Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balbinka mieszka w wewnętrznym pomieszczeniu, mieszka w dużej klatce kennelowej (musi mieć ograniczoną swobodę ruchu), opiekują się nią studenci, u których Balbinka zaskarbiła sobie (tak jak przypuszczałam) ogromną sympatię. Wszyscy są zachwyceni Balbinką i jej przyjaznym stosunkiem do wszystkich. Balbinka ma wyznaczonego opiekuna, który jest za nią odpowiedzialny. Cały czas ma dostęp do karmy i wody. Ma usztywnioną łapę opatrunkiem chirurgicznym, nie ma kołnierza. Na spacery oczywiście wychodzi.
TZa oczywiście poznała i zaczęła się do niego wyrywać, piszczeć aż musieli ją przytrzymywać, bo chciała skakać :)
Poznała też Rufiego :)

Jeszcze nie miałam czasu przeszukać galerii w telefonie żeby znaleźć fotki Balbinki (tam jest takie dziwne zapisywanie i fotki są okropnie wymieszane). Dzisiaj postaram się wysłać je do Ulki.

Posted

a ja mam takie pytanko, chciałabym żebyście mi pomogły - śledzę wątek Balbinki od początku i chciałaby dodać banerka od ślicznotki tylko nie wiem jak:/

Posted

Ze zdjęciami kicha, trzeba będzie poczekać aż Balbinka zawita do nas. Coś się zrypał telefon i wcięło fotki... wrrr.

Jeśli chodzi o karmę, to TZ kupił 3 kg suchej karmy i 5 kilogramowych puszek. Odliczymy to z konta mieleckiej karmy, którą mamy w hoteliku myślę, że tak będzie najprościej :)

Posted

quatro napisał(a):
a ja mam takie pytanko, chciałabym żebyście mi pomogły - śledzę wątek Balbinki od początku i chciałaby dodać banerka od ślicznotki tylko nie wiem jak:/
Musisz stanac na banerku Balbinki, kliknac prawym przyciskiem myszy, skopiowac go, potem przejsc na gore dogomanii do 'spoleczenstwo' (zaraz pod znaczkiem Husse), kliknac 'edytuj profil' , potem wejsc 'edycja podpisu' i wkleic ten skopiowany banerek. Potem klikniesz "zapisz podpis'. Gotowe.

Posted

Ulka - Twoja instrukcja działa tylko dla explorera ;) Quatro - jak masz firefoxa, to musisz banerek zaznaczyć, tak jak się zaznacza fragment tekstu, potem klikasz ctrl+c, idziesz do edycji podpisu i robisz ctrl+v. Alternatywnie można otworzyć dwa okna - w jednym stronę z banerkiem w drugim stronę z edycją podpisu i po prostu przeciągnąć banerek :)