Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że ja to mam psychozę, ale... Błagam, napiszcie Państwu Florki, żeby uważali na wagę malutkiej :oops: Utuczyć psa łatwo, ale później odchudzić to prawdziwa przeprawa :shake:

Posted

a dzisiaj kolejny temat - właśnie dzwoniła Agnieszka, że znalazła jakąś bidę w śmietniku i trzeba szukać domku - młodziutkie to "coś" bo nie zapytałam nawet czy dziewuszka, czy chłopczyk, szorstkowłose.
Jasza założy jej wątek jak będzie miała dostęp do kompa. Cholerka, kolejny bidoczek - potrzebujemy DT.

Posted

Kochani, masakra i bardzo, bardzo potrzebuję pomocy!!
Rano na śmietniku znalazłam sunieczkę, trzy kilo chyba, chuda barrrdzo, zasrana cała, utytłana w gnojówce..
Zabrałam do auta i do pracy. Urlop na żądanie, teraz siedzę u mamy, malutka okąpana i zawinięta w kołdrę...
Nie jest szorstkowłosa, tylko jak ratlerek, czarna podpalana z jasnymi łapkami...
Nie wiem co dalek kompletnie!!!

• 3 weeks later...
Posted

Przepraszam za offa - ale zobaczcie, jaka podobna do Florki... ta sunia jest z tego samego schroniska, widziałam ją jakieś 10 dni temu. Myślałyśmy z inną wolontariuszką, że to młody, przrażony psiak - cały czas siedziała w kąciku boksu. Okazało się, że to starsza sunia - chyba około 13 lat. I do tego niewidoma:-(
Pani zachorowała czy jakoś tak - być może jest szansa, że ją odbierze, ale raczej nie - to takie informacje niekonkretne, niesprawdzone; dokładniej dopytam w sobotę, chyba, że dziewczyny coś wcześniej będą wiedzieć.
A nuż ktoś mógłby jakoś pomóc...

Posted

Leonardo, pękło mi serce.....:-(:placz::placz::placz:
Co robić?????????????

Dowiedz sie wszystkiego proszę, może znajdziemy DT...

• 9 months later...