AgaiTheta Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Poker napisał(a):AgaiTheta, takim kosztem nie można , nie przesadzaj. Nie chodzi o to ,żebyś narażała siebie na niebezpieczeństwo. Spokojnie, ja coś wymyśle na przyszły tydzień tak, aby było ok Quote
malawaszka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 AgaiTheta napisał(a):Wiecie co, ja muszę iść już na leczenie :D Przed chwila zrobiłam zadymę sąsiadom, że znowu mnie zalewają a dopiero co zrobiłam synowi pokój. Nie spojrzałam czy kapie ale słyszałam, że woda chlupocze. Zalewali mnie co kilka miesięcy, więc odgłos znam. Poleciałam, nakrzyczałam się, że mam dość, że pieprze ich kase za remont, ale to ja muszę zapierdzielać. Oni oczy w słup... Wracam do domu a to mój osobisty kot tak wodę chlipał z miski... WSTYD!!! ale sie wykrzyczałam wyżyłam i jest mi lepiej :D szkoda tylko, że na niewinnych ludziach o matko hahaha dobra jesteś :lol: Quote
AgaiTheta Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Chciałabym każdego dnia być z tymi okruchami moimi, nawet tymi, których twierdzę, że nie lubię przedrzeźniając się z nimi, ale są okresy, że nie da rady, że trzeba się rozliczyć, że trzeba powalczyć o lepszą kaskę dla nich. Tak jak Basia napisała, walczę z anginą drugi tydzień i już sama wiem, że przeginam, ale widzicie sami, że trzeba. Damy radę. Quote
Poker Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Bjuta pisała o jakimś transporcie z Elbląga do Zabrza tylko nie napisała w którą stronę.Napisałam do niej pW z za pytaniem.Zawsze z Zabrza do Wrocławia i Polkowic trochę bliżej. Quote
malawaszka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Bjuta się przejęzyczyła to jest transport z Łeby do Zabrza Quote
AgaiTheta Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Ja Łebę kocham bardzo, ale to za grom nie po drodze. Quote
AgaiTheta Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Jutro ją obfotografuję i wstawię zdjęcia. Dzisiaj zostałam w domu, bo do anginy doszło ucho. U nas pogoda znowu okropna, pada śnieg, wszystko zamarza :( Quote
Edi100 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 AgaiTheta napisał(a):Jutro ją obfotografuję i wstawię zdjęcia. Dzisiaj zostałam w domu, bo do anginy doszło ucho. U nas pogoda znowu okropna, pada śnieg, wszystko zamarza :( Raju:( Zdrówka życzę szybkiego! Quote
Anula Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Ja też życzę aby Cię choróbsko opuściło- a u nas też zima na całego chyba wraca-śniegu co niemiara. Quote
Edi100 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Anula napisał(a):Ja też życzę aby Cię choróbsko opuściło- a u nas też zima na całego chyba wraca-śniegu co niemiara. Wraca zima niestety. U nas też już mroźno:( Quote
AgaiTheta Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Ustalone już, jadę w przyszłą sobotę. Znalazłam opiekę dla moich zwierzoli. Na razie jadę sama, ale zobaczymy. Quote
Edi100 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 AgaiTheta napisał(a):Ustalone już, jadę w przyszłą sobotę. Znalazłam opiekę dla moich zwierzoli. Na razie jadę sama, ale zobaczymy. Wow!!!! Tak się cieszę:):) I zdrowiej szybko:) Quote
AgaiTheta Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Edi100 napisał(a):Wow!!!! Tak się cieszę:):) I zdrowiej szybko:) Dzięki!!! Staram się, dzisiaj wypiłam chyba cysternę herbaty z takimi glutami, pigwa czy coś. Czuję się lepiej. Jutro idę do siurków! Wreszcie na spokojnie, nie w papierach, a ze zwierzolami! Quote
Anula Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Ta pogoda to nas wszystkich wykończy-ja też leczę się Theraflu. Quote
AgaiTheta Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Cecylki nie widziałam kilka dni. Zdecydowanie zmniejszyło się nadęcie brzuszka, jest jakby szczuplejsza. Jest wesoła, taki wszędobylski nosek. Quote
lika1771 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Jaka Ona sliczna taka w moim typie:lol: Quote
Edi100 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Taka sierotka z Niej:( Mina smutna:( Ale juz niedługo, prawda???:) Quote
togaa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 taka w moim typie W moim też, i to bardzo.. Dlatego tak leży mi na sercu. Quote
diana79 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 lika1771 napisał(a):Jaka Ona sliczna taka w moim typie:lol: tak jest prześliczna i również w moim typie, mam takiego właśnie rozczochrańca w domu:loveu: Quote
Anula Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ten rozczochraniec już niedługo pakuje walizki,jeszcze trochę i Cudeńko będzie grzać dupkę w domku przy kominku wraz z kolegą. Quote
Edi100 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Anula napisał(a):Ten rozczochraniec już niedługo pakuje walizki,jeszcze trochę i Cudeńko będzie grzać dupkę w domku przy kominku wraz z kolegą. Takie wieści to miód na serce:):)Czekam jak nie wiem co na tę chwilę:) Quote
Edi100 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jak przyszła podróżowiczka do lepszego życia sie miewa?:)? Quote
togaa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Żeby tylko pogoda była łaskawa....Kciuki trzymac trzeba ! Quote
Edi100 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 togaa napisał(a):Żeby tylko pogoda była łaskawa....Kciuki trzymac trzeba ! Trzymamy namiętnie cały czas! Wiadomo:) Quote
Recommended Posts