henikar Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 OK. Ja też ogłoszenia robię podobnie jak Ty. No to też trzymam kciuki za domek. Quote
Betbet Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jakie ona miała szczęście, że jest podobna do Zu! Inaczej może tka szybko pomoc by nie nadeszła Quote
Energy Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 feliksik napisał(a):ooo witam Cię Madziu - i zachęcam do śledzenia wątku Jasza napisał(a):Witamy Energy! Bardzo dziękuję za miłe powitanie:lol:na pewno będę śledzić losy czarnej ślicznotki:loveu: Quote
evel Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 wtatara napisał(a):no Florka nie może być bo nie jest podpalana O nie, Florka JEST podpalana! Że dyskretnie podpalana, to inna inszość :evil_lol: Quote
Jasza Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Betbet napisał(a):Jakie ona miała szczęście, że jest podobna do Zu! Inaczej może tka szybko pomoc by nie nadeszła Założyłam jej wątek bo Florka jest podobna do mojej Miśki. I mnie serce ścisnęło. Ale na samym podobieństwie do jakiegokolwiek psa daleko by nie zajechała. Quote
evel Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jasza napisał(a):Założyłam jej wątek bo Florka jest podobna do mojej Miśki. To jest jedna i ta sama szlachetna rasa - znajdek polski ;) Quote
Jasza Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Najlepsza! ;-) Pani Emilia na razie się nie odezwała. Zobaczymy. Żadnego innego listu ani telefonu w jej sprawie nie miałam. Boje się trochę czwartku. Jak Florka, Feliksik? Quote
Jasza Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Heniu - kudłatka widziałam - boski! Mam nadzieję, że koleżanka dostatecznie w nim zakochana i domu nie będzie szukał! Quote
feliksik Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Jasza nowe zdjęcia poszły do ciebie - mam nadzieję, że lepsze:roll:. TYlko na dworze to jednak potrzeba dwóch osób - a ja nie mam pomocy niestety fachowej do przytrzymania Florki.:mad: Florka dzisiaj spędziła dzień u mojej niani z nadzieją, że się zakochają w niej - i oczywiście zakochani, ale mają swoje zwierzaki (3), więc niestety wziąć jej nie mogą. Natomiast dobre wieści - Florka załatwiła swojej potrzeby dzisiaj tylko na spacerkach - w domku ani razu.:multi: Ja też się boję czwartku i nie wiem co myśleć. Energy wrzuciała wątek Florki na pudliszony, chociaż Florka to mało pudlowata:evil_lol:, ale może ktoś ją tam wypatrzy Quote
feliksik Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 wtatara napisał(a): MAM DOMEK Z OGRODEM DLA SUNI PODOBNEJ DO TEJ. SUNIA MA BYĆ MŁODA . DOMEK NIE SPRAWDZONY , JEST W GORZOWIE ŚLĄSKIM. PANI SIĘ W TEJ ZAKOCHAŁA ALE JA ZNALAZŁAM JEJ W KRAKOWIE, BO TAM SIĘ SUNIA ZNAJDUJE. wtatara a ta sunia - bardzo podobna: http://www.dogomania.pl/threads/202366-Urodziła-maluchy-w-grobie-swojego-pana-DT-pilnie-potrzebny-schr-Łódź?p=16317926#post16317926 Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Zdjęcia są BOSKIE!!! Zaraz wklejam, tylko mam dzisiaj młyn pracy, to chyba etapami!!! Florcia - brawa za siku na dworze!!! Zuch dziewczynka!! Quote
Kenny Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 proszę o pomoc dla Sary : http://www.dogomania.pl/threads/202440-Sara-porzucona-pod-sklepem-b%C5%82agamy-o-deklaracje-na-hotelik!-( Quote
feliksik Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Florcia była wczoraj padnięta - niania z nią się wyszalała i dlatego tak sobie poleżała i dzięki temu są zdjęcia. O 15.00 to spała jak zabita, trzeba było ją budzić, żeby wstała i poszła do domciu:loveu: dzisiaj znowu wizyta u weta, ale kaszelek nadal się utrzymuje, chociaż już z pewnością mniejszy. Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 feliksik napisał(a):Florcia była wczoraj padnięta - niania z nią się wyszalała i dlatego tak sobie poleżała i dzięki temu są zdjęcia. O 15.00 to spała jak zabita, trzeba było ją budzić, żeby wstała i poszła do domciu:loveu: dzisiaj znowu wizyta u weta, ale kaszelek nadal się utrzymuje, chociaż już z pewnością mniejszy. Podziękuj Niani - Feliksik! :loveu::loveu::loveu: Quote
feliksik Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 to może do ogłoszeń te zdjęcia teraz wymienić - zrobię jej kolejne cafeanimal, bo to w niczym nie zaszkodzi, a zwiększa szanse na metro Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Jasne! Poprosiłam też Isadorę o Allegro. Wiem, że ma chyba 1000 wątków w subskrybcjach, ale może..:oops: A ja robię kolejne ogłoszenia: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/11349151_florka_szczeniak_szuka_najfajniejszego.html http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Szczeniak-Florka-z-nadzieja-na-najfajniejszy-dom-W0QQAdIdZ260576715 http://e-zwierzak.pl/pl/ogloszenie/20191/szczeniak---florcia-szuka-domu_/ Quote
feliksik Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 nowe cafe dla Florki z nowymi zdjęciami: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Florka,33175 Quote
lika1771 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jest wpłata od Henikar 20 zł dziekujemy:lol: Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Henikar - dziękuję raz jeszcze! Lilko - dzięki za informacje na bieżąco!! Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Ja jutro przyjadę z kolegą i z moją mamą. Mama kupi Florce nową obróżkę i smycz. Żeby się prezentowała jeszcze lepiej...chociaż, czy to możliwe??? Ona już jest najpiękniejsza z pięknych! Quote
feliksik Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Jasza ja będę o 7.00 w Katowicach, chyba , że ją wziąć ze sobą, ale nie będę mogła jej tu przetrzymać długo tak do 8.00. Chyba, że pasuje ci ta 16-18. źle mi z myślą, że ona jedzie do kolejnego DT zamiast do DS, tylko, że ja wyjeżdżam na 2 dni i w tym czasie nie mam jej gdzie zostawić. A może tam w Krakowie szybciej domek znajdzie... sama nie wiem Quote
Kenny Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jak się umawiamy w sprawie karmy? komu mam przekazać jutro? Quote
Jasza Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 feliksik napisał(a):Jasza ja będę o 7.00 w Katowicach, chyba , że ją wziąć ze sobą, ale nie będę mogła jej tu przetrzymać długo tak do 8.00. Chyba, że pasuje ci ta 16-18. źle mi z myślą, że ona jedzie do kolejnego DT zamiast do DS, tylko, że ja wyjeżdżam na 2 dni i w tym czasie nie mam jej gdzie zostawić. A może tam w Krakowie szybciej domek znajdzie... sama nie wiem Kurdebalans...nie wiem sama.... Quote
Recommended Posts