Jump to content
Dogomania

Cecylka - poprzez DT u Anuli już w DS :) powodzenia czarnulko!!!

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

diana79 napisał(a):
odwiedzamy i nie zapominamy tylko w milczeniu czekamy na wyjazd ślicznotki do domku :-)

Na razie cisza w eterze,nie ma żadnych wiadomości odnośnie przyjazdu Cecylki do BDT.Czekamy.

Posted

Przecież miała jechać w tę sobotę . Coś się stało , a Ty anulko nic nie wiesz? Aga-Theta nie ma na wątku od tygodnia.
Tyle psów czeka na DT ,a Twój się marnuje. Ja chyba bym poszukała już innego pieska.
Chociażby właśnie od Edi ze Żmigrodu.Pomoc potrzebna natychmiast ,a jesteście stosunkowo niedaleko.
Widocznie Cecylka nie wymaga ,aż tak pilnej pomocy , jeżeli sprawa się ciągnie tak długo.

Posted

Jedziemy dzisiaj, jedziemy!!!
Wyjedziemy ok godz 14, bo tak w schronisku będzie nasza wetka, obejrzy jeszcze dokładnie Cecylkę, da mi wszystkie papiery i wyruszymy.
Wprawdzie tak wyszło, że jadę sama, ale jedziemy - trudno.
Nie było mnie, bo ogólnie jakaś zaganiana byłam.
Właśnie wstałam, zaraz jadę po Cecylkę i wyruszamy.
Ok godz 22 będziemy u Anuli.

Posted

Kochane cioteczki-huraaa!Cecylka dzisiaj będzie u mnie.Oby tylko szczęśliwie dojechały-czekam.Gotuję Cudeńkowi ryzik z kurczaczkiem i warzywkami bo na pewno przyjedzie głodna a Aga nie dostanie ryziku tylko coś bardziej ludzkiego.To dla mnie jest jeden z najszczęśliwszych dni w życiu,że mogę w jakiś chociaż sposób pomóc suni.

Posted

Nie jadę z Agą, mam w domu 3 tyg. szczenię, które praktycznie już nie powinno żyć ale żyje i aż boję się cieszyć aby nie zapeszyć.
Anula nie pozwól Agnieszce wracać od razu, bo ona zastawiła w domu swoja chorą sunię ( z kolegą bo mąż wyjechał ) i o noclegu nie chce słyszeć.
Na dogo staramy się mniej wchodzić bo to staje się chore. W pracy psy, w domu psy, rodziny już mają dosyć. Zero znajomych bo goście zabierają czas, w gości sie nie chodzi bo szkoda czasu. Życie płynie od psa do psa.

Posted

Nie ma mowy o noclegu, bo po 1 - rano muszę podać Tajrze zastrzyk, a po 2 - w drodze powrotnej zabieram z Wrocławia psa do Gdańska.
Papa, trzymajcie kciuki za bezpieczną drogę.

Posted

Basiu a Ty nie wiedziałaś,że Aga zabiera z Wrocka piesia,mi nic nie mówiła-o kurcze rzeczywiście taki szmat drogi i jeszcze jazda nocą jest niebezpieczna bo mróz i droga może być oblodzona.Ja byłam przekonana,że dopiero pojedzie spokojnie rano.

Posted

Aga jedzie , do Wrocławia na te chwilę ma 230 km. Cecylka zachowuje się dobrze ale nadal pokasłuje. Skończyła antybiotyk i kaszle, kurcze...

Nic nie wiem, że zabiera z Wrocławia psa, to musiało wyniknąć dzisiaj,

Posted

Nic nie wiem,że Cecylka brała antybiotyk czy była przeziębiona,czy też z innego powodu.To Aga jedzie najpierw do Wrocławia zabrać piesia czy odwrotnie?

Posted

Nie macie telefonu do niej? Juz dość późno , mam nadzieję ,że wszystko OK u dziewczyn. Aga naprawdę powinna choć chwilę się przespać.Nie wolno szarżować życiem.

Posted

Poker napisał(a):
Nie macie telefonu do niej? Juz dość późno , mam nadzieję ,że wszystko OK u dziewczyn. Aga naprawdę powinna choć chwilę się przespać.Nie wolno szarżować życiem.

Mam telefon do Agy ale nie chcę jej przeszkadzać w jeździe,napewno kontaktowała się z nią Basia pisała ,że ma 230km do Wrocławia.Będę namawiać Agę aby została na noc tylko nie wiem czy mi się to uda.

Posted

Edi100 napisał(a):
To czekamy na bezpieczne dotarcie i trzymamy kciuki za dalszą podróż!

Siedzę jak na szpilkach i czekam.Jak szczęśliwie dotrą dam znać.

Posted

Anulko, ja tez cały dzień z myślami o Was.:loveu:
Mam nadzieje że Aga da sie namówić na spanko, jazda noca to nie żarty.......