Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Waldek wyszedł ze szpitala i tak wiele się nie zmieni 2 osoby i 150 psów to bardzo cięzkie do ogarnięcia.
W poniedziałek wiozę dary, mam jedno wolne miejsce.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18']Moze by na Facebook trzeba zrobic wydarzenie? Na FB z reguly jest duzy odzew. Na miau.pl moze by ktos sie znalazl z okolic.[/QUOTE]

Na FB jest i co? Cisza bo psy nie umierają z głodu, więc mam złą wiadomosc bo okazuje się,że może to ulec zmianie...brakuje jedzenia.

Posted

Krew sie nie leje, to nic sie nie dzieje, jak to powiedzial dziennikarz, gdy probowalysmy go zainteresowac sprawa zaniedban w mieleckim schronisku. Trudno walczyc o bezdomniaki, gdy temat nie jest medialny. Slabnie zainteresowanie i zaczyna sie koszmar codziennosci. A o dobrego wolontariusza bardzo trudno.

Posted

[quote name='MaDi']Waldek wyszedł ze szpitala i tak wiele się nie zmieni 2 osoby i 150 psów to bardzo cięzkie do ogarnięcia.
W poniedziałek wiozę dary, mam jedno wolne miejsce.[/QUOTE]
A ja??? :(
Wysylalam wiadomosci na fb i niestety cisza.

Posted

[quote name='Merys']Niestety, mimo ciezkiej sytuacji w przytulisku w Rachowie Starym, ludzie wciaz podrzucaja nowe zwierzeta.:shake: Niektore wrocily z adopcji..[/QUOTE]

A jedzenia brakuje...

Posted

[quote name='Merys']Niestety, mimo ciezkiej sytuacji w przytulisku w Rachowie Starym, ludzie wciaz podrzucaja nowe zwierzeta.:shake: Niektore wrocily z adopcji..[/QUOTE]

o matko...:( które dokładnie psiaki wróciły z adopcji i dlaczego? pewnie przez braki w socjalizacji, w tych warunkach nie ma na nią szans:-( tak myślałam, że w okresie wakacyjnym(i potem zresztą też) jakieś debile będą ciągle nowe psy przez płot przerzucać...never ending story...to jest nie do ogarnięcia:placz:

...ile kasy miesięcznie pochłania wyżywienie psiaków z Rachowa? pewnie to jakaś "kosmiczna" suma....:-(

Posted

[quote name='bico']o matko...:( które dokładnie psiaki wróciły z adopcji i dlaczego? pewnie przez braki w socjalizacji, w tych warunkach nie ma na nią szans:-( tak myślałam, że w okresie wakacyjnym(i potem zresztą też) jakieś debile będą ciągle nowe psy przez płot przerzucać...never ending story...to jest nie do ogarnięcia:placz:

...ile kasy miesięcznie pochłania wyżywienie psiaków z Rachowa? pewnie to jakaś "kosmiczna" suma....:-([/QUOTE]
Tego nikt nie wie bo karma wpłya z wielu miejsc.
Wraca miks ONka taka młoda sunia i oddali juz westke.

Posted

[quote name='MaDi']Tego nikt nie wie bo karma wpłya z wielu miejsc.
Wraca miks ONka taka młoda sunia i oddali juz westke.[/QUOTE]

A są jakieś konkretne powody?

Posted

[quote name='ladySwallow']A są jakieś konkretne powody?[/QUOTE]

Brak socjalizyacji, a te osobz pewnie nie wiedzialy na co sie porzwaja. Przepraszam ale wariuje mi klawiatura, chzba cos nawciskalam:oops: