kazik132 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Jasza napisał(a):Kenny- czekamy na wieści! Oj tak, tak, czekamy!Oby tylko wieści były pomyślne. Quote
__Lara Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 wtatara napisał(a):Lara jakie pięne Allegro. Czy bede sie mogła kiedyś usmiechnąć A proszę bardzo cioteczko :) Wy to lecicie z tymi postami nadążyć się nie da :) Cieszę się, że Florka już na miejscu w dt. Ale ma fanów :cool3: Quote
Kenny Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 już tylko zjem obiad, bo dopiero wróciłam z hoteliku od Sary i umieram z głodu. zjem i dzwonię do pani Cecylii czy mogę wpaść. Quote
henikar Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Zatem wszyscy czekamy. Kenny zjedz obiad, a ja tymczasem idę dokarmic "moje" wolno żyjace koty. Quote
Jasza Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Kenny mi powiedziała, że będą zdjęcia!! Czekam jak na szpilkach. Albo jak na drożdżach ( jak by to powiedziała Andzike).. Heniu - sunia z maluszkami ma wątek? Jakby co - podeslij proszę. Quote
henikar Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Agnieszko suni z maluchami jeszcze dzisiaj albo jutro założę wątek. Wlaśnie przed chwilą wrócilam od Joasi, gdzie są małe zrobiłam im świeże zdjęcia. Tylko jak zwykle będę Cię prosiła o pomoc i jest mi głupio, bo widzę co Ty biedna przeżywasz. Quote
Andzike Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Jasza napisał(a):Kenny mi powiedziała, że będą zdjęcia!! Czekam jak na szpilkach. Albo jak na drożdżach ( jak by to powiedziała Andzike).. I ja, ja też czekam jak na drożdzach :D Cudna ta Florcia :) a na zdjęciach z Misią - do pomylenia... ;) Quote
Jasza Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 henikar napisał(a):Agnieszko suni z maluchami jeszcze dzisiaj albo jutro założę wątek. Wlaśnie przed chwilą wrócilam od Joasi, gdzie są małe zrobiłam im świeże zdjęcia. Tylko jak zwykle będę Cię prosiła o pomoc i jest mi głupio, bo widzę co Ty biedna przeżywasz. No coś Ty!!! Nie zawstydzaj - przysyłaj zdjęcia i wątek. Quote
kazik132 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Jasza napisał(a):Kenny mi powiedziała, że będą zdjęcia!! Czekam jak na szpilkach. Albo jak na drożdżach ( jak by to powiedziała Andzike).. Heniu - sunia z maluszkami ma wątek? Jakby co - podeslij proszę.Dobra, to dalej czekamy:)Do rana daleko:) Quote
Jasza Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 A w sprawie Florki ani jednego maila, ani jednego telefonu dzisiaj.... Quote
Kenny Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 już jestem :) możecie mnie dopisać na listę fanów tej laluni ? :D jest boooooooooska! żywe srebro, lata, biega, skacze, gryzie (prawie pożarła mi czapkę!) - wariatuńcia :D pani Cecylia super się nią zajmuje, mała ma pełno zabawek, jest głaskana i rozpieszczana. z Dropsem też się fajnie dogaduje. przez cały czas jak tam byłam kichnęła może ze dwa razy więc ze zdrówkiem też chyba lepiej. jest przeradosna, wszystkich kocha, z każdym chce się bawić. karmę zaakceptowała, smakowało ;) jeśli chodzi o zdjęcia to nie było szans! ona jak taka żywa, że ani na chwilę nie usiądzie, żeby zapozować i wszystko mam rozmazane, ale coś tam wkleję, żeby nie było że nie robiłam - tylko na jakość nie narzekajcie, bo nie dość że to telefonem to ona jeszcze wariowała jak szalona :D cudownie było poznać tą malutką kochaną iskierkę :) Quote
Kenny Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 tu ledwo co widać na tych zdjęciach, z Dropsikiem jedzą karmę z rąk pani Cecylii: i wariują : Quote
Kenny Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 i ostatnie ( jeszcze raz przepraszam za jakość zdjęć ) : Quote
Marycha35 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 dopiero weszłam na watek, zaczęlo się smutem, a tu takie pycha foty:) a sunia śliczności:) Quote
kazik132 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ale wiadomości wspaniałe i śliczne zdjęcia!Dla takich chwil warto żyć!Dziekuję bardzo za umilenie wieczora:) Quote
Jasza Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Mnie wczoraj ścięło i nie doczekałam... Przepraszam. Kenny - dopisuję Cię na oficjalną listę fanów Florki!!!!! :czytaj: Dziękuję za wieści i zdjęcia ! I za jedzonko!!!:loveu::loveu: Tak się cieszę, że Dropsik się z nią zakolegował!!!:multi::multi: Florciu - skarbie - uściski wirtualne!!!!! Quote
wtatara Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Florcia bardzo duzo odkrztusza, tam był ogromny stan zapalny. Katarek juz mały, czyli jej nieschodzi na drogi oddechowe. Jest super-Celinka jest nia zachwycona.Cieszę się ze udało mi sie namówic ją jako DT. Oni kochaja zwierzeta, córka też jest taka troskliwa i pomaga mamie a nawet siostrzeniec , który tam obecnie mieszka jest zaangarzowany. Quote
Jasza Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 No, własnie rozmawiałam z Pania Celiną. Idzie jutro z Florką do weterynarza. Mówiła mi to co przed chwilka napisała Wtatara - to znaczy, że mała bardzo duz odkrztusza takiego śluzu i flegmy. Jutro kończy się antybiotyk, zobaczymy co dalej. Z Dropsem juz pełna komitywa. Florka po domu szaleje i wszystko podgryza.. Według Pani Cecylii nie ma raczej roku, najwyżej 9-10 miesięcy. Ze sterylizacją chyba się w takim razie wstrzymamy. Dzisiaj kończy się mój bazarek, na razie uzbierało się jakieś 75 PLN. Więc myślę, że starczy na tą jutrzejszą wizytę. Bardzo, bardzo proszę o jakiś grosik dla szkraba. Ja już mam puste kieszenie....:oops::oops: Lilko - czy Feliksik podała Ci swoje konto, czy przelałaś jej te 60 PLN?? Bo nie zrobiłam zmian w poście rozliczeniowym. Florka ma w swojej skarpetce 5 PLN w takim razie. Quote
wtatara Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ja Wam nie pomogę. Wczoraj wydałam chyba z 40 zł na telefony i ogłoszena wyróznione. Zawiozę za to Florcię, tz. mój TZ zawiezie Florcie do weta Quote
Jasza Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 wtatara napisał(a):ja Wam nie pomogę. Wczoraj wydałam chyba z 40 zł na telefony i ogłoszena wyróznione. Zawiozę za to Florcię, tz. mój TZ zawiezie Florcie do weta Dziękuję Wtatara!!! Quote
Jasza Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 __Lara napisał(a):Sunia ma 1 obserwatora na allegro. No, to może zadzwoni ten obserwator! Quote
Recommended Posts