Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balbinka ma się świetnie, jest radosna i chyba mnie poznała :)
Szczekliwe się toto faktycznie zrobiło, co zobaczy na spacerze innego psa to dziamgot się włącza ;)
Ale jest przekochana, nadal malutka i niewiele się zmieniła.
Akurat była tam osoba, która sprawowała nadzór nad psiakami (chyba studentka) i powiedziała, że Balbinka to jej ulubienica :)
Pytała czy to prawda, że Balbinka jest do adopcji, potwierdziłam. Mam nadzieję, że ta informacja rozejdzie się po studentach i może w ten sposób znajdzie się dla niej domek. Zawsze to jakaś szansa.

Zostawiliśmy 20 kg karmy (puszki i suche: pół na pół) oraz witaminki z wapniem i fosforem.

A oto i nasza Balbinka :)

Od razu po wyjściu z budynku siku

I koopa... ;)

Posted

Takie toto ruchliwe, że ciężko jej zdjęcia zrobić :)

A tak sobie mieszka:

I jeszcze filmik, który pokazuje jak Balbinka świetnie sobie radzi:
[video=youtube;VyGKapf6HvQ]http://www.youtube.com/watch?v=VyGKapf6HvQ[/video]

Posted

Oj rany, ale super ta nasza Kruszynka :) Fajnie Mureczko, że zrobiłaś zdjęcia, prawie nic nam się dziewczyna nie zmieniła :) Niech zdrowieje i jedzie do swojego domku :)

Posted

Rzeczywiscie niewiele urosla, fajnie, ze zostala taka mala. I taka ruchliwa, niemozliwie ruchliwa z tym gipsem, jakby jej w ogole nie przeszkadzal. Bardzo sie ciesze, ze Balbincia w tak dobrej kondycji :D

Za wizyte i zdjecia i filmik bardzo Murkom dziekujemy :Rose: Szczegolnie malej Hanusi, ze sie wybrala w podroz :calus:

Posted

Najważniejsze, że wszystko dobrze się goi. Rzeczywiście lepiej, że w tej klateczce siedzi inaczej pewnie gips by w jeden dzień rozniosła przy takiej energii :)
Dzięki Wam dziewczyny mała ma szansę na normalne życie, aż strach pomyśleć co by się z nią działo, gdyby została w schronie...

Posted

Ta lapke trzeba by operowac, nie mozna by jej tak zostawic. Balbince by ta nozka przeszkadzala, chodzilaby na stawie kolanowym, potem nozka bylaby coraz slabsza. Dobrze, ze ja zamykaja w klatce, ma czas sie kosc zrosnac. Widac, ze Balbinka ma dobra opieke, jest czysciutka i wyczesana. I charakter jej sie nic nie zmienil.

Posted

No piękna panna, wcale tak nie urosła jak myślałam...

I jaka ruchliwa...

Cieszę się, że wszystko idzie w dobrym kierunku.

Tak w ogóle to jest MEGA ładna !!! Chyba nikt nie powie, że to brzydki pies...

Posted

Ona nie ma gipsu, tylko opatrunek usztywniający.
Będę dzwonić w tym tygodniu i zapytam co i jak, może będzie już można wyjąć płytkę z łapy.
Widziałam Balbinkę w PP :) Ślicznie się prezentuje :) a jaki ładny tekst ktoś ułożył :)

Posted

Murka napisał(a):
Ona nie ma gipsu, tylko opatrunek usztywniający.
Będę dzwonić w tym tygodniu i zapytam co i jak, może będzie już można wyjąć płytkę z łapy.
Widziałam Balbinkę w PP :) Ślicznie się prezentuje :) a jaki ładny tekst ktoś ułożył :)

To i ja jutro posrtaram sie zajrzec do PP, jestem ceikawa ogłoszenia:)
Cały czas trzymam kciuki za sunię.
Moze Balbinka w klinice poznała zamojską Szansę?

Posted

MariuszPP, dziekujemy za wplate na mielczaki :Rose:

Zapraszamy na watki pozostalych mielczkow m.in. z moich banarkow w podpisie i jamnikow :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/206773-Jamniczek-FALCOR-niekończąca-się-historia-bezdomności-i-pustych-ludzkich-serc.?p=16790641#post16790641[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/205391-Bezdomny-LIROJ-z-Mielca-Wasze-miasto-jego-łzy[/url]....