Jump to content
Dogomania

Cecylka - poprzez DT u Anuli już w DS :) powodzenia czarnulko!!!

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
AgaiTheta, takim kosztem nie można , nie przesadzaj. Nie chodzi o to ,żebyś narażała siebie na niebezpieczeństwo.

Spokojnie, ja coś wymyśle na przyszły tydzień tak, aby było ok

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Wiecie co, ja muszę iść już na leczenie :D

Przed chwila zrobiłam zadymę sąsiadom, że znowu mnie zalewają a dopiero co zrobiłam synowi pokój. Nie spojrzałam czy kapie ale słyszałam, że woda chlupocze. Zalewali mnie co kilka miesięcy, więc odgłos znam. Poleciałam, nakrzyczałam się, że mam dość, że pieprze ich kase za remont, ale to ja muszę zapierdzielać. Oni oczy w słup... Wracam do domu a to mój osobisty kot tak wodę chlipał z miski... WSTYD!!!

ale sie wykrzyczałam wyżyłam i jest mi lepiej :D szkoda tylko, że na niewinnych ludziach

o matko hahaha dobra jesteś :lol:

Posted

Chciałabym każdego dnia być z tymi okruchami moimi, nawet tymi, których twierdzę, że nie lubię przedrzeźniając się z nimi, ale są okresy, że nie da rady, że trzeba się rozliczyć, że trzeba powalczyć o lepszą kaskę dla nich. Tak jak Basia napisała, walczę z anginą drugi tydzień i już sama wiem, że przeginam, ale widzicie sami, że trzeba. Damy radę.

Posted

Bjuta pisała o jakimś transporcie z Elbląga do Zabrza tylko nie napisała w którą stronę.Napisałam do niej pW z za pytaniem.Zawsze z Zabrza do Wrocławia i Polkowic trochę bliżej.

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Jutro ją obfotografuję i wstawię zdjęcia. Dzisiaj zostałam w domu, bo do anginy doszło ucho.
U nas pogoda znowu okropna, pada śnieg, wszystko zamarza :(

Raju:( Zdrówka życzę szybkiego!

Posted

Anula napisał(a):
Ja też życzę aby Cię choróbsko opuściło- a u nas też zima na całego chyba wraca-śniegu co niemiara.

Wraca zima niestety. U nas też już mroźno:(

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Ustalone już, jadę w przyszłą sobotę. Znalazłam opiekę dla moich zwierzoli. Na razie jadę sama, ale zobaczymy.

Wow!!!! Tak się cieszę:):) I zdrowiej szybko:)

Posted

Edi100 napisał(a):
Wow!!!! Tak się cieszę:):) I zdrowiej szybko:)

Dzięki!!! Staram się, dzisiaj wypiłam chyba cysternę herbaty z takimi glutami, pigwa czy coś. Czuję się lepiej.
Jutro idę do siurków! Wreszcie na spokojnie, nie w papierach, a ze zwierzolami!

Posted

Anula napisał(a):
Ten rozczochraniec już niedługo pakuje walizki,jeszcze trochę i Cudeńko będzie grzać dupkę w domku przy kominku wraz z kolegą.

Takie wieści to miód na serce:):)Czekam jak nie wiem co na tę chwilę:)