Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']Proszę was bardzo ;)

w imieniu Madzi pokazuję wam Pana Teodora :loveu::loveu::loveu::loveu:

już się w nim zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu:

nie tylko ty Kochana,Ja też też:loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ciekawa jestem bardzo jak tam sie maja dwudniowy Antos i swiezo upieczeni rodzice :loveu:[/QUOTE]

no właśnie, a nasze jedyne źródło informacji czyt. Agnieszka na dogo nie wchodzi :roll:
czuje się jak odcięta od świata :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Tak patrze na Twoj bannerek understandme i pomyslalam sobie... ciekawe czy Teos sie jednak obocil czy Madzia miala cesarke

Teoś :loveu: się jednak nie obrócił Madzia miała cesarkę ale to wam opowie jak wróci

[quote name=':: FiGa ::']Ciekawa jestem bardzo jak tam sie maja dwudniowy Antos i swiezo upieczeni rodzice

Ja wiem ze dzieci tu dużo i ja kojarze się głównie z Antosiem :eviltong: ale tu jednak urodził się Teoś :loveu: Teoś :loveu: czuje sie świetnie rodzice również :loveu:

[quote name='kalyna']no właśnie, a nasze jedyne źródło informacji czyt. Agnieszka na dogo nie wchodzi
czuje się jak odcięta od świata

Agnieszka wchodzi na dogo pod warunkiem że dogo działa :angryy:

Magda wraca w czwartek wiec na pewno wejdzie się przywitać ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']O zesz :mad: Czytalam dzis galerie Daggi i malego Teosia i mi sie pomerdalo :evil_lol:[/QUOTE]

Mi się czesto mylą imiona , jak ide do rodziców i są wszystkie trzy Gabi , Emi i Marysia to zawsze wołam jedna a chodzi mi o drugą :evil_lol:

Posted

Magda, gratulacje - wielkie! :)
Tak coś Cię nie było, nie było, więc wpadłam do galerii zobaczyć, no i zgodnie z oczekiwaniami - jest skarb na świecie :)
Całuj maluszka w piętki, na zdrowie.

Posted

[quote name='Ptysiak']ciekawe czy Madzia jutro wejdzie na dogo i pokarze Teosia :)[/QUOTE]

pisała mi żę jak znajdzie chwilke czasu i jak bedzie na siłach to wejdzie się przywitać :multi:

Posted

[quote name='dOgLoV']pisała mi żę jak znajdzie chwilke czasu i jak bedzie na siłach to wejdzie się przywitać :multi:[/QUOTE]

nałóg da jej siły :lol:

a my zgodnie z obietnicami, dbamy o jej galerię, aby nie umarła ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Nie mozemy zaniedbac galerii , musimy ścierać kurzze zeby Teoś nie musiał się tutaj brudzić :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

i podlewamy wirtualnie storczyki Magdy :)