namiary rzecz jasna i woj. w jakim ogłaszać i 4 foteczki Macie jakiś typ? Quote
Finetta Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ruszyło głosowanie na KraKvecie http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14399&start=30 Quote
Merys Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Wydarzenie: http://www.facebook.com/event.php?eid=160594470705609 Banerek [HTML] [/HTML] Quote
Merys Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Instrukcja głosowania na forum KrakVet: 1. Proszę wejść na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. Następnie na górze strony wcisnąć link Zarejestruj się 3. Proszę zaakceptować warunki rejestracji 4. Teraz trzeba wypełnić pola wymagane do rejestracji: Pole "użytkownik", "email", "hasło", "powtórz hasło" oraz wpisać kod z obrazka, następnie nacisnąć "wyślij" 5. Otrzymacie Państwo e-mail aktywujący konto (który może być w zakładce spam) 6. Logujecie się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. Następnie prosimy wybrać dział "Pomoc dla schronisk" oraz wybieramy temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2011" 8. W ankiecie która się pojawi, prosimy zaznaczyć "Przytulisko w Rachowie Starym" i zagłosować Bardzo dziękujemy. Każdy głos jest na wagę złota! Quote
zaginiona sara Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Poszedł głos. Szkoda, że na zamieszaniu w poprzednim glosowaniu stracił też Rachów. Quote
malpa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 glos oddany, (tfu tfu zeby nie zapeszyc) prowadzimy:multi: Quote
Czoko Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Wkleiłam bannerek dotyczący głosowania na Was na główny wątek o głosowaniach. Wklejcie może ten bannerek na wydarzenia na FB - może ktoś jeszcze będzie chciał go sobie gdzieś wkleić - do podpisu czy na innym forum albo wysłać do znajomych. Quote
Merys Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Dziękujemy :) Kubuś pojechał do nowego domku:D Quote
zaginiona sara Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Kolejny głos. Króliki gonią. Ponamawiam kogo się da. Quote
malpa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 do kiedy glosowanie? Drukuje ulotki z instrukcja glosowania i.. moze pani w przedszkolu corki mnie nie zabije , zaraz tez pogonie moja siostre:-x dobra juz wiem:eviltong:, do ok 30 list Quote
jkasia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Merys napisał(a):Dziękujemy :) Kubuś pojechał do nowego domku:D O kurcze! No to szybko sie uwienełas! Chcesz Balbinke?:cool3: Własnie oddałam głos na rachów!!!!!!!! Ale królikolandia nas goni:crazyeye: Quote
jkasia Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Acha, zapomniałam napisac, ze wczoraj przyszło 6 linek za pieniazki z bazarku, ktory organizowałam :) Bedzie mozna zawieźć do rachowa! Quote
Merys Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 hehe dziękujemy dziewczyny za pomoc! Ne mogę, bo się Balbinka jeszcze obrazi, że ją tak z jednego do drugiego dt przerzucamy. :P No króliki ostro cisnął ;/ Quote
zaginiona sara Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 A może ktoś chce na DT mojego psiaka z podpisu? Bardzo kompaktowy. Quote
Recommended Posts