Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale masz super sąsiadów i to z poczuciem humoru :lol:

A z tym imieniem to nie dało się w końcu bez "h" czy to pomyłka?

No i synek Wam się udał ;)

Posted

Teos :loveu: Pysiaczek malutki laaa :loveu:

A co do sasiadow to podoba mi sie to niesamowicie w niemczech ;)
Wszelkie swieta, okazje zawsze sa jakies drobne upominki. Np na wielkanoc zbieralismy kroliczki spod bramki, w zimie mikolaje. Nie jest to kosztowne wielce, a mile niesamowicie :loveu:

Posted

[quote name='kalyna']Ale masz super sąsiadów i to z poczuciem humoru :lol:

A z tym imieniem to nie dało się w końcu bez "h" czy to pomyłka?

No i synek Wam się udał ;)[/QUOTE]

Bogdan wpisał z "h" ;)

[quote name='Ptysiak']Fajny pomysł mieli sąsiedzi na powitanie :D

:loveu::loveu::loveu:Teoś :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[quote name=':: FiGa ::']Teos :loveu: Pysiaczek malutki laaa :loveu:

A co do sasiadow to podoba mi sie to niesamowicie w niemczech ;)
Wszelkie swieta, okazje zawsze sa jakies drobne upominki. Np na wielkanoc zbieralismy kroliczki spod bramki, w zimie mikolaje. Nie jest to kosztowne wielce, a mile niesamowicie :loveu:[/QUOTE]

Podobny zwyczaj jest w Holandii ;) Bardzo to miłe ;)

Posted
Posted

dwa dni mnie nie było i tyle muszę nadrabiać ;)

Teoś jest cudny, zakochałam się w nim po uszy :loveu:
A sąsiedzi mieli bombowy pomysł, pewnie bardzo się ucieszyłaś z niespodziewajki, która na Was czekała :)

Posted

Teoś jest śliczny :loveu:
A sąsiadów i ja zazdroszczę, w Polsce pewnie by ktoś to ukradł zanim by się do domu przyjechało :oops:
Ja też mam takich sąsiadów co czasami "dzień dobry" nie odpowiedzą, albo co chwilę się kłócą ze mną i moją mamą o naszą Nukę bo ona jest największym psem w całym bloku i każdy myśli, ze to ona obsikała całą klatkę schodową a to sika z radości taka mała suczka mieszkająca piętro wyżej, ale przecież jak każdy wie wina zawsze pada na największego bo małe pieski się nie załatwiają :shake:

Posted

[quote name='vege*']Teoś jest śliczny :loveu:
A sąsiadów i ja zazdroszczę, w Polsce pewnie by ktoś to ukradł zanim by się do domu przyjechało :oops:
Ja też mam takich sąsiadów co czasami "dzień dobry" nie odpowiedzą, albo co chwilę się kłócą ze mną i moją mamą o naszą Nukę bo ona jest największym psem w całym bloku i każdy myśli, ze to ona obsikała całą klatkę schodową a to sika z radości taka mała suczka mieszkająca piętro wyżej, ale przecież jak każdy wie wina zawsze pada na największego bo małe pieski się nie załatwiają :shake:[/QUOTE]

Taakkk... I to właśnie duże pieski robia kupkę pod samym blokiem... bo przeciez mały by tego nie zrobił...
niestety mieszkając w bloku miałam takie nieprzyjemne sytuacje :(

Posted

jejuśku - sąsiedzi po prostu cudni!!!!! ale fajnie!
a Theoś uroczy, piękny i tfu tfu tfu - no po prostu słodziasty!!!!!

a mowiłam kilka stron temu - naturalny poród :) Poboli w trakcie a potem sie praktycznie zaraz śmiga co prawda jak zombi po stosunku, ale na własnych nogach :)

ale cudnie!!! teraz się ciesz każdą wolną chwilą dla siebie (pamiętam że jak sama sie wybralam do łazienki to był dla mnie sukces!!!, tzn bez wyjącego stwora...)

Posted

[quote name='panbazyl']
a mowiłam kilka stron temu - naturalny poród :) Poboli w trakcie a potem sie praktycznie zaraz śmiga co prawda jak zombi po stosunku, ale na własnych nogach :)[/QUOTE]
Też różnie bywa ;)
Trzeba się cieszyć, że wszystko gładko poszło - rana poboli, zagoi się i będzie ok. A ze zdjęć widać, że dzieciaczek niewymęczony porodem, gładka i śliczna buźka :) Piękny synek :)

Posted

[quote name='filodendron']Też różnie bywa ;)
Trzeba się cieszyć, że wszystko gładko poszło - rana poboli, zagoi się i będzie ok. A ze zdjęć widać, że dzieciaczek niewymęczony porodem, gładka i śliczna buźka :) Piękny synek :)[/QUOTE]
no tak - po cesarce dzieci są śliczne, nie "splaszczone" - takie piękne po prostu.

A jak tam z małym człowiekiem? jak już troche wydobzrejesz i odpoczniesz to oczywiście zdjeciom końca nie będzie, co?

Posted

[quote name='Ty$ka']dwa dni mnie nie było i tyle muszę nadrabiać ;)
[/QUOTE]

Pomysl co ja mam do nadrobienia :roll: Nigdy nie nadrobie zaleglosci :/

[quote name='panbazyl']ale cudnie!!! teraz się ciesz każdą wolną chwilą dla siebie (pamiętam że jak sama sie wybralam do łazienki to był dla mnie sukces!!!, tzn bez wyjącego stwora...)[/QUOTE]

Dzis mi nerwy puscily i sie poryczalam :placz: Nie moge zrobic nic, bo Teos chce byc tylko na rekach :roll: Kazde odlozenie go, konczy sie placzem, ktory ustaje tylko jak dam mu cyca ;)
No i dzis mnie polozna opieprzyla,ze za malo jem. Ale to tylko dlatego,ze mi Teos nie pozwala nic zrobic :roll: Dzisiejszej nocy, na 10h, 7 spal na moich rekach :)

[quote name='dOgLoV']Dzien dobry ??!!!!!

jak tam kolejny dzień życia z małym człowieczkiem ?? :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Dzien dobry ;)

Odpowiedz powyzej ;)

[quote name='panbazyl']
A jak tam z małym człowiekiem? jak już troche wydobzrejesz i odpoczniesz to oczywiście zdjeciom końca nie będzie, co?[/QUOTE]

Mam taka nadzieje ;)

Posted

Nie martw się, początki zawsze są trudne, a te pierwsze miesiące dziecka najcięższe. Jednak z czasem powinno być coraz lepiej, no i nauczysz się jeść z dzieckiem na rękach ;)
Jesteśmy z Tobą i Teosiem, i Cię wspieramy :)