*Magda* Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='dOgLoV']ooo to super ! ;) a jak tam dolegliwosci po zabiegu ?? :roll: Jest lepiej ;) Ale podtrzymuję to co Ci napisałam NIGDY WIĘCEJ CESARKI !!! Quote
justysiek Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 ale piękny Theoś:loveu: gratuluje Madzia:loveu: a cesarka taka straszna? Quote
łamAga Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='magdabroy']Jest lepiej ;) Ale podtrzymuję to co Ci napisałam NIGDY WIĘCEJ CESARKI !!! suuuper ze już lepiej :multi: ja zawsze twierdziłam że bede wolała przepłacić i mieć cesarke ale zaczynasz mnie zniechęcać do tej drogi :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='justysiek']ale piękny Theoś:loveu: gratuluje Madzia:loveu: a cesarka taka straszna?[/QUOTE] Dzięki :) Sama cesarka może nie, ale samopoczucie "po" już tak :( Quote
*Magda* Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='dOgLoV']ja zawsze twierdziłam że bede wolała przepłacić i mieć cesarke ale zaczynasz mnie zniechęcać do tej drogi :evil_lol:[/QUOTE] Bez obrazy, ale kobiety, które dobrowolnie dadzą się pokroić, nie wiedzą na co się piszą :shake: Quote
łamAga Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='magdabroy'] Sama cesarka może nie, ale samopoczucie "po" już tak :([/QUOTE] ale w sensie że poczucie "nieobecności" przy narodzinach czy w sensie bólu ?? Quote
łamAga Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='magdabroy']Bez obrazy, ale kobiety, które dobrowolnie dadzą się pokroić, nie wiedzą na co się piszą :shake:[/QUOTE] sie nie obrażam ;) to bardziej tak ze strachu a co bedzie to życie pokaże ;) Quote
*Magda* Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='dOgLoV']ale w sensie że poczucie "nieobecności" przy narodzinach czy w sensie bólu ??[/QUOTE] Bólu jaki jest po zabiegu :( Quote
łamAga Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='magdabroy']Bólu jaki jest po zabiegu :([/QUOTE] Ojjjj :calus: moja siostra za to twierdzi ze nigdy wiecej porodu naturalnego :shake: Quote
*Magda* Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='dOgLoV']Ojjjj :calus: moja siostra za to twierdzi ze nigdy wiecej porodu naturalnego :shake:[/QUOTE] Jestem wytrzymała na ból, ale tego nie dałam rady przeżyć :shake: 2 dni brałam silne środki przeciwbólowe ;) Quote
łamAga Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='magdabroy']Jestem wytrzymała na ból, ale tego nie dałam rady przeżyć :shake: 2 dni brałam silne środki przeciwbólowe ;)[/QUOTE] to musi być cholerny ból :shake: ja niby też jestem wytrzymała , nawet sama sobie uszy przebijałam igłą ale takiego bólu pewnie też bym nie zniosla :shake: nie zazdroszczę :shake: Quote
Ptysiak Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6994-1.jpg zakochałam się :loveu: Nie miałam nigdy cesarki, moja mama miała dwa razy :) Nie wiem czy to zależy od Kobiety bo Ją nie bolało tak bardzo z tego co opowiadała. Z tym, że Ona miała narkozę a mówiła, że czuła jak ją kroją i to bardzo podobno bolało :shake: Coś źle Jej dali, stare dobre czasy szpitalne w Polsce... Ale nawet jeśli nie miałoby boleć wcale a miałabym wybór to popieram Madzie w 200%, wolę rodzić siłami natury. Cieszę się, że dziś już lepiej się czujesz :) Quote
Vilena Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Magda, twarda z Ciebie Babka! Powodzenia Kochana! :calus: Quote
Ptysiak Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Dzień dobry :) Buziaczki dla Teosia :loveu: Głaski dla Torki i Lumpka :) Quote
*Magda* Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 Dzień dobry :) Nie śpię przez Teosia od 5 rano :mad: Teraz on śpi, a ja szybko na dogo :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) Nie śpię przez Teosia od 5 rano :mad: Teraz on śpi, a ja szybko na dogo :evil_lol:[/QUOTE] Dzien doberek :loveu::loveu::loveu::loveu: a no mówiłam Ci zebys sie na zapas wyspała :eviltong: kiedy nas zaszczycisz kolejna porcją zdjęć Teosia ?? :loveu::loveu::loveu::loveu: wycałuj maluszka od cioci i wymiziaj Torencję i Lumposława :loveu::loveu::loveu::loveu: Bogdana tez mozesz pozdrowić :eviltong: Quote
Lucky. Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 no to spać i odpoczywać! a nie na dogo siedzieć :D i w między czasie prosimy o więcej zdjęć :) Quote
*Magda* Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='dOgLoV']Dzien doberek :loveu::loveu::loveu::loveu: a no mówiłam Ci zebys sie na zapas wyspała :eviltong: kiedy nas zaszczycisz kolejna porcją zdjęć Teosia ?? :loveu::loveu::loveu::loveu: wycałuj maluszka od cioci i wymiziaj Torencję i Lumposława :loveu::loveu::loveu::loveu: Bogdana tez mozesz pozdrowić :eviltong:[/QUOTE] Zdjęcia wkrótce ;) Dałam mu to przeczytać :eviltong: I pyta czemu jest na ostatnim miejscu? :mad: Quote
*Magda* Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='Lucky.']no to spać i odpoczywać! a nie na dogo siedzieć :D i w między czasie prosimy o więcej zdjęć :)[/QUOTE] Jak pójdę spać, to nie nadrobię tych wszystkich Waszych galerii :eviltong: Quote
Ptysiak Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='magdabroy']Dałam mu to przeczytać :eviltong: I pyta czemu jest na ostatnim miejscu? :mad:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='magdabroy']Zdjęcia wkrótce ;) Dałam mu to przeczytać :eviltong: I pyta czemu jest na ostatnim miejscu? :mad:[/QUOTE] super :multi: ehhh no już taka jest hierarchia mężczyzn w zaciszu domowego ogniska :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: żartuje oczywiscie niech nie bierze tego do serca :eviltong: Quote
darii_iia Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 To i ja gratuluję! :) Wiem jak Tora zareagowała, na nowego domownika...a Lumpek ? ;) Uroczy blondasek (chyba blondasek :lol:) . :loveu: Quote
*Magda* Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='darii_iia']To i ja gratuluję! :) Wiem jak Tora zareagowała, na nowego domownika...a Lumpek ? ;) Uroczy blondasek (chyba blondasek :lol:) . :loveu:[/QUOTE] Dzięki :) Lumpek przychodzi, wącha i odchodzi ;) Blondasek, blondasek ;) Quote
Oscar Patric Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 doberek:) Ja to już zakochana po uszy w Teosiu,śliczniutkiego macie Syneczka:loveu: pozdrawiamy Quote
*Magda* Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 A tak mi dom ozdobili sąsiedzi :evil_lol: Quote
Recommended Posts