Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Kenny napisał(a):jak się umawiamy w sprawie karmy? komu mam przekazać jutro? Przekaż Pani Cecylii. DZIĘKUJĘ!!! Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 feliksik napisał(a):Jasza ja będę o 7.00 w Katowicach, chyba , że ją wziąć ze sobą, ale nie będę mogła jej tu przetrzymać długo tak do 8.00. Chyba, że pasuje ci ta 16-18. źle mi z myślą, że ona jedzie do kolejnego DT zamiast do DS, tylko, że ja wyjeżdżam na 2 dni i w tym czasie nie mam jej gdzie zostawić. A może tam w Krakowie szybciej domek znajdzie... sama nie wiem kURCZE, JESZCZE TAK SIĘ ZASTANAWIAM, A tY WRACASZ W NIEDZIELĘ??? BO JA BYM JĄ PRZETRZYMAŁA MOŻE....JEŚLI BYŚ CHCIAŁA... MUSZĘ NA CHWILĘ SIĘ WYŁĄCZYĆ. BĘDĘ OK. 12-13. NA DOGO. Quote
feliksik Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 kurcze sama nie wiem, a ile ona będzie sama w drugim DT? Mi się co jakiś czas zdarzają takie wyjazdy weekendowe i za niedługo jeszcze tygodniowy, więc nie wiem czy kombinować czy może tam będzie miała lepsze warunki - bo tam piesek do towarzystwa. Ale mam zgryz teraz... Gdyby był odzew z ogłoszeń to byłaby szansa na zatrzymanie jej jeszcze u mnie, bo znalazłaby dom szybciutko, ale boję się, że potem to DT z Krakowa odpadnie, a ja nie dam rady z tymi wyjazdami Quote
feliksik Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jasza, może trzymajmy się jednak tego pierwotnego planu. Floreczka kocha wszystkich, więc nowy DT też będzie dla niej superowy - tak myślę. Więc tylko powiedz mi czy mam ją przywieźć do Katowic rano, czy zobaczymy się popołudniu Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 To może rano bym ja odebrała? Tylko ja bmam urlop, to mnie mąż podrzuci o 7 rano do Katowic. Może być? I zadzwoniła do mnie Pani Emilia ze Szczecina. Fajna. Musi się dzisiaj ostatecznie rozmówić z mężem i zadzwoni. Zakochana we Florce. Domek sprawdzimy, mam nadzieję, że Alfa się zgodzi. Czekamy. Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Ja zaraz zmykam do domu. Florkę mogę odebrać z Katowic rano, ale z okolic centrum. A jeżeli nie, to wtedy przyjedziemy po 16.00. Czekam na wieści. Quote
feliksik Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 wolałabym rano, bo wtedy nie będzie siedziećsama znowu przez cały dzień. Może uda mi się dojechać z nią ok 8.30 do centrum, tylko powiedz gdzie to jeszcze zapytam Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Jak w centrum, to obojętnie gdzie. Może być Silesia City Center, może być ulica Sokolska, może być "rynek"...to już jak Wam pasuje. Stamtąd to sobie dojadę autobusem i spacerek sobie zrobimy. Quote
feliksik Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 sokolska to chyba PKS - to może tam? tylko ci jeszcze wieczorem potwierdzę Quote
wtatara Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 czy Florcia jedziedo Krakowa, czy nie , bo ja juz nie rozumiem Quote
maciaszek Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Podmieniłam zdjęcia na cafeaniamal. Te nowe są cudne :). Wtatara, z tego co piszą dziewczyny wynika, że Florka jedzie do Krakowa :). Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Jedzie do Krakowa, jedzie! Tylko sie umawiamy jak ja ją wcześniej odbiorę! Feliksik - może być PKS. Daj znać. Pa Quote
Kenny Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 dziewczyny ja mam trochę daleko do pani Cecylii i popsute auto, może mogłabym Wam jakoś przekazać tą karmę jak będziecie tam jechać jutro? Quote
feliksik Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jasza będę ok 8.30 na PKS w Katowicach z małą. Dzisiaj byłam u weta i nadal Florunia ma brać antybiotyki :-((dalej podwyższona temperatura i kaszel - chciaż mniejszy) - dzisiaj dostała zastrzyki a tabletki od jutra (przekażę je) - dzisiejsza wizyta 60zł. Trzeba na Florcię uważać, żeby jej nie spuszczać ze smyczy, ponieważ nadal chce witać każdego i nawet jak jest na drugiej stronie ulicy, to chce przebiegać do tej osoby.:mad: PO skończeniu antybiotyku (czyli we wtorek) powinna iść do lekarza już w miejscu w którym będzie, żeby zadecydować o dalszym leczeniu. Floreczka uwielbia być głaskana jak sobie już odpoczywa - zamyka wtedy oczy i delektuje się dotykiem (takie sprawia wrażenie) - księżniczka kochana:loveu:. Niestety nie dałam rady z rygorem i Florcia na łóżku już miejsce grzeje;) Quote
__Lara Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jasza napisał(a):Jasne! Poprosiłam też Isadorę o Allegro. Wiem, że ma chyba 1000 wątków w subskrybcjach, ale może..:oops: A ja robię kolejne ogłoszenia: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/11349151_florka_szczeniak_szuka_najfajniejszego.html http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Szczeniak-Florka-z-nadzieja-na-najfajniejszy-dom-W0QQAdIdZ260576715 http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/20191/szczeniak---florcia-szuka-domu_/ Jaszo, to kto ma robić allegro? Quote
Leniwa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Czy P.Emila miala juz wizyte? Zglosila sie jako DS a chyba zostala przeoczona... Quote
Leniwa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jasza napisał(a):Rozmawiałam z Panią Emilia dzisiaj. Bardzo fajna, ciepła osoba. Powiedziała mi jednak, że jej mąż na razie nie powiedział ostatecznego TAK, więc będzie z nim jeszcze rozmawiać i zadzwoni do mnie. Pani Emilia mieszka w Szczecinie i na wszelki wypadek poprosilam już AlfęLS o wizytę. Pisałam o tym kilka postow wczesniej. Przepraszam, nie zauważyłam. Ale jak tak to super! To wielka szansa dla Florki :))) Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 __Laro - jeżeli znajdziesz czas - to poprosimy o Allegro.:loveu: Wiem, że masz pewnie masę spraw do ogarnięcia, jesli Ci się uda - to byloby fajnie. Isadora mi napisała, że w wolnej chwili też zrobi. Maciaszku - dzięki za Cafe. Bardzo! Może masz szczęśliwą rękę i Florka trafi do Metra? Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Leniwa napisał(a):Czy P.Emila miala juz wizyte? Zglosila sie jako DS a chyba zostala przeoczona... Rozmawiałam z Panią Emilia dzisiaj. Bardzo fajna, ciepła osoba. Powiedziała mi jednak, że jej mąż na razie nie powiedział ostatecznego TAK, więc będzie z nim jeszcze rozmawiać i zadzwoni do mnie. Pani Emilia mieszka w Szczecinie i na wszelki wypadek poprosilam już AlfęLS o wizytę. Pisałam o tym kilka postow wczesniej. Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Wiem, Leniwa, wiem i mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Pani Emilia powiedziała mi nawet, że może mogłaby przyjechać po Florkę pociągiem. Bardzo mnie tym ujęła. Ale zobaczymy. Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 jasza napisał(a):wiem, leniwa, wiem i mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie. Pani emilia powiedziała mi nawet, że może mogłaby przyjechać po florkę pociągiem. Bardzo mnie tym ujęła. Ale zobaczymy. posty skaczą.... Quote
Leniwa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jasza napisał(a):Rozmawiałam z Panią Emilia dzisiaj. Bardzo fajna, ciepła osoba. Powiedziała mi jednak, że jej mąż na razie nie powiedział ostatecznego TAK, więc będzie z nim jeszcze rozmawiać i zadzwoni do mnie. Pani Emilia mieszka w Szczecinie i na wszelki wypadek poprosilam już AlfęLS o wizytę. Pisałam o tym kilka postow wczesniej. Przepraszam, nie zauważyłam. Ale jak tak to super! To wielka szansa dla Florki :))) Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Bedę czekała punktualnie. 60 PLN dopisuję do wydatków. Słuchajcie - czy te 60 PLN właśnie można by zaplacić z pieniedzy uzbieranych na koncie Lilki? Ja zaplacę pierwszy rachunek - 73 PLN. Muszę zaplacic koledze za benzynę. Moja mama kupiła Florce obróżkę, szeleczki i dwie smycze - dwa komplety do wyboru. Z mojego bazarku cos tam jeszcze wpadnie do skarpetki Florkowej, a ja w przyszłym miesiącu wplacę kolejne 60 PLN albo dorzuce do sterylki, zobaczymy jakie będą wydatki... Co myslicie o tym? Feliksik - może tak być? Ja bym Ci dała jutro 72 PLN a 60 Lilka przeleje na Twoje konto?? Quote
feliksik Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jasza napisał(a): Feliksik - może tak być? Ja bym Ci dała jutro 72 PLN a 60 Lilka przeleje na Twoje konto?? oczywiście - jutro przekaże ci rachunek od weta za dzisiaj a konto podam na PW Quote
Recommended Posts