KułAga Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jasza przywędrowałam:) śliczna Florka, od razu ujmuje taką delikatnością i dostojnością (młoda dama), takie mam odczucie piersze jak ją zobaczyłam:) może "rozwazna i romantyczna"? Quote
Becia2222 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jasza nie wytrzymałam do popołudnia. Byłam przed chwilą u Florki. Trochę mi głupio bo obudziłam p.Celinkę. Odsypia noc. Podobno w nocy Florka bardzo źle się czuła. Teraz jest ok. Wybiegła do mnie pierwsza, ślicznie się przywitała. Ona jest urocza, to psiak, w którym można się zakochać od pierwszegoi wejrzenia. DS dla niej musi być najlepszy na świecie. Quote
feliksik Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 kurcze, to co sie stało, przecież już o wiele lepiej było. nie kaszlała prawie wogóle. czy ona może przeżywać zmianę miejsca? MOże niech idą jednak dzisiaj do weta z nią Quote
LadyS Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jeśli tak reaguje na stresy, to może lepiej dokładnie ją zdiagnozować - mówię tknięta historią koleżanki, kiedy jej pies leczony był na zapalenie gardła, a miał zapadanie tchawicy i chorobę serca... Quote
Becia2222 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Proponowałam Celince, że jakby trzeba było to pojedziemy. Na moje oko nie ma takiej potrzeby. Wybiegła do mnie taka radosna, żywa, lekko pokichiwała. Uważam, że na razie nie ma co panikować. Quote
Jasza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 KułAga napisał(a):Jasza przywędrowałam:) śliczna Florka, od razu ujmuje taką delikatnością i dostojnością (młoda dama), takie mam odczucie piersze jak ją zobaczyłam:) może "rozwazna i romantyczna"? Witam KułAga! Florcia jest delikatna, romantyczna i rozważna w jednym. Pes ideał! Krucha i delikatna, piękna i mądra. Cud. Quote
Jasza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Becia2222 napisał(a):Jasza nie wytrzymałam do popołudnia. Byłam przed chwilą u Florki. Trochę mi głupio bo obudziłam p.Celinkę. Odsypia noc. Podobno w nocy Florka bardzo źle się czuła. Teraz jest ok. Wybiegła do mnie pierwsza, ślicznie się przywitała. Ona jest urocza, to psiak, w którym można się zakochać od pierwszegoi wejrzenia. DS dla niej musi być najlepszy na świecie. Dzięki za wieści!!! Widzę, że Florka ma w Krakowie poważny fanclub! Uściskałaś ją przynajmniej??;):mad::diabloti: Quote
Becia2222 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Zapomniałam Wam jeszcze o czymś napisać. Razem ze mną do bloku Celinki wchodził sąsiad, który mieszka nad Celinką. Florcia cudownie się z nim przywitała po czym zadarła ogonek i tyle ją widziałyśmy. Poszła za nim, musiał ją znosić na rękach. Quote
Jasza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Becia2222 napisał(a):Proponowałam Celince, że jakby trzeba było to pojedziemy. Na moje oko nie ma takiej potrzeby. Wybiegła do mnie taka radosna, żywa, lekko pokichiwała. Uważam, że na razie nie ma co panikować. Mi się wydaje, że wczoraj po tylu podróżach, wrażeniach, emocjach..to troszkę była padnięta i może dlatego. Ja z nią jednak trochę powędrowałam, długo czekałyśmy na przystanku, potem nagrzany autobus, potem do sklepu zoologcznego, znowu spacerek, .... Co prawda w wiekszości na rękach, ale jednak. Quote
Jasza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Becia2222 napisał(a):Zapomniałam Wam jeszcze o czymś napisać. Razem ze mną do bloku Celinki wchodził sąsiad, który mieszka nad Celinką. Florcia cudownie się z nim przywitała po czym zadarła ogonek i tyle ją widziałyśmy. Poszła za nim, musiał ją znosić na rękach. Ona własnie taka jest, nie Feliksik? Do każdego człowieka się tak garnie, tak prosi o uwagę, tak się wtula...że nic tylko ją kochać. Jest rozbrajająca. Quote
feliksik Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Becia2222 napisał(a):Zapomniałam Wam jeszcze o czymś napisać. Razem ze mną do bloku Celinki wchodził sąsiad, który mieszka nad Celinką. Florcia cudownie się z nim przywitała po czym zadarła ogonek i tyle ją widziałyśmy. Poszła za nim, musiał ją znosić na rękach. oj, niunia się sama lansuje haha. Tak Jaszka to całkowita prawda. Buziaki dla malutkiej Quote
Jasza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Ją niedługo cały Kraków bedzie znał! Quote
Becia2222 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Kurcze chyba mi odwaliło. Wzięłam dzień urlopu żeby trochę ogarnąć dom a wieszcie mi przy ósemce kotów jest co robić a zamiast sprzątać siedzę przy komputerze. I to wszystko przez Was. Która na ochotnika przyjedzie pomóc mi w sprzątaniu?. A ja wtedy pójdę sobie na spacerek z Florcią. Quote
Jasza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 O nie Becia! My wczoraj jechaliśmy do Was takimi pokręconymi drogami (GPS!!!!!!!) że zrobiliśmy ponad 200 kilometrów!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::smhair2::smhair2::niewiem: Ja się już nie piszę!! Chyba, że po Florcię!!!:painting: ;) Quote
Becia2222 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 No jasne tak myślałam. Nie ma chętnych.Pokręcone drogi przeszkadzają.Zawsze to jakieś wytłumaczenie. No cóż biorę się sama. W takim razie do wieczora. Quote
feliksik Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Becia2222 napisał(a):No jasne tak myślałam. Nie ma chętnych.Pokręcone drogi przeszkadzają.Zawsze to jakieś wytłumaczenie. No cóż biorę się sama. W takim razie do wieczora. nie żartuj - do jakiego wieczora, my chcemy dalej info o Floruni. O nie już widzę kropkę wyłączoną, zamiast zieloną przy nicku:mad: Quote
Jasza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Zaraz zadzwonię do Pani Cecylii. Quote
Energy Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 No tak myślałam, że Feliksik teraz będzie siedzieć przy kompie i wiadomości wyczekiwać:evil_lol:a nie mówiłam ....;) Ale też jestem bardzo ciekawa jak sobie radzi w nowym dt i jak się czuje. Jasza dzwonisz??? Quote
wtatara Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Celinka ma rozładowany telefon-pisałam o tym. Quote
feliksik Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 wtatara napisał(a):Celinka ma rozładowany telefon-pisałam o tym. cholerka:placz::placz::placz: Quote
Jasza Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Zadzwoniłam! Telefon jeszcze zipie! Pani Celina odsypia, odpoczywa, bo noc była na czuwaniu! Florka rano juz się czuła lepiej, siku i kupę zrobiła na dworze, odkrztusza, flegma jej się odrywa, z noska katar.... Zjadła rano antybiotyk, je i pije normalnie. Z Dropsem się dogadują fajnie!! Jupi!!! Tylko on się stara być wszedzie przed nią!!;) Teraz Pani Cecylia mówi, że leżą, a Dropsik po jednej stronie, Florka po drugiej!:loveu::loveu: Quote
feliksik Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Energy napisał(a):No tak myślałam, że Feliksik teraz będzie siedzieć przy kompie i wiadomości wyczekiwać:evil_lol:a nie mówiłam ....;) Energy:mad: wiem, wiem, mówiłaś:lol: Quote
UBOCZE Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Przybywam z wątku Uranka i melduję się u Florki...;) Quote
feliksik Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jasza, jutro rano wyjeżdżam, wracam w niedzielę wieczorem, może uda mi się wejść gdzieś na internet, ale gdyby co to nie uciekłam z wątku:evil_lol:, zresztą nie wiem jak wytrzymam - najwyżej będę dzwonić Quote
Recommended Posts