kalyna Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Ale masz super sąsiadów i to z poczuciem humoru :lol: A z tym imieniem to nie dało się w końcu bez "h" czy to pomyłka? No i synek Wam się udał ;) Quote
Ptysiak Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Fajny pomysł mieli sąsiedzi na powitanie :D :loveu::loveu::loveu:Teoś :loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Teos :loveu: Pysiaczek malutki laaa :loveu: A co do sasiadow to podoba mi sie to niesamowicie w niemczech ;) Wszelkie swieta, okazje zawsze sa jakies drobne upominki. Np na wielkanoc zbieralismy kroliczki spod bramki, w zimie mikolaje. Nie jest to kosztowne wielce, a mile niesamowicie :loveu: Quote
*Magda* Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='kalyna']Ale masz super sąsiadów i to z poczuciem humoru :lol: A z tym imieniem to nie dało się w końcu bez "h" czy to pomyłka? No i synek Wam się udał ;)[/QUOTE] Bogdan wpisał z "h" ;) [quote name='Ptysiak']Fajny pomysł mieli sąsiedzi na powitanie :D :loveu::loveu::loveu:Teoś :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name=':: FiGa ::']Teos :loveu: Pysiaczek malutki laaa :loveu: A co do sasiadow to podoba mi sie to niesamowicie w niemczech ;) Wszelkie swieta, okazje zawsze sa jakies drobne upominki. Np na wielkanoc zbieralismy kroliczki spod bramki, w zimie mikolaje. Nie jest to kosztowne wielce, a mile niesamowicie :loveu:[/QUOTE] Podobny zwyczaj jest w Holandii ;) Bardzo to miłe ;) Quote
monika15 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6988.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: sąsiadów moge Ci tylko pozazdrościć, bo niestety moi czasem na zwykłe "Dzień dobry' nie odpowiadają:roll: Quote
Klaudia&Aza Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Jaki cudny Teoś:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Masz super sąsiadów, na prawdę:lol: Wracaj szybko do sił;) Quote
sator_k_ Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 No chyba nadrobiłam troszkę :) Będę się powtarzała, ale : Gratulacje dla Młodej Mamy. Oby przyniósł Wam wiele radości :) Quote
łamAga Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6988.jpg http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7023.jpg http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7027.jpg napatrzec sie na niego nie mogę :loveu::loveu::loveu::loveu: On jest taki duży że aż dziwne że jeszcze przed chwilą był u Ciebie w brzuszku :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7003.jpg http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7009.jpg bardzo fajny i miły obyczaj ;) Quote
Ty$ka Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 dwa dni mnie nie było i tyle muszę nadrabiać ;) Teoś jest cudny, zakochałam się w nim po uszy :loveu: A sąsiedzi mieli bombowy pomysł, pewnie bardzo się ucieszyłaś z niespodziewajki, która na Was czekała :) Quote
vege* Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Teoś jest śliczny :loveu: A sąsiadów i ja zazdroszczę, w Polsce pewnie by ktoś to ukradł zanim by się do domu przyjechało :oops: Ja też mam takich sąsiadów co czasami "dzień dobry" nie odpowiedzą, albo co chwilę się kłócą ze mną i moją mamą o naszą Nukę bo ona jest największym psem w całym bloku i każdy myśli, ze to ona obsikała całą klatkę schodową a to sika z radości taka mała suczka mieszkająca piętro wyżej, ale przecież jak każdy wie wina zawsze pada na największego bo małe pieski się nie załatwiają :shake: Quote
monika15 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='vege*']Teoś jest śliczny :loveu: A sąsiadów i ja zazdroszczę, w Polsce pewnie by ktoś to ukradł zanim by się do domu przyjechało :oops: Ja też mam takich sąsiadów co czasami "dzień dobry" nie odpowiedzą, albo co chwilę się kłócą ze mną i moją mamą o naszą Nukę bo ona jest największym psem w całym bloku i każdy myśli, ze to ona obsikała całą klatkę schodową a to sika z radości taka mała suczka mieszkająca piętro wyżej, ale przecież jak każdy wie wina zawsze pada na największego bo małe pieski się nie załatwiają :shake:[/QUOTE] Taakkk... I to właśnie duże pieski robia kupkę pod samym blokiem... bo przeciez mały by tego nie zrobił... niestety mieszkając w bloku miałam takie nieprzyjemne sytuacje :( Quote
Daga&Maks Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 ja też zazdroszczę sąsiadów, takie miłe niespodzianki robią :) nie to co w Polsce że tylko marudzić potrafią Quote
panbazyl Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 jejuśku - sąsiedzi po prostu cudni!!!!! ale fajnie! a Theoś uroczy, piękny i tfu tfu tfu - no po prostu słodziasty!!!!! a mowiłam kilka stron temu - naturalny poród :) Poboli w trakcie a potem sie praktycznie zaraz śmiga co prawda jak zombi po stosunku, ale na własnych nogach :) ale cudnie!!! teraz się ciesz każdą wolną chwilą dla siebie (pamiętam że jak sama sie wybralam do łazienki to był dla mnie sukces!!!, tzn bez wyjącego stwora...) Quote
agaga21 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7027.jpg chyba ktoś ośmielił się mnie obudzić:mad: maleństwo:loveu: Quote
łamAga Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Dzien dobry ??!!!!! jak tam kolejny dzień życia z małym człowieczkiem ?? :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
filodendron Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='panbazyl'] a mowiłam kilka stron temu - naturalny poród :) Poboli w trakcie a potem sie praktycznie zaraz śmiga co prawda jak zombi po stosunku, ale na własnych nogach :)[/QUOTE] Też różnie bywa ;) Trzeba się cieszyć, że wszystko gładko poszło - rana poboli, zagoi się i będzie ok. A ze zdjęć widać, że dzieciaczek niewymęczony porodem, gładka i śliczna buźka :) Piękny synek :) Quote
panbazyl Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='filodendron']Też różnie bywa ;) Trzeba się cieszyć, że wszystko gładko poszło - rana poboli, zagoi się i będzie ok. A ze zdjęć widać, że dzieciaczek niewymęczony porodem, gładka i śliczna buźka :) Piękny synek :)[/QUOTE] no tak - po cesarce dzieci są śliczne, nie "splaszczone" - takie piękne po prostu. A jak tam z małym człowiekiem? jak już troche wydobzrejesz i odpoczniesz to oczywiście zdjeciom końca nie będzie, co? Quote
*Magda* Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Ty$ka']dwa dni mnie nie było i tyle muszę nadrabiać ;) [/QUOTE] Pomysl co ja mam do nadrobienia :roll: Nigdy nie nadrobie zaleglosci :/ [quote name='panbazyl']ale cudnie!!! teraz się ciesz każdą wolną chwilą dla siebie (pamiętam że jak sama sie wybralam do łazienki to był dla mnie sukces!!!, tzn bez wyjącego stwora...)[/QUOTE] Dzis mi nerwy puscily i sie poryczalam :placz: Nie moge zrobic nic, bo Teos chce byc tylko na rekach :roll: Kazde odlozenie go, konczy sie placzem, ktory ustaje tylko jak dam mu cyca ;) No i dzis mnie polozna opieprzyla,ze za malo jem. Ale to tylko dlatego,ze mi Teos nie pozwala nic zrobic :roll: Dzisiejszej nocy, na 10h, 7 spal na moich rekach :) [quote name='dOgLoV']Dzien dobry ??!!!!! jak tam kolejny dzień życia z małym człowieczkiem ?? :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dzien dobry ;) Odpowiedz powyzej ;) [quote name='panbazyl'] A jak tam z małym człowiekiem? jak już troche wydobzrejesz i odpoczniesz to oczywiście zdjeciom końca nie będzie, co?[/QUOTE] Mam taka nadzieje ;) Quote
Ty$ka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Nie martw się, początki zawsze są trudne, a te pierwsze miesiące dziecka najcięższe. Jednak z czasem powinno być coraz lepiej, no i nauczysz się jeść z dzieckiem na rękach ;) Jesteśmy z Tobą i Teosiem, i Cię wspieramy :) Quote
Recommended Posts