kaskadaffik Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Śliczny, już sobie skradnę i podmienię szczęśliwą Zorzulkę/Tosię :) Quote
halcia Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Piękny banerek,żeby jeszcze łapka pięknie sie zrosła.A jakie Balbinka ma tam warunki?Gdzie urzęduje,w klatce? Quote
Ulka18 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Tez jestem ciekawa jak tam jest Balbince i czy wychodzi juz powolutku na spacerki. Quote
Murka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Balbinka mieszka w wewnętrznym pomieszczeniu, mieszka w dużej klatce kennelowej (musi mieć ograniczoną swobodę ruchu), opiekują się nią studenci, u których Balbinka zaskarbiła sobie (tak jak przypuszczałam) ogromną sympatię. Wszyscy są zachwyceni Balbinką i jej przyjaznym stosunkiem do wszystkich. Balbinka ma wyznaczonego opiekuna, który jest za nią odpowiedzialny. Cały czas ma dostęp do karmy i wody. Ma usztywnioną łapę opatrunkiem chirurgicznym, nie ma kołnierza. Na spacery oczywiście wychodzi. TZa oczywiście poznała i zaczęła się do niego wyrywać, piszczeć aż musieli ją przytrzymywać, bo chciała skakać :) Poznała też Rufiego :) Jeszcze nie miałam czasu przeszukać galerii w telefonie żeby znaleźć fotki Balbinki (tam jest takie dziwne zapisywanie i fotki są okropnie wymieszane). Dzisiaj postaram się wysłać je do Ulki. Quote
MagdaNS Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 ja też jestem u Balbinki i "kradnę" banerek :) Quote
Ulka18 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Najwazniejsze, ze nic sie z lapka nie dzieje, ze sie goi, a Balbinka ma dobra opieke. Oby tak dalej i zeby calkiem wyzdrowiala :kciuki: Quote
Reno2001 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Czekamy na fotki i będziemy co nieco kombinowac ;) Quote
kaskadaffik Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Kombinujcie :) A ja zaproszę http://www.dogomania.pl/threads/202814-Flexi-smako%C5%82yki-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Mielec-06.03 Quote
quatro Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 a ja mam takie pytanko, chciałabym żebyście mi pomogły - śledzę wątek Balbinki od początku i chciałaby dodać banerka od ślicznotki tylko nie wiem jak:/ Quote
Murka Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ze zdjęciami kicha, trzeba będzie poczekać aż Balbinka zawita do nas. Coś się zrypał telefon i wcięło fotki... wrrr. Jeśli chodzi o karmę, to TZ kupił 3 kg suchej karmy i 5 kilogramowych puszek. Odliczymy to z konta mieleckiej karmy, którą mamy w hoteliku myślę, że tak będzie najprościej :) Quote
Ulka18 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 quatro napisał(a):a ja mam takie pytanko, chciałabym żebyście mi pomogły - śledzę wątek Balbinki od początku i chciałaby dodać banerka od ślicznotki tylko nie wiem jak:/Musisz stanac na banerku Balbinki, kliknac prawym przyciskiem myszy, skopiowac go, potem przejsc na gore dogomanii do 'spoleczenstwo' (zaraz pod znaczkiem Husse), kliknac 'edytuj profil' , potem wejsc 'edycja podpisu' i wkleic ten skopiowany banerek. Potem klikniesz "zapisz podpis'. Gotowe. Quote
Ra_dunia Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ulka - Twoja instrukcja działa tylko dla explorera ;) Quatro - jak masz firefoxa, to musisz banerek zaznaczyć, tak jak się zaznacza fragment tekstu, potem klikasz ctrl+c, idziesz do edycji podpisu i robisz ctrl+v. Alternatywnie można otworzyć dwa okna - w jednym stronę z banerkiem w drugim stronę z edycją podpisu i po prostu przeciągnąć banerek :) Quote
quatro Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 dziękuje Wam bardzo-chyba się udało :-) Quote
quatro Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 cos jednaK nie halo:eviltong: kurcze- ale Balbinke podniosę:razz: Quote
Ulka18 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Dzisiaj sie pewnie nie dowiemy, moze za kilka dni, jak bedzie juz cos postanowione w sprawie Balbinki. Quote
Murka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nie mam jeszcze żadnych wiadomości czy i kiedy można przyjechać po Balbinkę. Quote
kaskadaffik Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 No ja też czekam jak Wy, co tam z malizną :) Quote
Recommended Posts