Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kenny napisał(a):
dziewczyny ja mam trochę daleko do pani Cecylii i popsute auto, może mogłabym Wam jakoś przekazać tą karmę jak będziecie tam jechać jutro?

Kenny -
Ja będę jechała z kolegą.
Możemy odebrać karmę, jasne, tylko kurdebalans, my Krakowa nie znamy nic a nic...pojedziemy autostradą, bo podobno jakieś rondo jest w remoncie i przez Olkusz nie warto..
To napisz proszę gdzie moglibyśmy jakoś po drodze ją odebrać...
DZIĘKUJĘ!!

Ja bedę na Dogo jakoś przed południem.
Jakk ogarnę towarzystwo.

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

feliksik napisał(a):
oczywiście - jutro przekaże ci rachunek od weta za dzisiaj a konto podam na PW

Dobrze, to podaj proszę Lilce.
Ja jutro Ci dam za pierwszą wizytę.

Troszke się boję, że będzie plakać za Tobą bardzo...

Posted

Jasza napisał(a):
__Laro - jeżeli znajdziesz czas - to poprosimy o Allegro.:loveu:
Wiem, że masz pewnie masę spraw do ogarnięcia, jesli Ci się uda - to byloby fajnie.
Isadora mi napisała, że w wolnej chwili też zrobi.

Maciaszku - dzięki za Cafe. Bardzo! Może masz szczęśliwą rękę i Florka trafi do Metra?

Ok, to robię :)

Allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1465714701

Przy okazji, zajrzyjcie proszę na wątek bezdomnych kociaków: http://www.dogomania.pl/threads/178753-Ponad-70-bezdomnych-g%C5%82odnych-kot%C3%B3w-potrzebne-na-STERYLKI!!!?p=16326650#post16326650 zbieramy teraz na sterylkę żeby się nie mnożyły.

Posted

Jasza napisał(a):
Heniu - kudłatka widziałam - boski!
Mam nadzieję, że koleżanka dostatecznie w nim zakochana i domu nie będzie szukał!

Jasza jest duża szansa na to, że on pozostanie u tej koleżanki.

Posted

ja nie wiem którędy będziecie jechać. może wiecie czy w Krakowie będziecie przejeżdżać przez jakieś rondo...np. mogilskie lub grzegórzeckie? ja mogę z tą karmą na terenie centrum gdzieś podjechać ale nie dalej niestety bo się specjalnie z pracy urwę. jak mi dacie znać którędy będziecie mniej więcej jechać to się jakoś dogadamy. a jak nie dacie rady to podrzucę tą karmę do pani Cecylii ale to dopiero w piątek lub sobotę jak już będę mieć autko.

Posted

dzwoniła do mnie bardzo sensowna pani spod Warszawy w sprawie Florci, dom z ogródkiem i dwójką dzieciaków (chyba 6 i 11lat). Są po stracie 16 letniego pieska. Feliksik, mogę podać jej twój numer telefonu, bo chciała wypytać jak się psinka zachowuje, a ty chyba najwięcej wiesz. Podasz mi na PW? Czy może numer Jaszy podać?

Posted

Podczytuję wątek Florki. Jestem tu tak co 2-3 dni i muszę przyznać że zawsze jest sporo do poczytania tak pędzicie z tymi postami :lol:. Jak moja pomoc będzie potrzebna to bardzo proszę, jestem do dyspozycji :lol:.

Jasza Szczecin, nie tak daleko, tylko 600 km ;). Ja sama mam dwa psiaki z Tychów a kto wie czy kiedyś nie skuszę się na kociaka też stamtąd :evil_lol:.

Posted

Florka ze mną w pracy. częśc ludzi zaangażowanych :evil_lol:- kolega, z którym jeżdże do pracy, pani na portierni, która wodę psiakowi przyniosła, koleżanka, która wysłuchuje moich żalów i radości związanych ze zwierzętami:cool3:, jeden z dyrektorów, który mnie podwiezie do centrum na 8.30 no i sam mój dyrektor, który musiał mi pozwolić zerwać się na godzinę, żeby psa powieźć do centrum - dobrze, że on też ma bzika na punkcie zwierząt, bo byłoby ciężko tak mnie ciągle wysłuchiwać:razz:.

A Florunia grzeczna leży i czeka na spacerek chyba, bo tu trochę nudno jeszcze - mało ludzi o tej porze

Posted

Kochani - wszystko opanowane, towarzystwo zgodnie śpi!
Zdjęcia i relacje jutro!

Rozmawiałam z PaniĄ z Warszawy i....
PILNIE!!! SZUKAMY OSOBY NA WIZYTĘ PRZEDADOPCYJNĄ W JÓZEFOSŁAWIU
koło Piaseczna pod Warszawą!!!!!!!!!

Florka jest cudowna!!
Czekamy na kolegę.
Wyruszamy około 15.30.

__Lara -dziękuję za Allegro!!!!

Wtatara - może mogłabyś odebrać karmę od Kenny i podrzucic ją Pani Cecylii i przy okazji odwiedzić Florkę?
My pojedziemy autostradą ale nie wiem kompletnie którędy???

Posted

Jasza, czy ta wizyta koło Piaseczna ma być u tej pani o której pisałam że do mnie dzwoniła w sprawie Florci? Ciekawa jestem bo pani bardzo fajnie się zapowiadała.

Z Sędziszowa nikogo nie znam :(