Ptysiak Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Słoneczne dzień dobry :smile: Piękny finisz remontu pokoju :) Ja też już chce tak...:placz: u mnie to chyba nigdy nie skończymy remontować :D Teoś :loveu: On już się zmienił :loveu: Widzę, że Tatuś zakochany na całego :loveu: No i wreszcie Torka :loveu: Już się stęskniłam za jej zdjęciami :) Quote
łamAga Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Dzień dobry ;) Ptysiak napisał(a): Ja też już chce tak...:placz: u mnie to chyba nigdy nie skończymy remontować :D Widzę, że Tatuś zakochany na całego :loveu: Nie jestes sama , u nas też wieczny remont :roll: cały urlop bedziemy stawiali nowy płot :roll: a gdzie reszta ehhhh W takim słodziaku nie idzie sie nie zakochac :loveu::loveu::loveu::loveu: ja dzielnie i wytrwale czekam za zdjeciami Theosia z mamusia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 Dzień dobry :) My już po ponad godzinnym spacerku z Torą i Teosiem :) I wiecie co? Dwa tygodnie temu o tej porze zobaczyłam mojego syneczka :loveu: To sobie jeszcze poczekasz na takie zdjęcia :eviltong: Quote
Kaaasia Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Miłego niedzielowania :lol: I dużo zdrówka dla całej drużyny ludzio-psio-kociej :lol: Quote
Ada_Mirra Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Kurczaki Teoś :loveu: a Torcia kochana - spacerki na dwóch nogach czterech łapach i czterech (chyba) kółkach można uznać za oficjalne ;) :D pokoik cudny :D my właśnie kończymy remont całego domu :P Quote
łamAga Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Jeju to już 2 tygodnie ?? :crazyeye: jak ten czas leci :crazyeye: my jutro mamy miesięcznice ślubu :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 pokój bardzo mi się podoba:) też chętnie zobaczę Teosia z mamusią:) pozdrawiamy cieplutko:) :) Quote
Vilena Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 To już dwa tygodnie minęły? :crazyeye: Strasznie szybko! :lol: Quote
agaga21 Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 magdabroy napisał(a): Już z Torcią ok, ale mieliśmy mały kryzys :roll:ojej...co się działo? Quote
kalyna Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Ja zostawiłabym taka skrytkę :lol: No to teraz powinno być wszystko z górki, bo to dla Was wszystkich są nowe sytuacje... :) Niedługo Torka będzie ciągnąć wózek z dzidziusiem :) Quote
:: FiGa :: Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 To o niejedzeniu czytalam, po Twoim poscie zrozumialam jednak ze bylo cos jeszcze. Bedzie dobrze, trzymajcie sie kochani... Quote
Ptysiak Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Hej:) Ale ten czas leci.... Aga miesięcznica. Teoś już 2 tygodnie :-o Za chwilę będę już całkiem stara :placz: a remontu nie skończę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 agaga21 napisał(a):ojej...co się działo? Problem był z jedzeniem, nic poza tym ;) kalyna napisał(a):Niedługo Torka będzie ciągnąć wózek z dzidziusiem :) Albo sanki (jeśli będzie w zimę śnieg) ;) :: FiGa :: napisał(a):To o niejedzeniu czytalam, po Twoim poscie zrozumialam jednak ze bylo cos jeszcze. Bedzie dobrze, trzymajcie sie kochani... Na szczęście tylko problem z jedzeniem :) Ty też się nie puszczaj :evil_lol: Ptysiak napisał(a):Hej:) Ale ten czas leci.... Aga miesięcznica. Teoś już 2 tygodnie :-o Za chwilę będę już całkiem stara :placz: a remontu nie skończę :evil_lol: No to spiesz się z tym robieniem dziecka, bo jak tak dalej będzie, to menopauza Cię dogoni :diabloti: Quote
Ptysiak Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 oj tam oj tam :D To trudno...:roll::evil_lol: Fajny banerek :) Quote
*Magda* Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Ptysiak napisał(a):oj tam oj tam :D To trudno...:roll::evil_lol: Fajny banerek :) Dla Ciebie "to trudno", a Sebastiana pytałaś o zdanie :mad::eviltong: Dziękuję :) Ptyś też ma fajny banerek ;) Quote
Ptysiak Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 A On musi mieć swoje zdanie?:crazyeye::evil_lol: Dziękuję również ;) Quote
*Magda* Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Ptysiak napisał(a):A On musi mieć swoje zdanie?:crazyeye::evil_lol: Zdanie swoje może mieć, ale jak to zdanie każdego faceta, wogóle nie jest brane pod uwagę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):A ak tam się czuje mamusia i synek ? :) A dziękuję, całkiem dobrze ;) Teoś właśnie śpi (ale zaraz wstanie), to wykorzystuję okazję i szybko na dogo :evil_lol: A w czwartek chyba zabierzemy Teosia nad morze :) Quote
Aleksa. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 magdabroy napisał(a):A dziękuję, całkiem dobrze ;) Teoś właśnie śpi (ale zaraz wstanie), to wykorzystuję okazję i szybko na dogo :evil_lol: A w czwartek chyba zabierzemy Teosia nad morze :) To dobrze, że daje Tobie choć troszkę odpocząć.;) o fajnie :) będą fotki oczywiście ? :D ehh, ja muszę sobie jakiś obiad zrobić :evil_lol: Quote
*Magda* Posted July 23, 2012 Author Posted July 23, 2012 Aleksandra95 napisał(a):To dobrze, że daje Tobie choć troszkę odpocząć.;) o fajnie :) będą fotki oczywiście ? :D ehh, ja muszę sobie jakiś obiad zrobić :evil_lol: Odkąd go dokarmiam sztucznym mlekiem, to mam chwilkę dla siebie ;) Jeśli pojedziemy, to oczywiście, że fotki będą :) Zarówno Teosia, jak i Torki ;) A mi się właśnie duszą rolady :eviltong: Quote
Aleksa. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 magdabroy napisał(a):Odkąd go dokarmiam sztucznym mlekiem, to mam chwilkę dla siebie ;) Jeśli pojedziemy, to oczywiście, że fotki będą :) Zarówno Teosia, jak i Torki ;) A mi się właśnie duszą rolady :eviltong: No to oby wypad nad morze się udał.:loveu: podziel się :lol: Quote
Recommended Posts