feliksik Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 jestem wreszcie i od razu po przyjeździe do kompa lecę podczytywać co u mojej Floruni - cieszę się niesamowicie że dogadała się z Dropsem, no i czekam na opinię weta co do zdrówka Quote
Kenny Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 zapraszam wszystkich serdecznie : http://www.dogomania.pl/threads/202722-quot-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-mi%C5%82ego-quot-czyli-bazarek-dla-porzuconej-pod-sklepem-Sary!-ZAPRASZAM! Quote
Jasza Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Z bazarku dla Florki uzbierało się razem z wysyłką 80 PLN ( lub 95 PLN bo jeszcze nie wiem co z jedną wysyłką). Mam nadzieję, że starczy na dzisiejszą wizytę u weterynarza. Ciekawe jak tam Florka dzisiaj? Zostanie sama z Dropsem pierwszy raz! Quote
feliksik Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 to trzymamy kciuki za wspólny dzień psiaków Quote
Jasza Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Feliksik - czy napisałaś do Lilki o zwrot tych 60 PLN? Masz już na koncie? Bo muszę wpisać w drugi post. Quote
feliksik Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Jasza']Feliksik - czy napisałaś do Lilki o zwrot tych 60 PLN? Masz już na koncie? Bo muszę wpisać w drugi post. Lika napisała, że w poniedziałek wpłaci mi pieniążki Quote
Jasza Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Dobrze, to daj znać. Wtedy uzupełnię. Quote
lika1771 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jasza napisał(a):Feliksik - czy napisałaś do Lilki o zwrot tych 60 PLN? Masz już na koncie? Bo muszę wpisać w drugi post. Jasza dzisiaj rano lece wpłacic,pisałam juz z Feliksik,chciałam wpłacic w czwartek ale dogo nie chciało wpuscic jak jechałam z mała do lekarza a w piatek juz byłam uziemiona i cioteczko zgodziła sie ze poczeka do dzisiaj,jak z mała pojde do kontroli Quote
Jasza Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Nie ma problemu! Lilko - na konto Florki powinny wpłynąć takie kwoty z bazarku: Ludwa - 35 PLN Negrita8- 25 PLN Bela51 - 20 PLN Javena -14 PLN Razem - 94 PLN. Jak będą na koncie - daj znać proszę. Dziękuję!:loveu: Quote
Jasza Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Nie, nie - dopiero powysyłałam PW! Tylko tak wyprzedzająco piszę, żebyś wiedziała! Quote
lika1771 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jasza napisał(a):Nie, nie - dopiero powysyłałam PW! Tylko tak wyprzedzająco piszę, żebyś wiedziała! Dobrze,bede sprawdzała Quote
mgie Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Myślę,że dostałam obiecującego maila w sprawie Florki.!!! Przesyłam na PW do Jaszy. Quote
Jasza Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Ooooooo! Czekam! Dostałam takiego maila: witam serdecznie, jestem zinteresowana pieskiem pod warunkiemże jest naprawde łagodna i moge jej zaufać że nie zrobi dziecku krzywdy, mam 1,5 rocznego szkraba w domu. Mialam pieska ale zdechł ze starości, synek pomimo tego że jest mały chodzi ciągle i szuka dina-tak wabił sie pies którego mieliśmy, chce wychowywac synka ze zwierzetami, obecnie mieszkamy w kaminicy, w maju przeprowadzamy się na wies do domku jednorodzinnego bedzie miała gdzie biegać(jest ogrodzone podwórko i pole na naszej działce) oczywiście nie bedzie psem do budy, bedzie spała z nami w domku:smile: poza tym jestem w stanie zapewnić jej kochający i troskliwy dom (moja mama prowadzi sklep z jedzeniem i akcesoriami zwierzecymi)-można to oczywiście sprawdzić:smile: bardzo prosze o odpowiedz czy była by możliwość zaadoptowania suczki, pozdrawiam Odpisałam: Witam serdecznie Pani Klaudio! Koleżanka przekazała mi Pani list w sprawie Florki, dziękuję za niego. Florka ma około 9 miesięcy, jest więc praktycznie takim psim dzieckiem. Jest ufna i radosna, bardzo żywa, ruchliwa, i naprawdę łagodna. Świetnie dogadywała się z czteroletnim synkiem koleżanki i jej kotami. Przy takim maluszku jakim jest półtoraroczne dziecko, wiadomo jednak, że trzeba zawsze pilnować, by maluchy nawzajem nie zrobiły sobie krzywdy.. Szukamy dla niej naprawdę fajnego domu, gdzie będzie kochana i bezpieczna. Jeżeli jest Pani zaineresowana opieką nad Florką, prosiłabym o podanie miejscowości gdzie Państwo mieszkacie - i telefonu - przyjechałby ktoś do Pani żeby porozmawiać osobiście, pokazać umowę adopcyjną i ustalić ewentualny transport malutkiej. Florka przebywa w Krakowie, jeżeli jest taka możliwość, to znaczy mieszka Pani na tyle blisko - może chciałaby ją Pani odwiedzić razem z dzieckiem? I poznać zanim podejmie Pani decyzję? Czekam z niecierpliwościa na Pani odpowiedź. Mój numer telefonu: 514 518 167 I adres mailowy: [email protected] Quote
Becia2222 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Widziałam dzisiaj rano wychodząc do pracy Florcie na porannym spacerku. Powitaniom nie było końca. Skakała po mnie, piszczała, musiałam uciekać bo z tej radości zaczęła się dusić. Dziewczynki ja nie wiem czy to jest dobry pomysł aby oddawać ją do tak małego dziecka? ona sama jest jeszcze takim dzieciuchem, szalonym, rozbrykanym i może być z tym problem.Lepiej może trochę poczekać aż trafi się coś właściwszego dla nej. Cyknęłam parę fotek, jak mi się uda to wkleję popołudniu. Quote
Jasza Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Ja też mam zawsze obawy jeżeli chodzi o adopcję i takie malutkie dzieciaczki.. Ale Pani jest z Krakowa, (poszukałam sobie na facebooku :-) ) i może przyjedzie z synkiem się spotkać z małą. Poza tym dom sprawdzimy. Zobaczymy. Becia - czekamy na zdjęcia! Diekuję! Quote
Andzike Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Podesłałam Florcię Pani pytającej o Gackę. I będę ją wysyłać "w pakiecie" suczek do 10kg ;) Quote
maciaszek Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jeszcze chwila i domki będą się biły o Florencję ;). Quote
lika1771 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Dzisiaj przesłałam na konto cioci Feliksik 60zł. Na koncie Florki na dzien dzisiejszy jest 5 zł. Quote
Jasza Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Dziękuję za informację Lilko. Czekamy na wpłaty bazarkowe. Quote
kazik132 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 maciaszek napisał(a):Jeszcze chwila i domki będą się biły o Florencję ;).Oby tak było!Powodzenia! Quote
Recommended Posts