Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Wpadam tylko na 5 minut :(

Dziękuję wszystkim za gratulacje :)

Na razie żadnych zdjęć nie wrzucę, bo nie mam na to czasu :( Teoś nie odkleja się od mamusi :D Musicie mi wybaczyć ;)
Waszych galerii też na tę chwilę nie odwiedzę :(

Jak tylko opanujemy sytuację, to opiszę co i jak i wstawię zdjęcia ;) A na razie znikam i nie wiem kiedy pojawię się ponownie :([/QUOTE]

Jestesmy cierpliwi ;) Teoś musi se przyzwyczaić do nowego domku :loveu::loveu::loveu::loveu:

koniecznie opisz nam jak reaguje Torka na nowego domownika :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Wpadam tylko na 5 minut :(

Dziękuję wszystkim za gratulacje :)

Na razie żadnych zdjęć nie wrzucę, bo nie mam na to czasu :( Teoś nie odkleja się od mamusi :D Musicie mi wybaczyć ;)
Waszych galerii też na tę chwilę nie odwiedzę :(

Jak tylko opanujemy sytuację, to opiszę co i jak i wstawię zdjęcia ;) A na razie znikam i nie wiem kiedy pojawię się ponownie :([/QUOTE]

My doskonale rozumiemy,i nie gniewamy się:lol:
będziemy grzecznie czekać na Twój powrót,i focie Teosia:loveu:

pozdrawiamy i miłego weekendu:)
mizianki dla Lumpka,i Torci

Posted

Dzięki za wyrozumiałość ;)

A więc było tak:
W niedziele wstalam po 8 rano na spacer z Tora ;) Ale spacer sie nie odbyl :shake: Zdazylam zrobic kilka krokow i Teos postanowil pozbawic mnie wod plodowych :D Telefon do poloznej, nakarmilam zwierzyniec i do auta :) W drodze powysylalam smsy, ze jade do szpitala :)
W szpitalu lekarze poganiali polozna zeby przyjechala jak najszybciej, bo oni konczyli swoj 24h dyzur i chcieli isc do domu :/ Wcale mni to info nie pocieszyło :shake: byc krojonym "na szybko" :/ Ale jak widac zyje i jestem cala i zdrowa ;)
Agniszce zapomniałam napisac godzine porodu, wiec napisze to teraz ;) Teos pojawił sie na swiecie o 10:58 :loveu:

Narazie 3 foty ;)

Agata, witam w moich skromnych progach ;)

Posted

Tora chodzi i popiskuje :D Nie wie co jest grane, ze nosze cos na rekach, co wydaje dziwne dzwieki itp. No i poki co, na spacery chodzi tylko z Bogdanem ;) Ale od nastepnego tygodnia mam zamiar chodzic z nia i z Teosiem :) Musze jej wynagrodzic, ze mnie nie bylo i ze teraz nie mam dla niej czasu :(

Posted

Pewnie miałaś fajną minę jak wody Ci odeszły :lol:

nigdy nie rodziłam ale powiem Ci że chyba nawet dobrze ze to stało sie tak nagle , musiałas szybko jechac i "być cięta" a wyobraź sobie tą nerwówkę jak byś czekała na ten poniedziałek i myślała jak to będzie i stresowała sie że już teraz właśnie tam jedziesz itd

Torka na pewno Ci wybaczy , bedzie miała kompana do zabaw , niech tylko Teoś podrośnie to beda razem wojowac :lol:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6975-1.jpg
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6994-1.jpg
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6997-1.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

cudo :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzięki dziewczyny :)

[quote name=':: FiGa ::']A Teos nie za malutki jest by brac go na spacerki? ;)
[/QUOTE]

Teoś ma jeszcze lekką żółtaczkę i powinnien wyjść na słoneczko ;)

Aga, miałam takiego szoka, że nie wiedziałam czy wybieram dobry numer do położnej :D

Posted

[quote name='magdabroy']

Aga, miałam takiego szoka, że nie wiedziałam czy wybieram dobry numer do położnej :D[/QUOTE]

hehehehe ja sie nie dziwie , ja bym pewnie padła na zawał w takiej sytuacji :evil_lol:

ale teraz juz masz Teośka przy sobie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']hehehehe ja sie nie dziwie , ja bym pewnie padła na zawał w takiej sytuacji :evil_lol:

ale teraz juz masz Teośka przy sobie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Znając Ciebie, to pewne :evil_lol:

W zasadzie to mam Theośka, a nie Teośka, bo dokumenty są z "h" ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Znając Ciebie, to pewne :evil_lol:

W zasadzie to mam Theośka, a nie Teośka, bo dokumenty są z "h" ;)

Ooo to tak nawet fajnie z zagranicznego Theodor :loveu::loveu::loveu: ale dla nas to zawsze będzie Teoś :loveu:

juz jest lepiej ?? daje wam a zwłaszcza Tobie chwilę odpocząć ?? ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Ooo to tak nawet fajnie z zagranicznego Theodor :loveu::loveu::loveu: ale dla nas to zawsze będzie Teoś :loveu:

juz jest lepiej ?? daje wam a zwłaszcza Tobie chwilę odpocząć ?? ;)[/QUOTE]

W końcu płynie w nim niemiecka krew :D

Dziś nawet udało mi się spokojnie wziąść prysznic i zjeść kolacje ;) A to już sukces :D

Posted

[quote name='magdabroy']W końcu płynie w nim niemiecka krew :D

Dziś nawet udało mi się spokojnie wziąść prysznic i zjeść kolacje ;) A to już sukces :D[/QUOTE]

taaaak , wykarmiony niemiecką żywnością :evil_lol:

ooo to super ! ;) a jak tam dolegliwosci po zabiegu ?? :roll: