justysiek Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 powodzenia Magda!:loveu: czekamy i trzymamy kciuki. Quote
łamAga Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='magdabroy']Wpadam tylko na 5 minut :( Dziękuję wszystkim za gratulacje :) Na razie żadnych zdjęć nie wrzucę, bo nie mam na to czasu :( Teoś nie odkleja się od mamusi :D Musicie mi wybaczyć ;) Waszych galerii też na tę chwilę nie odwiedzę :( Jak tylko opanujemy sytuację, to opiszę co i jak i wstawię zdjęcia ;) A na razie znikam i nie wiem kiedy pojawię się ponownie :([/QUOTE] Jestesmy cierpliwi ;) Teoś musi se przyzwyczaić do nowego domku :loveu::loveu::loveu::loveu: koniecznie opisz nam jak reaguje Torka na nowego domownika :loveu: Quote
filodendron Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='magdabroy']Teoś nie odkleja się od mamusi :D[/QUOTE] I prawidłowo. Tak ma być :) Trzymajcie się ciepło, dużo zdrówka życzę i przespanych nocy :) Quote
Ty$ka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Wszystkiego najlepszego Ci życzę w najważniejszej życiowej roli :) Powodzonka =) Quote
Oscar Patric Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='magdabroy']Wpadam tylko na 5 minut :( Dziękuję wszystkim za gratulacje :) Na razie żadnych zdjęć nie wrzucę, bo nie mam na to czasu :( Teoś nie odkleja się od mamusi :D Musicie mi wybaczyć ;) Waszych galerii też na tę chwilę nie odwiedzę :( Jak tylko opanujemy sytuację, to opiszę co i jak i wstawię zdjęcia ;) A na razie znikam i nie wiem kiedy pojawię się ponownie :([/QUOTE] My doskonale rozumiemy,i nie gniewamy się:lol: będziemy grzecznie czekać na Twój powrót,i focie Teosia:loveu: pozdrawiamy i miłego weekendu:) mizianki dla Lumpka,i Torci Quote
Ada_Mirra Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 powodzenia, trzymam kciuki i cierpliwie czekam :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Madziu wszystkiego dobrego :loveu: Tez nie chcialabym zostawiac takiego malenstwa nawet na moment samego!! ;) :loveu: Trzymajcie sie cieplutko :calus: Quote
*Magda* Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Dzięki za wyrozumiałość ;) A więc było tak: W niedziele wstalam po 8 rano na spacer z Tora ;) Ale spacer sie nie odbyl :shake: Zdazylam zrobic kilka krokow i Teos postanowil pozbawic mnie wod plodowych :D Telefon do poloznej, nakarmilam zwierzyniec i do auta :) W drodze powysylalam smsy, ze jade do szpitala :) W szpitalu lekarze poganiali polozna zeby przyjechala jak najszybciej, bo oni konczyli swoj 24h dyzur i chcieli isc do domu :/ Wcale mni to info nie pocieszyło :shake: byc krojonym "na szybko" :/ Ale jak widac zyje i jestem cala i zdrowa ;) Agniszce zapomniałam napisac godzine porodu, wiec napisze to teraz ;) Teos pojawił sie na swiecie o 10:58 :loveu: Narazie 3 foty ;) Agata, witam w moich skromnych progach ;) Quote
Ada_Mirra Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 jaki słodki :loveu: wracaj szybko do sił! a powiedz jak Torcia reaguje na nowego domownika? :) Quote
*Magda* Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Tora chodzi i popiskuje :D Nie wie co jest grane, ze nosze cos na rekach, co wydaje dziwne dzwieki itp. No i poki co, na spacery chodzi tylko z Bogdanem ;) Ale od nastepnego tygodnia mam zamiar chodzic z nia i z Teosiem :) Musze jej wynagrodzic, ze mnie nie bylo i ze teraz nie mam dla niej czasu :( Quote
:: FiGa :: Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Torka to jakos przezyje ;) A Teos nie za malutki jest by brac go na spacerki? ;) SLiczny jest :loveu: Quote
łamAga Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Pewnie miałaś fajną minę jak wody Ci odeszły :lol: nigdy nie rodziłam ale powiem Ci że chyba nawet dobrze ze to stało sie tak nagle , musiałas szybko jechac i "być cięta" a wyobraź sobie tą nerwówkę jak byś czekała na ten poniedziałek i myślała jak to będzie i stresowała sie że już teraz właśnie tam jedziesz itd Torka na pewno Ci wybaczy , bedzie miała kompana do zabaw , niech tylko Teoś podrośnie to beda razem wojowac :lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6975-1.jpg http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6994-1.jpg http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6997-1.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: cudo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Dzięki dziewczyny :) [quote name=':: FiGa ::']A Teos nie za malutki jest by brac go na spacerki? ;) [/QUOTE] Teoś ma jeszcze lekką żółtaczkę i powinnien wyjść na słoneczko ;) Aga, miałam takiego szoka, że nie wiedziałam czy wybieram dobry numer do położnej :D Quote
łamAga Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='magdabroy'] Aga, miałam takiego szoka, że nie wiedziałam czy wybieram dobry numer do położnej :D[/QUOTE] hehehehe ja sie nie dziwie , ja bym pewnie padła na zawał w takiej sytuacji :evil_lol: ale teraz juz masz Teośka przy sobie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='dOgLoV']hehehehe ja sie nie dziwie , ja bym pewnie padła na zawał w takiej sytuacji :evil_lol: ale teraz juz masz Teośka przy sobie :loveu::loveu::loveu::loveu: Znając Ciebie, to pewne :evil_lol: W zasadzie to mam Theośka, a nie Teośka, bo dokumenty są z "h" ;) Quote
łamAga Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='magdabroy']Znając Ciebie, to pewne :evil_lol: W zasadzie to mam Theośka, a nie Teośka, bo dokumenty są z "h" ;) Ooo to tak nawet fajnie z zagranicznego Theodor :loveu::loveu::loveu: ale dla nas to zawsze będzie Teoś :loveu: juz jest lepiej ?? daje wam a zwłaszcza Tobie chwilę odpocząć ?? ;) Quote
*Magda* Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='dOgLoV']Ooo to tak nawet fajnie z zagranicznego Theodor :loveu::loveu::loveu: ale dla nas to zawsze będzie Teoś :loveu: juz jest lepiej ?? daje wam a zwłaszcza Tobie chwilę odpocząć ?? ;)[/QUOTE] W końcu płynie w nim niemiecka krew :D Dziś nawet udało mi się spokojnie wziąść prysznic i zjeść kolacje ;) A to już sukces :D Quote
łamAga Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='magdabroy']W końcu płynie w nim niemiecka krew :D Dziś nawet udało mi się spokojnie wziąść prysznic i zjeść kolacje ;) A to już sukces :D[/QUOTE] taaaak , wykarmiony niemiecką żywnością :evil_lol: ooo to super ! ;) a jak tam dolegliwosci po zabiegu ?? :roll: Quote
Recommended Posts