feliksik Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 ale świetne, cudne, przecudne - malutka to ci się udało. Agnieszko podajęci tutaj maila, bo masz zapchaną skrzynkę: [email protected] Quote
Jasza Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Skrzynkę wyczyściłam z samego rana. Sprawdź swoją ;-) A ja już wysyłam maila! Quote
ludka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Floreczka szczesciara. Cudne zdjecia. Chyba sie dziewczynce przytylo, hehe :loveu: Quote
evel Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Wiem, że ja to mam psychozę, ale... Błagam, napiszcie Państwu Florki, żeby uważali na wagę malutkiej :oops: Utuczyć psa łatwo, ale później odchudzić to prawdziwa przeprawa :shake: Quote
feliksik Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 a dzisiaj kolejny temat - właśnie dzwoniła Agnieszka, że znalazła jakąś bidę w śmietniku i trzeba szukać domku - młodziutkie to "coś" bo nie zapytałam nawet czy dziewuszka, czy chłopczyk, szorstkowłose. Jasza założy jej wątek jak będzie miała dostęp do kompa. Cholerka, kolejny bidoczek - potrzebujemy DT. Quote
Jasza Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Kochani, masakra i bardzo, bardzo potrzebuję pomocy!! Rano na śmietniku znalazłam sunieczkę, trzy kilo chyba, chuda barrrdzo, zasrana cała, utytłana w gnojówce.. Zabrałam do auta i do pracy. Urlop na żądanie, teraz siedzę u mamy, malutka okąpana i zawinięta w kołdrę... Nie jest szorstkowłosa, tylko jak ratlerek, czarna podpalana z jasnymi łapkami... Nie wiem co dalek kompletnie!!! Quote
Jasza Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/207496-Malutka-trzykilogramowa-sunia-wyciągnięta-ze-śmietnika-DT-PILNIE-POSZUKIWANE!!!!!!?p=16847586#post16847586 Wątek małej... Quote
leonarda Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Przepraszam za offa - ale zobaczcie, jaka podobna do Florki... ta sunia jest z tego samego schroniska, widziałam ją jakieś 10 dni temu. Myślałyśmy z inną wolontariuszką, że to młody, przrażony psiak - cały czas siedziała w kąciku boksu. Okazało się, że to starsza sunia - chyba około 13 lat. I do tego niewidoma:-( Pani zachorowała czy jakoś tak - być może jest szansa, że ją odbierze, ale raczej nie - to takie informacje niekonkretne, niesprawdzone; dokładniej dopytam w sobotę, chyba, że dziewczyny coś wcześniej będą wiedzieć. A nuż ktoś mógłby jakoś pomóc... Quote
Jasza Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Leonardo, pękło mi serce.....:-(:placz::placz::placz: Co robić????????????? Dowiedz sie wszystkiego proszę, może znajdziemy DT... Quote
Jasza Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 Założyłam jej wątek tak na szybko, Leonardo, jeżeli możesz, to wejdź i napisz czy ona coś je czy inne psy ją dopuszczają do misek, czy cokolwiek wiadomo???? http://www.dogomania.pl/threads/208690-Ma-13-lat-nie-widzi-jest-malutka-i-czarna-jak-węgielek...schron-w-Sosnowcu..DT!!!!?p=16974479#post16974479 Quote
Recommended Posts