Ptysiak Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='dOgLoV']Nie mogę :shake: :eviltong: Madzia wróci to na pewno zasypie was zdjeciami Teośka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jeju ciarki mam na całym ciele :loveu: conajmniej jak bym sama urodziła :evil_lol:[/QUOTE] Umrę z ciekawości zanim Madzia wróci :( Quote
łamAga Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Ptysiak']Umrę z ciekawości zanim Madzia wróci :([/QUOTE] No ok dostałam pozwolenie to wam pokaże tylko pomniejsze ;) Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='dOgLoV']No ok dostałam pozwolenie to wam pokaże tylko pomniejsze ;)[/QUOTE] jupi!!! :multi: Quote
łamAga Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Proszę was bardzo ;) w imieniu Madzi pokazuję wam Pana Teodora :loveu::loveu::loveu::loveu: już się w nim zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 O mamo :loveu::loveu::loveu: Jakie maleńkie rączki, nosek, uszka... :loveu: Aż mi słów brakło... też się zakochałam :loveu: Quote
łamAga Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Ptysiak']O mamo :loveu::loveu::loveu: Jakie maleńkie rączki, nosek, uszka... :loveu: Aż mi słów brakło... też się zakochałam :loveu:[/QUOTE] Ja patrze na to zdjęcie i łezka kręci mi się w oku :loveu: Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja patrze na to zdjęcie i łezka kręci mi się w oku :loveu:[/QUOTE] Ja sobie od razu przypomniałam jak moje takie małe były i też się wzruszyłam... :) Teraz tylko czekać na Madzie i zdjęcia Teosia w domku :loveu: Quote
łamAga Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Ptysiak']Ja sobie od razu przypomniałam jak moje takie małe były i też się wzruszyłam... :) Teraz tylko czekać na Madzie i zdjęcia Teosia w domku :loveu:[/QUOTE] Ja juz chce ich wspolne zdjecie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='dOgLoV']Ja juz chce ich wspolne zdjecie :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Może Bogdan zrobi Madzi i Teosiowi razem jeszcze w szpitalu ?? :roll: Ciekawa jestem jak Torka zareaguje na Teosia :) Quote
łamAga Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Ptysiak']Może Bogdan zrobi Madzi i Teosiowi razem jeszcze w szpitalu ?? :roll: Ciekawa jestem jak Torka zareaguje na Teosia :)[/QUOTE] Moze moze hmmm bedzie trzeba miec taka nadzieje :lol: na pewno na poczatku bedzie troszke zazdrosna ale pozniej juz bedzie pewnie bardzo go pilnowala i sie nim opiekowala :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='dOgLoV']Moze moze hmmm bedzie trzeba miec taka nadzieje :lol: na pewno na poczatku bedzie troszke zazdrosna ale pozniej juz bedzie pewnie bardzo go pilnowala i sie nim opiekowala :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] A jakie słodkie zdjęcia pewnie będą Torki z Teosiem potem :loveu: Quote
kalyna Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Ale fajny bąbel ;) to się nazywa rodzić razem z dogo :lol: no ale to tylko jedno zdjęcie :( teraz czekamy aż brat Magdy zrobi im profesjonalną sesję :loveu: Quote
vege* Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Madzia WIELKIE GRATULACJE!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Teraz czekamy tylko na więcej zdjęć ;-) Quote
panbazyl Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 GRATULACJE!!!!!!!! Jaki duży chłopak!!!! Tfu tfu - śliczności!!!! Quote
Vilena Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Jaki piękny!!! A jaki duży! Madziu gratulacje!!! :klacz: :sweetCyb: :cunao: Quote
Lucky. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 nie wiem dlaczego, ale miałam takie przeczucie, że Teo się trochę pospieszy. Gratulacje, piękny chłopak :) Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='dOgLoV'] Teodor ur. 8.07.2012 , 54 cm , 4200 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Aaaaaa!!!!!! Caly dzien poza domem a tu takie wiesci!!!! :multi:4200, kawal chlopa :lol: Madziu GRATULACJEEEEEE dla Ciebie i malza!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/DSC_6979.jpg O BOZE JAKI PIEKNY!!!! :multi: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ania90 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 gratulacje :multi: wpadam zobaczyf fotki a tu taka niespodzianka:multi: Quote
Daga&Maks Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 ogromne gratulacje :multi: no to pozostaje teraz tylko czekać na więcej fotek Teosia :loveu: Quote
bira Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Magda, ogromne gratulacje jeszcze raz :-) Mały jest cudny :-) Bogdan się sprawdził, bo zdjecia przyszły :-) Niech się malutko zdrowo chowa a TY szybko dochodź do siebie :-) Quote
Karro Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 TEOŚ :loveu::loveu::loveu:! gratuluję! :multi: Niech zdrowo rośnie! Quote
:: FiGa :: Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Tak patrze na Twoj bannerek understandme i pomyslalam sobie... ciekawe czy Teos sie jednak obocil czy Madzia miala cesarke :lol: Quote
agaga21 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 ja tu przyszłam dziś trzymać kciuki za cesarkę, życzyć powodzenia a tu taka niespodzianka!!! :) magda, gratulacje! piękny, wielki chłopczyk! :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts