Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

FIFA napisał(a):
Kupuję teraz wisiorek poz. 27 za 10zł proszę o numer k-ta i adres, kwotę przesyłki pozdrawiam FIFA stara kocica

To raczej na bazarku;)

Posted

Uwaga! Info o zaginięciu rachowskiego psiaka.
Ostatnio coś nie mamy szczęścia
Wczoraj w okolicach Parku Źródliska zaginął Ciapuś .
Wszystkie Cioteczki z Łodzi bardzo prosimy o rozglądanie się w tej okolicy(i nie tylko bo teraz to może być już wszędzie)
Psiaczek jest bardzo łagodny i myślę że bez problemu da się złapać.
Tel
609 498 803 ,531 624 754

Posted

plastelina napisał(a):
Mam nadzieję że się znajdzie!!

Na koncie mam 56 zł z bazarku Zaginionej Sary, czekam jeszcze na jedną wpłatę(4zł) i przeleję na konto fundacji

Super!:multi::multi:

Posted

plastelina napisał(a):
Mam nadzieję że się znajdzie!!

Na koncie mam 56 zł z bazarku Zaginionej Sary, czekam jeszcze na jedną wpłatę(4zł) i przeleję na konto fundacji

Dziękujemy.

Posted

Przyszłam tu za wątkiem KrakVetowym :) Piszecie, że w azylu nie ma sterylizacji - problemem są pieniądze czy coś innego? Może jest tam w okolicy jakiś dobry wet, który spuści trochę z ceny za zabieg? Czy pani Olszewska ma też koty?

Posted

Lemoniada napisał(a):
Przyszłam tu za wątkiem KrakVetowym :) Piszecie, że w azylu nie ma sterylizacji - problemem są pieniądze czy coś innego? Może jest tam w okolicy jakiś dobry wet, który spuści trochę z ceny za zabieg? Czy pani Olszewska ma też koty?

Tak problem z kasa, bo jesli mamy na sterylke, to nie mamy gdzie psiakow umiescic na tydzien po zabiegu. Hotelik strasznie drogo wychodzi;/
Nie, kotow juz nie ma.

Posted

A wet się pewnie nie zgadza na przetrzymanie suniek przez kilka dni gdzieś w lecznicy? Albo w domu u tej pani nie można wygospodarować jakiegoś kącika? Wybaczcie, jeśli o tym już było, ale dziś nie dam rady przeczytać wątku :)

Posted

Lemoniada napisał(a):
A wet się pewnie nie zgadza na przetrzymanie suniek przez kilka dni gdzieś w lecznicy? Albo w domu u tej pani nie można wygospodarować jakiegoś kącika? Wybaczcie, jeśli o tym już było, ale dziś nie dam rady przeczytać wątku :)

Przetrzymanie u weta tez kosztuje. A wygospodarować miejsca u właścicielki też ciężko bo już kilka zwierzaków ma w domu, a dom malutki.

Posted

Tam dobrze by było po prostu postawić pomieszczenie na kwarantanne posterylkową. Taki wymurowany kojec z kafelkami, żeby można łatwo sprzątać. Może dałoby sie coś takiego wymyślić? Jakby były materiały (a to kwestia poproszenia paru osób, bo dużo tego nie trzeba i może być nawet z odzysku) to każdy mógłby taki kojec postawić, bo to łatwe.

Posted

Na aukcji wystawionych było 200 cegiełek
Zadeklarowano kupienie 200 cegiełek
Na moje konto zapłacono za 139 cegiełek
Na moje konto wpłynęło 701 zł
w tym 6 zł za zdjęcia w formie papierowej (2 x 3 zł dopłaty na zdjęcia i znaczki)
koszt wystawienia aukcji 20,15 zł
prowizja allegro 40 zł

701 - 6 - 20,15 - 40 = 634,85 zł

Taka kwotę przelałam dzisiaj na koto Lubelskiej Straży: http://dogo.egonet.pl/allegro/przytulisko/przelew-przytulisko3.pdf

Wpłaty za pozostałe 61 cegiełek powinny wpłynąć bezpośrednio na konto Straży