LadyS Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Bazarek z rzeczami od Niny, na Rachów: http://www.dogomania.pl/threads/213806 Quote
MaDi Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='ladySwallow']Bazarek z rzeczami od Niny, na Rachów: http://www.dogomania.pl/threads/213806 Dziękujemy. Quote
FIFA Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Kupuję teraz wisiorek poz. 27 za 10zł proszę o numer k-ta i adres, kwotę przesyłki pozdrawiam FIFA stara kocica Quote
MaDi Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 FIFA napisał(a):Kupuję teraz wisiorek poz. 27 za 10zł proszę o numer k-ta i adres, kwotę przesyłki pozdrawiam FIFA stara kocica To raczej na bazarku;) Quote
MaDi Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Uwaga! Info o zaginięciu rachowskiego psiaka. Ostatnio coś nie mamy szczęścia Wczoraj w okolicach Parku Źródliska zaginął Ciapuś . Wszystkie Cioteczki z Łodzi bardzo prosimy o rozglądanie się w tej okolicy(i nie tylko bo teraz to może być już wszędzie) Psiaczek jest bardzo łagodny i myślę że bez problemu da się złapać. Tel 609 498 803 ,531 624 754 Quote
Merys Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 O matko:shake: oby jak najszybciej się znalazł. Quote
plastelina Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Mam nadzieję że się znajdzie!! Na koncie mam 56 zł z bazarku Zaginionej Sary, czekam jeszcze na jedną wpłatę(4zł) i przeleję na konto fundacji Quote
Merys Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 plastelina napisał(a):Mam nadzieję że się znajdzie!! Na koncie mam 56 zł z bazarku Zaginionej Sary, czekam jeszcze na jedną wpłatę(4zł) i przeleję na konto fundacji Super!:multi::multi: Quote
MaDi Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 plastelina napisał(a):Mam nadzieję że się znajdzie!! Na koncie mam 56 zł z bazarku Zaginionej Sary, czekam jeszcze na jedną wpłatę(4zł) i przeleję na konto fundacji Dziękujemy. Quote
Merys Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Zgłosiłam Rachów do Krakvetu. Trzymajmy kciuki! Quote
Rewelacja Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Najpierw wewnetrzna ankieta dogomanii... Quote
Merys Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Rewelacja napisał(a):Najpierw wewnetrzna ankieta dogomanii... wiem....... Quote
Lemoniada Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Przyszłam tu za wątkiem KrakVetowym :) Piszecie, że w azylu nie ma sterylizacji - problemem są pieniądze czy coś innego? Może jest tam w okolicy jakiś dobry wet, który spuści trochę z ceny za zabieg? Czy pani Olszewska ma też koty? Quote
Merys Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Lemoniada napisał(a):Przyszłam tu za wątkiem KrakVetowym :) Piszecie, że w azylu nie ma sterylizacji - problemem są pieniądze czy coś innego? Może jest tam w okolicy jakiś dobry wet, który spuści trochę z ceny za zabieg? Czy pani Olszewska ma też koty? Tak problem z kasa, bo jesli mamy na sterylke, to nie mamy gdzie psiakow umiescic na tydzien po zabiegu. Hotelik strasznie drogo wychodzi;/ Nie, kotow juz nie ma. Quote
MaDi Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Kasa na sterylki potrzebna ale na wągę złota są DT na kilka dni po zabiegu. Quote
Lemoniada Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 A wet się pewnie nie zgadza na przetrzymanie suniek przez kilka dni gdzieś w lecznicy? Albo w domu u tej pani nie można wygospodarować jakiegoś kącika? Wybaczcie, jeśli o tym już było, ale dziś nie dam rady przeczytać wątku :) Quote
Merys Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Lemoniada napisał(a):A wet się pewnie nie zgadza na przetrzymanie suniek przez kilka dni gdzieś w lecznicy? Albo w domu u tej pani nie można wygospodarować jakiegoś kącika? Wybaczcie, jeśli o tym już było, ale dziś nie dam rady przeczytać wątku :) Przetrzymanie u weta tez kosztuje. A wygospodarować miejsca u właścicielki też ciężko bo już kilka zwierzaków ma w domu, a dom malutki. Quote
Nina_Brzeg Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Tam dobrze by było po prostu postawić pomieszczenie na kwarantanne posterylkową. Taki wymurowany kojec z kafelkami, żeby można łatwo sprzątać. Może dałoby sie coś takiego wymyślić? Jakby były materiały (a to kwestia poproszenia paru osób, bo dużo tego nie trzeba i może być nawet z odzysku) to każdy mógłby taki kojec postawić, bo to łatwe. Quote
MaDi Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Pilnie potrzebny transport z Rachowa dla suni na sterylke!!! Quote
2411magdalenka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 odwiedzam. Trzymam kciuki za odnalezienie Ciapusia. no i za Krakvet! Quote
MaDi Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Transport nadal pilnie potrzebny! Quote
Selenga Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Na aukcji wystawionych było 200 cegiełek Zadeklarowano kupienie 200 cegiełek Na moje konto zapłacono za 139 cegiełek Na moje konto wpłynęło 701 zł w tym 6 zł za zdjęcia w formie papierowej (2 x 3 zł dopłaty na zdjęcia i znaczki) koszt wystawienia aukcji 20,15 zł prowizja allegro 40 zł 701 - 6 - 20,15 - 40 = 634,85 zł Taka kwotę przelałam dzisiaj na koto Lubelskiej Straży: http://dogo.egonet.pl/allegro/przytulisko/przelew-przytulisko3.pdf Wpłaty za pozostałe 61 cegiełek powinny wpłynąć bezpośrednio na konto Straży Quote
Recommended Posts