kalyna Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 pewnie z okazji urodzin Teosia dogo padło :loveu: taki mały a już rozrabia :D Quote
:: FiGa :: Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Dogo, jesli juz to padlo z WRAZENIA!!! :loveu: Bo Teos za piekny jest :evil_lol: Takie sliczne maluszki nie rozrabiaja :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Dopiero dzisiaj mi dogo zaczęło działać. Teoś jest prześliczny :loveu: Gratulujemy z całego serca! Quote
Jean Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 ale przepiękny Teoś :) Gratulacje dla mamusi i Tatusia :) Quote
Oscar Patric Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='dOgLoV']Proszę was bardzo ;) w imieniu Madzi pokazuję wam Pana Teodora :loveu::loveu::loveu::loveu: już się w nim zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu: nie tylko ty Kochana,Ja też też:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ciekawa jestem bardzo jak tam sie maja dwudniowy Antos i swiezo upieczeni rodzice :loveu: Quote
kalyna Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Ciekawa jestem bardzo jak tam sie maja dwudniowy Antos i swiezo upieczeni rodzice :loveu:[/QUOTE] no właśnie, a nasze jedyne źródło informacji czyt. Agnieszka na dogo nie wchodzi :roll: czuje się jak odcięta od świata :lol: Quote
panbazyl Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 odwiedzam :) :) :) i czekam na info i foto :) Quote
łamAga Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Tak patrze na Twoj bannerek understandme i pomyslalam sobie... ciekawe czy Teos sie jednak obocil czy Madzia miala cesarke Teoś :loveu: się jednak nie obrócił Madzia miała cesarkę ale to wam opowie jak wróci [quote name=':: FiGa ::']Ciekawa jestem bardzo jak tam sie maja dwudniowy Antos i swiezo upieczeni rodzice Ja wiem ze dzieci tu dużo i ja kojarze się głównie z Antosiem :eviltong: ale tu jednak urodził się Teoś :loveu: Teoś :loveu: czuje sie świetnie rodzice również :loveu: [quote name='kalyna']no właśnie, a nasze jedyne źródło informacji czyt. Agnieszka na dogo nie wchodzi czuje się jak odcięta od świata Agnieszka wchodzi na dogo pod warunkiem że dogo działa :angryy: Magda wraca w czwartek wiec na pewno wejdzie się przywitać ;) Quote
:: FiGa :: Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 O zesz :mad: Czytalam dzis galerie Daggi i malego Teosia i mi sie pomerdalo :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name=':: FiGa ::']O zesz :mad: Czytalam dzis galerie Daggi i malego Teosia i mi sie pomerdalo :evil_lol:[/QUOTE] Mi się czesto mylą imiona , jak ide do rodziców i są wszystkie trzy Gabi , Emi i Marysia to zawsze wołam jedna a chodzi mi o drugą :evil_lol: Quote
monika15 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Magda masz pięknego synka:loveu::loveu::loveu:gratulacje :) Quote
Ada_Mirra Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Magda wielkie gratulacje! Teoś jest słoodki :loveu: Czekamy na Ciebie! tfu tfu na WAS i Wasze zdjęcia :loveu: Quote
justysiek Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Magda gratuluje!!!:loveu: piękny i duży Teoś:loveu: Quote
panbazyl Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 zaglądam i czekam na nowe info i foty - ale to chyba wszyscy tu czekamy :) Quote
Oscar Patric Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 dzień dobry:) to już jutro Magda z Teosiem wracają do domciu,i na pewno będzie dużo foteczek słodkiego szkrabeczka:loveu: i zaś zapomniałam ,Gratulacje Magduś:multi: Quote
łamAga Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Jeszcze tylko jeden dzień :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Ptysiak Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='dOgLoV']Jeszcze tylko jeden dzień :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:[/QUOTE] ciekawe czy Madzia jutro wejdzie na dogo i pokarze Teosia :) Quote
filodendron Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Magda, gratulacje - wielkie! :) Tak coś Cię nie było, nie było, więc wpadłam do galerii zobaczyć, no i zgodnie z oczekiwaniami - jest skarb na świecie :) Całuj maluszka w piętki, na zdrowie. Quote
łamAga Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Ptysiak']ciekawe czy Madzia jutro wejdzie na dogo i pokarze Teosia :)[/QUOTE] pisała mi żę jak znajdzie chwilke czasu i jak bedzie na siłach to wejdzie się przywitać :multi: Quote
kalyna Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='dOgLoV']pisała mi żę jak znajdzie chwilke czasu i jak bedzie na siłach to wejdzie się przywitać :multi:[/QUOTE] nałóg da jej siły :lol: a my zgodnie z obietnicami, dbamy o jej galerię, aby nie umarła ;) Quote
łamAga Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Nie mozemy zaniedbac galerii , musimy ścierać kurzze zeby Teoś nie musiał się tutaj brudzić :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kalyna Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='dOgLoV']Nie mozemy zaniedbac galerii , musimy ścierać kurzze zeby Teoś nie musiał się tutaj brudzić :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] i podlewamy wirtualnie storczyki Magdy :) Quote
Recommended Posts