Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

feliksik napisał(a):
ooo witam Cię Madziu - i zachęcam do śledzenia wątku

Jasza napisał(a):
Witamy Energy!

Bardzo dziękuję za miłe powitanie:lol:na pewno będę śledzić losy czarnej ślicznotki:loveu:

Posted

wtatara napisał(a):
no Florka nie może być bo nie jest podpalana

O nie, Florka JEST podpalana! Że dyskretnie podpalana, to inna inszość :evil_lol:

Posted

Betbet napisał(a):
Jakie ona miała szczęście, że jest podobna do Zu! Inaczej może tka szybko pomoc by nie nadeszła

Założyłam jej wątek bo Florka jest podobna do mojej Miśki.
I mnie serce ścisnęło.
Ale na samym podobieństwie do jakiegokolwiek psa daleko by nie zajechała.

Posted

Jasza napisał(a):
Założyłam jej wątek bo Florka jest podobna do mojej Miśki.

To jest jedna i ta sama szlachetna rasa - znajdek polski ;)

Posted

Najlepsza! ;-)

Pani Emilia na razie się nie odezwała. Zobaczymy.
Żadnego innego listu ani telefonu w jej sprawie nie miałam.
Boje się trochę czwartku.

Jak Florka, Feliksik?

Posted

Jasza nowe zdjęcia poszły do ciebie - mam nadzieję, że lepsze:roll:. TYlko na dworze to jednak potrzeba dwóch osób - a ja nie mam pomocy niestety fachowej do przytrzymania Florki.:mad:

Florka dzisiaj spędziła dzień u mojej niani z nadzieją, że się zakochają w niej - i oczywiście zakochani, ale mają swoje zwierzaki (3), więc niestety wziąć jej nie mogą. Natomiast dobre wieści - Florka załatwiła swojej potrzeby dzisiaj tylko na spacerkach - w domku ani razu.:multi:

Ja też się boję czwartku i nie wiem co myśleć.

Energy wrzuciała wątek Florki na pudliszony, chociaż Florka to mało pudlowata:evil_lol:, ale może ktoś ją tam wypatrzy

Posted

Zdjęcia są BOSKIE!!!
Zaraz wklejam, tylko mam dzisiaj młyn pracy, to chyba etapami!!!
Florcia - brawa za siku na dworze!!!
Zuch dziewczynka!!

Posted

Florcia była wczoraj padnięta - niania z nią się wyszalała i dlatego tak sobie poleżała i dzięki temu są zdjęcia. O 15.00 to spała jak zabita, trzeba było ją budzić, żeby wstała i poszła do domciu:loveu:

dzisiaj znowu wizyta u weta, ale kaszelek nadal się utrzymuje, chociaż już z pewnością mniejszy.

Posted

feliksik napisał(a):
Florcia była wczoraj padnięta - niania z nią się wyszalała i dlatego tak sobie poleżała i dzięki temu są zdjęcia. O 15.00 to spała jak zabita, trzeba było ją budzić, żeby wstała i poszła do domciu:loveu:

dzisiaj znowu wizyta u weta, ale kaszelek nadal się utrzymuje, chociaż już z pewnością mniejszy.

Podziękuj Niani - Feliksik! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja jutro przyjadę z kolegą i z moją mamą.
Mama kupi Florce nową obróżkę i smycz.
Żeby się prezentowała jeszcze lepiej...chociaż, czy to możliwe???
Ona już jest najpiękniejsza z pięknych!

Posted

Jasza ja będę o 7.00 w Katowicach, chyba , że ją wziąć ze sobą, ale nie będę mogła jej tu przetrzymać długo tak do 8.00. Chyba, że pasuje ci ta 16-18. źle mi z myślą, że ona jedzie do kolejnego DT zamiast do DS, tylko, że ja wyjeżdżam na 2 dni i w tym czasie nie mam jej gdzie zostawić. A może tam w Krakowie szybciej domek znajdzie... sama nie wiem

Posted

feliksik napisał(a):
Jasza ja będę o 7.00 w Katowicach, chyba , że ją wziąć ze sobą, ale nie będę mogła jej tu przetrzymać długo tak do 8.00. Chyba, że pasuje ci ta 16-18. źle mi z myślą, że ona jedzie do kolejnego DT zamiast do DS, tylko, że ja wyjeżdżam na 2 dni i w tym czasie nie mam jej gdzie zostawić. A może tam w Krakowie szybciej domek znajdzie... sama nie wiem

Kurdebalans...nie wiem sama....