Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Kenny napisał(a):dziewczyny ja mam trochę daleko do pani Cecylii i popsute auto, może mogłabym Wam jakoś przekazać tą karmę jak będziecie tam jechać jutro? Kenny - Ja będę jechała z kolegą. Możemy odebrać karmę, jasne, tylko kurdebalans, my Krakowa nie znamy nic a nic...pojedziemy autostradą, bo podobno jakieś rondo jest w remoncie i przez Olkusz nie warto.. To napisz proszę gdzie moglibyśmy jakoś po drodze ją odebrać... DZIĘKUJĘ!! Ja bedę na Dogo jakoś przed południem. Jakk ogarnę towarzystwo. Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 feliksik napisał(a):oczywiście - jutro przekaże ci rachunek od weta za dzisiaj a konto podam na PW Dobrze, to podaj proszę Lilce. Ja jutro Ci dam za pierwszą wizytę. Troszke się boję, że będzie plakać za Tobą bardzo... Quote
__Lara Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jasza napisał(a):__Laro - jeżeli znajdziesz czas - to poprosimy o Allegro.:loveu: Wiem, że masz pewnie masę spraw do ogarnięcia, jesli Ci się uda - to byloby fajnie. Isadora mi napisała, że w wolnej chwili też zrobi. Maciaszku - dzięki za Cafe. Bardzo! Może masz szczęśliwą rękę i Florka trafi do Metra? Ok, to robię :) Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1465714701 Przy okazji, zajrzyjcie proszę na wątek bezdomnych kociaków: http://www.dogomania.pl/threads/178753-Ponad-70-bezdomnych-g%C5%82odnych-kot%C3%B3w-potrzebne-na-STERYLKI!!!?p=16326650#post16326650 zbieramy teraz na sterylkę żeby się nie mnożyły. Quote
feliksik Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 piękne allegro - łezka mi leci jak czytam i widzę zdjęcia. Nie nadaję się DT Quote
wtatara Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jestem koleżanka P. Celiny-mam samochód i jestem z Krakowa. Moge w czymś pomóc Quote
wtatara Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Lara jakie pięne Allegro. Czy bede sie mogła kiedyś usmiechnąć Quote
henikar Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jasza napisał(a):Heniu - kudłatka widziałam - boski! Mam nadzieję, że koleżanka dostatecznie w nim zakochana i domu nie będzie szukał! Jasza jest duża szansa na to, że on pozostanie u tej koleżanki. Quote
Kenny Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ja nie wiem którędy będziecie jechać. może wiecie czy w Krakowie będziecie przejeżdżać przez jakieś rondo...np. mogilskie lub grzegórzeckie? ja mogę z tą karmą na terenie centrum gdzieś podjechać ale nie dalej niestety bo się specjalnie z pracy urwę. jak mi dacie znać którędy będziecie mniej więcej jechać to się jakoś dogadamy. a jak nie dacie rady to podrzucę tą karmę do pani Cecylii ale to dopiero w piątek lub sobotę jak już będę mieć autko. Quote
zapka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 dzwoniła do mnie bardzo sensowna pani spod Warszawy w sprawie Florci, dom z ogródkiem i dwójką dzieciaków (chyba 6 i 11lat). Są po stracie 16 letniego pieska. Feliksik, mogę podać jej twój numer telefonu, bo chciała wypytać jak się psinka zachowuje, a ty chyba najwięcej wiesz. Podasz mi na PW? Czy może numer Jaszy podać? Quote
feliksik Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 super!!! zapka pewnie że możesz - wyślę ci na PW Quote
togaa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Słodka mała..... Czarne psiaki trudno fotografować...Na ogół wychodzi czarna plama....;) Quote
Energy Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 togaa napisał(a):Słodka mała..... Czarne psiaki trudno fotografować...Na ogół wychodzi czarna plama....;) No i dlatego nie mam nowych zdjęć w galerii:evil_lol: Quote
AlfaLS Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Podczytuję wątek Florki. Jestem tu tak co 2-3 dni i muszę przyznać że zawsze jest sporo do poczytania tak pędzicie z tymi postami :lol:. Jak moja pomoc będzie potrzebna to bardzo proszę, jestem do dyspozycji :lol:. Jasza Szczecin, nie tak daleko, tylko 600 km ;). Ja sama mam dwa psiaki z Tychów a kto wie czy kiedyś nie skuszę się na kociaka też stamtąd :evil_lol:. Quote
feliksik Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Florka ze mną w pracy. częśc ludzi zaangażowanych :evil_lol:- kolega, z którym jeżdże do pracy, pani na portierni, która wodę psiakowi przyniosła, koleżanka, która wysłuchuje moich żalów i radości związanych ze zwierzętami:cool3:, jeden z dyrektorów, który mnie podwiezie do centrum na 8.30 no i sam mój dyrektor, który musiał mi pozwolić zerwać się na godzinę, żeby psa powieźć do centrum - dobrze, że on też ma bzika na punkcie zwierząt, bo byłoby ciężko tak mnie ciągle wysłuchiwać:razz:. A Florunia grzeczna leży i czeka na spacerek chyba, bo tu trochę nudno jeszcze - mało ludzi o tej porze Quote
Jasza Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Kochani - wszystko opanowane, towarzystwo zgodnie śpi! Zdjęcia i relacje jutro! Rozmawiałam z PaniĄ z Warszawy i.... PILNIE!!! SZUKAMY OSOBY NA WIZYTĘ PRZEDADOPCYJNĄ W JÓZEFOSŁAWIU koło Piaseczna pod Warszawą!!!!!!!!! Florka jest cudowna!! Czekamy na kolegę. Wyruszamy około 15.30. __Lara -dziękuję za Allegro!!!! Wtatara - może mogłabyś odebrać karmę od Kenny i podrzucic ją Pani Cecylii i przy okazji odwiedzić Florkę? My pojedziemy autostradą ale nie wiem kompletnie którędy??? Quote
karolina_g_k Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Czy mała ma już DS? Dzwonił do mnie pan z Warszawy który szuka suni. Brzmi ok, chce mu podesłac różne kandydatki a później będziemy sprawdzać dom. Quote
bela51 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Florka nie ma DS-u. Jedzie na tymczas do Krakowa, a my trzymamy kciuki za szczesliwa podroz.:lol: Quote
wtatara Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 szukam osoby do wizyty w Sędziszowie- znacie kogos Quote
zapka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Jasza, czy ta wizyta koło Piaseczna ma być u tej pani o której pisałam że do mnie dzwoniła w sprawie Florci? Ciekawa jestem bo pani bardzo fajnie się zapowiadała. Z Sędziszowa nikogo nie znam :( Quote
wtatara Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Sunia dojechała szcześliwie- Drops -piesek Pani zachowuje sie dobrze. Sunia spi po podrózy Quote
coronaaj Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 wtatara napisał(a):Sunia dojechała szcześliwie- Drops -piesek Pani zachowuje sie dobrze. Sunia spi po podrózy Florka sliczna ale czarna...... Quote
wtatara Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Alu a skąd Ty tu dotarłaś-Florcia jest u mojej kolezanki Quote
henikar Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Słuchajcie przegladam watek, ale sie trochę pogubilam, chociaż staram się śledzi temat. Gdzie obecnie jest Florka? Quote
Recommended Posts