Jump to content
Dogomania

Cecylka - poprzez DT u Anuli już w DS :) powodzenia czarnulko!!!

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak to ja byłam zainteresowana Majkelem i noszę go w swoim sercu.Z Agą skontaktowałam się telefonicznie.Myślę,że wszystko stoi na dobrej drodze.Może Aga jak wejdzie na wątek napisze więcej.

Posted

[quote name='Anula']Dziękuję ja i chyba Cecylka za trzymanie kciuków.Po koszmarze z Misiaczkiem może się uda.[/QUOTE

koszmar to trafne określenie. Ale Cecylce się uda:)

Posted

Mam Cię Anulko !!!:lol:
ale cudaczek smieszny z malutkiej. Te jej piórka....!
Trzymam kciuki by szybciutko znalazła sie u Ciebie !

Posted

[quote name='togaa']Mam Cię Anulko !!!:lol:
ale cudaczek smieszny z malutkiej. Te jej piórka....!
Trzymam kciuki by szybciutko znalazła sie u Ciebie !
Nooo! złapałaś mnie i Cecylkę ja trzymam też ze wszystkimi kochanymi cioteczkami kciuki a dodatkowo zacieram ręce aby się udało pomóc mojemu cudeńkowi.

Posted

Nie dałam wczoraj rady napisać nic, bo wróciłam późno i padłam.
Dzisiaj porozmawiam z naszą wet i zobaczymy co powie.
Co do transportu to ja mogłabym najwcześniej jechać pod koniec stycznia.
Wieczorem powiem jak i co.

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Postanowione :) Jedziemy, postaram się jak najszybciej! Chyba, że jakiś transport znajdzie się szybciej!

Super! Ależ mi się serce raduje. A transport oby się znalazł jak najszybciej:)! Szkoda, każdego dnia.

Posted

Przewaliłam internet odnośnie Cushinga-wcześniej o tej chorobie nie miałam zielonego pojęcia ponieważ żadne z moich psiaków nie chorowało na tą chorobę.No cóż choroba jest paskudna ale damy radę.Cecylka będzie miała wszystko zapewnione na ile się da.Jutro idę do swojego weta porozmawiać na temat mojego przyszłego tymczasowiczka i jego choroby.Niepokoi mnie tylko jedno-badanie ACTH bo trzeba będzie je co jakiś czas powtarzać.W Polkowicach wszelkie badania robione zwierzakom przeprowadza się w Miejskiej Przychodni,niestety takie są realia małego miasteczka,no ale zobaczymy co powie wet.W najgorszym układzie pozostaje Klinika we Wrocławiu oddalona 100km.
Aga-oglądał Cecylkę wet? Jaka diagnoza?Jak się czuje Cecylka po podaniu Vetorylu?

Posted

Edi100 napisał(a):
Ile z Polkowic jest do Legnicy? Nie bliżej niż do Wrocławia? Pytam, bo znam tam dobrą lecznicę i dobrego weta.

Do Legnicy mam 40km-żaden problem.Proszę podaj mi nazwę Lecznicy i adres,jeżeli to jest możliwe.Najgorzej martwią mnie badania.Czy w Legnicy jest laboratorium bo ja nie słyszałam,jedynie wiem,że Klinika we Wrocławiu ma laboratorium na miejscu.

Posted

Anula napisał(a):
Do Legnicy mam 40km-żaden problem.Proszę podaj mi nazwę Lecznicy i adres,jeżeli to jest możliwe.Najgorzej martwią mnie badania.Czy w Legnicy jest laboratorium bo ja nie słyszałam,jedynie wiem,że Klinika we Wrocławiu ma laboratorium na miejscu.

Jest, robią wszystkie badania. Byłam tam z Kotem i Ciotką z miau bo Ona kociaka brała do siebie.Miał wszystkie badania i testy tam własnie zrobione. Odszukam namiar i nr telefonu do Wiesi z miau. Zawsze to bliżej:)

Posted

Edi100 napisał(a):
Jest, robią wszystkie badania. Byłam tam z Kotem i Ciotką z miau bo Ona kociaka brała do siebie.Miał wszystkie badania i testy tam własnie zrobione. Odszukam namiar i nr telefonu do Wiesi z miau. Zawsze to bliżej:)

Edi100 jesteś boska-stokrotne dzięki za pomoc-nie wiem jak się mam Tobie zrewanżować-uratowałaś mi życie bo już się zamartwiałam jak ja sobie poradzę z tymi badaniami ponieważ pędzić 200km aby zrobić tylko badanie to szok.