wtatara Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 bela51 napisał(a):A ja uwazam, ze zdecydowanie przesadzasz. Pewnie, ze mozna zrobic jeszcze inne, ale te mi sie bardzo podobają. ja tez moge porobić fotki jak będzie w Krakowie i wybierzecie Quote
wtatara Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 MAM DOMEK Z OGRODEM DLA SUNI PODOBNEJ DO TEJ. SUNIA MA BYĆ MŁODA . DOMEK NIE SPRAWDZONY , JEST W GORZOWIE ŚLĄSKIM. PANI SIĘ W TEJ ZAKOCHAŁA ALE JA ZNALAZŁAM JEJ W KRAKOWIE, BO TAM SIĘ SUNIA ZNAJDUJE. Quote
bela51 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 conceited napisał(a):hmmm...nie przeczytalam calych 11 stron, tylko 1 i ostatnia, ale z tymi zdjeciami domku raczej nie znajdzie :) bez urazy, ale fotki sa okropnej jakosci, a one sa chyba podstawa dobrych ogloszen. A ja uwazam, ze zdecydowanie przesadzasz. Pewnie, ze mozna zrobic jeszcze inne, ale te mi sie bardzo podobają. Quote
wtatara Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 bela51 napisał(a):A ja uwazam, ze zdecydowanie przesadzasz. Pewnie, ze mozna zrobic jeszcze inne, ale te mi sie bardzo podobają. ja tez moge porobić fotki jak będzie w Krakowie i wybierzecie Quote
Jasza Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Wtatara - a możesz Pani z Gorzowa podesłać zdjęcia Florki i namiary na mnie? [email protected] 514 518 167 A o zdjęcia jak już mała będzie w Krakowie - też pięknie proszę! Quote
wtatara Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jasza napisał(a):Wtatara - a możesz Pani z Gorzowa podesłać zdjęcia Florki i namiary na mnie? [email protected] 514 518 167 A o zdjęcia jak już mała będzie w Krakowie - też pięknie proszę! no Florka nie może być bo nie jest podpalana Quote
feliksik Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 chciałabym porobić jej lepsze zdjęcia, ale jest niemożliwością utrzymać ją bez ruchu - robięna szybko i tylko takie udało mi się zrobnić Quote
Jasza Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Wiem coś o tym! Z moją Miśką na początku było tak, że na 100 zdjęć na kilku była ona, na pozostałych kawałek ogona, dupka, albo rozmazana plama...:diabloti: Fakt, że do ogłoszeń przydałyby się takie portrecikowe, w słonku, albo na ładnym tle. Nie czarujmy się, wśród takiej masy ogłoszeń w necie, coś musi przykuć uwagę, a ludzie są wzrokowcami.:roll: Mnie zauroczyło już pierwsze zdjęcie Florki...ale każdy jest inny. Feliksik - na zdjęciach które zrobiłaś widać jasno - mała jest szczęśliwa, bawi się i szaleje, wyleguje się na łóżku, jest kochana i radosna! I o to nam chodzi!:loveu: A do ogłoszeń - trzeba zmobilizować widać z tego dwie osoby. Jedna ma Florkę na rękach - druga pstryka. Jedna ją puszcza na trawie, Florka biegnie w stronę osoby z aparatem - i pstryk. Ale mamy czas. Feliksik - skan rachunku mi się nie może otworzyć...??? Może mogłabyś zrobić zdjęcie Twoim aparatem i przesłać?? Nie wiem czemu tak się dzieje??? Quote
wtatara Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jasza napisał(a):Wtatara - a możesz Pani z Gorzowa podesłać zdjęcia Florki i namiary na mnie? [email protected] 514 518 167 A o zdjęcia jak już mała będzie w Krakowie - też pięknie proszę! no Florka nie może być bo nie jest podpalana Quote
Leniwa Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 A ja uważąm, ze jak domek jest nawet na drugim koncu Polski to trzeba zrobic wszystko, zeby psiak tam trafil. Transport mozna przeciez zorganizowac, to nie problem (nawet laczony). Porozmawiajcie najpierw z P. Emilia zamiast na wstepie ja skreslac z powodu odleglosci i biadolic, ze nikt z ogloszen sie nie zglosil. Quote
Jasza Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 wtatara napisał(a):no Florka nie może być bo nie jest podpalana Ano tak. Pooglądam sunie które ma na tymczasie Jaaga. Może jakaś będzie podobna. Quote
feliksik Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 wtatara napisał(a):szkoda domku jakby był fajny, mnie to za daleko , zresztą mam 2 domki :jeden w Krakowie, drugi niedaleko. Myslę , ze jeden wybiorę A florki nie można by było od razu do drugiego polecić, jakby były oba fajne? Może akurat Quote
wtatara Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 szkoda domku jakby był fajny, mnie to za daleko , zresztą mam 2 domki :jeden w Krakowie, drugi niedaleko. Myslę , ze jeden wybiorę Quote
Jasza Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Leniwa napisał(a):A ja uważąm, ze jak domek jest nawet na drugim koncu Polski to trzeba zrobic wszystko, zeby psiak tam trafil. Transport mozna przeciez zorganizowac, to nie problem (nawet laczony). Porozmawiajcie najpierw z P. Emilia zamiast na wstepie ja skreslac z powodu odleglosci i biadolic, ze nikt z ogloszen sie nie zglosil. Spokojnie, spokojnie!;) Podałam Pani Emilii swój telefon i zaprosiłam na wątek, bo nie mam gg. Nikogo nie skreślam. Fakt, faktem, że chciałabym mieć Florkę "na oku".:roll: Poza tym daleka adopcja wiąże się z tym, że nagle może się okazać, że coś nie zagrało i psa trzeba zabrać. Tak było na wątku Czekolady. Dom sprawdzony, fajny...a potem: Zabierajcie małą. Ale, tak jak pisałam - nikogo nie skreślam. Zobaczymy. Quote
Jasza Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 I nie biadolę. Na razie.:diabloti: Napisałam tylko, że nie ma odzewu z ogłoszeń. Quote
feliksik Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 kurcze posty skaczą gdzie chcą - nie w te miejsca w których się pisze - sprawdzajcie teżpowyżej czy nie ma nowych, bo moje wskakują nie wiadomo czemu parę wcześniej Quote
Energy Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 feliksik napisał(a):kurcze posty skaczą gdzie chcą - nie w te miejsca w których się pisze Też tak mam ostatnio;) Quote
feliksik Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ooo witam Cię Madziu - i zachęcam do śledzenia wątku Quote
lika1771 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 http://forum.poranny.pl/psina-sokolka-t64746/page__pid__437223#entry437223 Quote
Jasza Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 lika1771 napisał(a):http://forum.poranny.pl/psina-sokolka-t64746/page__pid__437223#entry437223 Ludzie kiedyś wyginą, nie martwcie się.:angryy::angryy: Quote
emka_ Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 lika1771 napisał(a):http://forum.poranny.pl/psina-sokolka-t64746/page__pid__437223#entry437223 jezu.. włosy się na głowie jeżą miałam nadzieję, że to prowokacja, ale chyba jednak można znaleźć amatorów psiego mięsa Quote
henikar Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Mam nadzieję, że moje skromne 20 zł. doszły. Super, że sunia jest już poza schronem. Jasza jeżeli masz jakieś plakaciki to prześlij, a jak nie to sama coś zrobię. Muszę się też zająć kolejnym moim wątkiem (sunia + szczenięta). Ponadto moja córka będąc wraz z koleżanką w górach przywiozła ślicznego młodziutkiego psinę, który biegał za pociągami wzdłuż torów przy lesie. Bieda był strasznie głodny i zaniedbany. Ma dużo sierści toteż nie widać jego gnacików. Jasza prześlę Ci jego zdjęcia, ale na razie nie robię ogłoszeń, bo mały jest u koleżanki mojej córki (właśnie tej co były razem) i jest mała szansa, że tam zostanie. ;) W tym domku mieszka jeszcze kociczka.Zobacz jaki mały jest śliczny. Na zdjęciach jest już po kąpieli, a i szczepienia już zaliczył. Quote
lika1771 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Henikar rano patrzyłam nie było,sprawdze jeszcze poznym wieczorem Quote
Jasza Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Heniu - zaraz zobaczę zdjęcia. Jakby co - porobię ogłoszenia oczywiście a na razie ściskam kciuki żeby mógł zostać u koleżanki córki..oby. Jak pieniędze dotrą, to Lilka pewnie napisze - i nie mów, że skromne, każda suma się liczy, uzbieramy na sterylke i już. Dziękuję Ci za nie!! Plakacików nie mam, przynajmniej nie z nowymi zdjęciami. Jak znajdę kogoś, kto potrafi takie zrobić, to wkleję na wątek...bo ja tylko w wordzie.:oops: Quote
Recommended Posts