Murka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Balbinka ma się świetnie, jest radosna i chyba mnie poznała :) Szczekliwe się toto faktycznie zrobiło, co zobaczy na spacerze innego psa to dziamgot się włącza ;) Ale jest przekochana, nadal malutka i niewiele się zmieniła. Akurat była tam osoba, która sprawowała nadzór nad psiakami (chyba studentka) i powiedziała, że Balbinka to jej ulubienica :) Pytała czy to prawda, że Balbinka jest do adopcji, potwierdziłam. Mam nadzieję, że ta informacja rozejdzie się po studentach i może w ten sposób znajdzie się dla niej domek. Zawsze to jakaś szansa. Zostawiliśmy 20 kg karmy (puszki i suche: pół na pół) oraz witaminki z wapniem i fosforem. A oto i nasza Balbinka :) Od razu po wyjściu z budynku siku I koopa... ;) Quote
Murka Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Takie toto ruchliwe, że ciężko jej zdjęcia zrobić :) A tak sobie mieszka: I jeszcze filmik, który pokazuje jak Balbinka świetnie sobie radzi: [video=youtube;VyGKapf6HvQ]http://www.youtube.com/watch?v=VyGKapf6HvQ[/video] Quote
MagdaNS Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Oj rany, ale super ta nasza Kruszynka :) Fajnie Mureczko, że zrobiłaś zdjęcia, prawie nic nam się dziewczyna nie zmieniła :) Niech zdrowieje i jedzie do swojego domku :) Quote
Ulka18 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Rzeczywiscie niewiele urosla, fajnie, ze zostala taka mala. I taka ruchliwa, niemozliwie ruchliwa z tym gipsem, jakby jej w ogole nie przeszkadzal. Bardzo sie ciesze, ze Balbincia w tak dobrej kondycji :D Za wizyte i zdjecia i filmik bardzo Murkom dziekujemy :Rose: Szczegolnie malej Hanusi, ze sie wybrala w podroz :calus: Quote
halcia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Super malutka,dobrze ze nie straciła radosci,ze dalej taka sama.A mogła ją klatka przytłoczyc,albo pobyt tam. Quote
Ra_dunia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Najważniejsze, że wszystko dobrze się goi. Rzeczywiście lepiej, że w tej klateczce siedzi inaczej pewnie gips by w jeden dzień rozniosła przy takiej energii :) Dzięki Wam dziewczyny mała ma szansę na normalne życie, aż strach pomyśleć co by się z nią działo, gdyby została w schronie... Quote
Ulka18 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Ta lapke trzeba by operowac, nie mozna by jej tak zostawic. Balbince by ta nozka przeszkadzala, chodzilaby na stawie kolanowym, potem nozka bylaby coraz slabsza. Dobrze, ze ja zamykaja w klatce, ma czas sie kosc zrosnac. Widac, ze Balbinka ma dobra opieke, jest czysciutka i wyczesana. I charakter jej sie nic nie zmienil. Quote
KasiaKia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 No piękna panna, wcale tak nie urosła jak myślałam... I jaka ruchliwa... Cieszę się, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Tak w ogóle to jest MEGA ładna !!! Chyba nikt nie powie, że to brzydki pies... Quote
kaskadaffik Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Super wieści, kochane to to małe gówienko takie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ulka18 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ciekawe kiedy Balbince sciagna gips? I jak sie czuje sunia. Quote
halcia Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Może tam coś było robione jeszcze raz?Bo strasznie dłogo ten gips,norma to przeciez4-6 tyg,czasem troszke dłuzej,ale aż tak? Quote
Murka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ona nie ma gipsu, tylko opatrunek usztywniający. Będę dzwonić w tym tygodniu i zapytam co i jak, może będzie już można wyjąć płytkę z łapy. Widziałam Balbinkę w PP :) Ślicznie się prezentuje :) a jaki ładny tekst ktoś ułożył :) Quote
Tola Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Murka napisał(a):Ona nie ma gipsu, tylko opatrunek usztywniający. Będę dzwonić w tym tygodniu i zapytam co i jak, może będzie już można wyjąć płytkę z łapy. Widziałam Balbinkę w PP :) Ślicznie się prezentuje :) a jaki ładny tekst ktoś ułożył :) To i ja jutro posrtaram sie zajrzec do PP, jestem ceikawa ogłoszenia:) Cały czas trzymam kciuki za sunię. Moze Balbinka w klinice poznała zamojską Szansę? Quote
Ulka18 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Murko, a dalabys rade zeskanowac ten artykul o Balbince? Moze ta plytke bedzie musiala nosic ze 6 tygodni lub dluzej. Chyba ta lapka powinna sie juz zrastac. Quote
Murka Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Niestety nie mam w domu PP... oglądałam w kiosku :P Quote
eloise Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 zapraszam na bazarek dla Margo http://www.dogomania.pl/threads/206752-Bluzki-sp%C3%B3dniczki-ciuchy-ci%C4%85%C5%BCowe-na-Margo-i-Opcia-do-04.05.2011-godz.21.00?p=16770041#post16770041 Quote
mariusz pp Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Zrobiłem przelew na mieleckie psiaczki za dwa miesiące/ IV,V/:lol: Quote
Ulka18 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 MariuszPP, dziekujemy za wplate na mielczaki :Rose: Zapraszamy na watki pozostalych mielczkow m.in. z moich banarkow w podpisie i jamnikow : [url]http://www.dogomania.pl/threads/206773-Jamniczek-FALCOR-niekończąca-się-historia-bezdomności-i-pustych-ludzkich-serc.?p=16790641#post16790641[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/205391-Bezdomny-LIROJ-z-Mielca-Wasze-miasto-jego-łzy[/url].... Quote
Ulka18 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Mysle, ze brak wiesci to dobre wiesci. Nic sie pewnie nie dzieje i lekarze czekaja az sie lapinka zrosnie. Quote
Recommended Posts