Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bela51 napisał(a):
A ja uwazam, ze zdecydowanie przesadzasz. Pewnie, ze mozna zrobic jeszcze inne, ale te mi sie bardzo podobają.

ja tez moge porobić fotki jak będzie w Krakowie i wybierzecie

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MAM DOMEK Z OGRODEM DLA SUNI PODOBNEJ DO TEJ.
SUNIA MA BYĆ MŁODA .
DOMEK NIE SPRAWDZONY , JEST W GORZOWIE ŚLĄSKIM.
PANI SIĘ W TEJ ZAKOCHAŁA ALE JA ZNALAZŁAM JEJ W KRAKOWIE, BO TAM SIĘ SUNIA ZNAJDUJE.

Posted

conceited napisał(a):
hmmm...nie przeczytalam calych 11 stron, tylko 1 i ostatnia, ale z tymi zdjeciami domku raczej nie znajdzie :) bez urazy, ale fotki sa okropnej jakosci, a one sa chyba podstawa dobrych ogloszen.

A ja uwazam, ze zdecydowanie przesadzasz. Pewnie, ze mozna zrobic jeszcze inne, ale te mi sie bardzo podobają.

Posted

bela51 napisał(a):

ja tez moge porobić fotki jak będzie w Krakowie i wybierzecie

Posted

Wiem coś o tym!
Z moją Miśką na początku było tak, że na 100 zdjęć na kilku była ona, na pozostałych kawałek ogona, dupka, albo rozmazana plama...:diabloti:

Fakt, że do ogłoszeń przydałyby się takie portrecikowe, w słonku, albo na ładnym tle.
Nie czarujmy się, wśród takiej masy ogłoszeń w necie, coś musi przykuć uwagę, a ludzie są wzrokowcami.:roll:
Mnie zauroczyło już pierwsze zdjęcie Florki...ale każdy jest inny.

Feliksik - na zdjęciach które zrobiłaś widać jasno - mała jest szczęśliwa, bawi się i szaleje, wyleguje się na łóżku, jest kochana i radosna!
I o to nam chodzi!:loveu:

A do ogłoszeń - trzeba zmobilizować widać z tego dwie osoby.
Jedna ma Florkę na rękach - druga pstryka.
Jedna ją puszcza na trawie, Florka biegnie w stronę osoby z aparatem - i pstryk.
Ale mamy czas.

Feliksik - skan rachunku mi się nie może otworzyć...???
Może mogłabyś zrobić zdjęcie Twoim aparatem i przesłać??
Nie wiem czemu tak się dzieje???

Posted

A ja uważąm, ze jak domek jest nawet na drugim koncu Polski to trzeba zrobic wszystko, zeby psiak tam trafil. Transport mozna przeciez zorganizowac, to nie problem (nawet laczony).
Porozmawiajcie najpierw z P. Emilia zamiast na wstepie ja skreslac z powodu odleglosci i biadolic, ze nikt z ogloszen sie nie zglosil.

Posted

wtatara napisał(a):
no Florka nie może być bo nie jest podpalana

Ano tak.
Pooglądam sunie które ma na tymczasie Jaaga.
Może jakaś będzie podobna.

Posted

wtatara napisał(a):
szkoda domku jakby był fajny, mnie to za daleko , zresztą mam 2 domki :jeden w Krakowie, drugi niedaleko. Myslę , ze jeden wybiorę

A florki nie można by było od razu do drugiego polecić, jakby były oba fajne? Może akurat

Posted

Leniwa napisał(a):
A ja uważąm, ze jak domek jest nawet na drugim koncu Polski to trzeba zrobic wszystko, zeby psiak tam trafil. Transport mozna przeciez zorganizowac, to nie problem (nawet laczony).
Porozmawiajcie najpierw z P. Emilia zamiast na wstepie ja skreslac z powodu odleglosci i biadolic, ze nikt z ogloszen sie nie zglosil.

Spokojnie, spokojnie!;)
Podałam Pani Emilii swój telefon i zaprosiłam na wątek, bo nie mam gg.
Nikogo nie skreślam.
Fakt, faktem, że chciałabym mieć Florkę "na oku".:roll:
Poza tym daleka adopcja wiąże się z tym, że nagle może się okazać, że coś nie zagrało i psa trzeba zabrać.
Tak było na wątku Czekolady.
Dom sprawdzony, fajny...a potem: Zabierajcie małą.

Ale, tak jak pisałam - nikogo nie skreślam. Zobaczymy.

Posted

Mam nadzieję, że moje skromne 20 zł. doszły. Super, że sunia jest już poza schronem. Jasza jeżeli masz jakieś plakaciki to prześlij, a jak nie to sama coś zrobię. Muszę się też zająć kolejnym moim wątkiem (sunia + szczenięta). Ponadto moja córka będąc wraz z koleżanką w górach przywiozła ślicznego młodziutkiego psinę, który biegał za pociągami wzdłuż torów przy lesie. Bieda był strasznie głodny i zaniedbany. Ma dużo sierści toteż nie widać jego gnacików. Jasza prześlę Ci jego zdjęcia, ale na razie nie robię ogłoszeń, bo mały jest u koleżanki mojej córki (właśnie tej co były razem) i jest mała szansa, że tam zostanie. ;) W tym domku mieszka jeszcze kociczka.Zobacz jaki mały jest śliczny. Na zdjęciach jest już po kąpieli, a i szczepienia już zaliczył.

Posted

Heniu - zaraz zobaczę zdjęcia.
Jakby co - porobię ogłoszenia oczywiście a na razie ściskam kciuki żeby mógł zostać u koleżanki córki..oby.

Jak pieniędze dotrą, to Lilka pewnie napisze - i nie mów, że skromne, każda suma się liczy, uzbieramy na sterylke i już.
Dziękuję Ci za nie!!

Plakacików nie mam, przynajmniej nie z nowymi zdjęciami.
Jak znajdę kogoś, kto potrafi takie zrobić, to wkleję na wątek...bo ja tylko w wordzie.:oops: