Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doszły do mnie również wpłaty od mariusza pp (120 zł) i od KasiaKia (100 zł), na razie to wszystko wrzucam na konto Balbinki, żeby mi nie umknęło, potem zdecydujecie jaką część przerzucić na psiaka, który przyjedzie jutro, oki?

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, jutro mamy juz dwa psiaki wybrane : jeden kudlacz dla nas mieleckich wolont, drugi dla Bianki0 jamnikowaty mlodziak. Poniewaz jest wiecej psow w schronie, zdecydowalysmy wziac tym razem psy-samce. Wszystkie sa mlode, fajne, powinny szybko znalezc domy.

Posted

Jeszcze trzeci na miejsce Filipków :)

A ja Wam pokaże jakie cudo mamy od dwóch tygodni w hoteliku, bo pewnie nie zaglądacie na wątek hotelikowy do jamora:

Psiak ze Stalowej Woli, może na weekendzie założę mu wątek... w tym tygodniu ledwo wyrabiam na zakrętach.

Posted

Ten psiak ze Stalowej Woli to taki borderowaty troszkę :loveu::loveu::loveu:

A dla Balbinki z moich bazarków poszło w sumie 355 zł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Magda, super wielkie dzieki za tak duza wplate na Balbinke :Rose:

Jesli chodzi o forum Jamora, to zgubilam haslo i nijak nie moge sie tam dostac. Bede czekac na watek na dogomanii.

Posted

Z Balbinka jeszcze nic nie wiadomo, była dzisiaj jakaś awaria prądu i nie dali rady z nią podziałać. Mają się za to zabrać jutro i jutro wieczorem mam dzwonić.

Jakby ktoś mógł założyć wątki psiakom mieleckim to byłoby fajnie...

Posted

Balbinka będzie musiała jeszcze 3-4 tygodnie być w klinice :( Wszystko się goi prawidłowo, ale bardzo powoli i teraz jeszcze jest za duże ryzyko, aby wyciągać płytkę.
Za tydzień w czwartek TZ będzie jechał z Rufikiem na badania kontrolne to podrzuci Balbince karmę.

Posted

Wazne, ze wiemy, ze sie dobrze goi nozka i ze trzeba po prostu czekac. Nie mamy wyjscia, jesli Balbinka ma byc zdrowa, to musi zostac w klinice.

Murko, masz karme dla niej? Czy trzeba kupic jakas specjalna ?

Posted

Ulka18 napisał(a):

Murko, masz karme dla niej? Czy trzeba kupic jakas specjalna ?

Nie trzeba specjalnej; Balbinka jest karmiona teraz karmą z ogólnej puli, czyli, że ktoś inny dał karmę, którą ona teraz zjada. Dr Szponder nie nalega, ale wypada dorzucić się do tej puli, żeby inne psiaki też miały co jeść, więc zawieziemy trochę karmy z zasobów mieleckich.
Dr Szponder prosił tylko, aby dorzucić jakieś preparaty wapniowe jeśli mam (a tak się składa, że mam :) ).

Balbinka nie jest samotna, ma codziennie towarzystwo studentów i spacery :)