Jump to content
Dogomania

Cecylka - poprzez DT u Anuli już w DS :) powodzenia czarnulko!!!

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapraszam na bazarek dla małej
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197861-bluzki-Wlangler-buty-dla-Cecylki-z-rzeki-do-15.12.?p=15888128#post15888128[/url]
będę wdzięczna za podnoszenie :-)

Posted

Cecylka jutro rano będzie miała pobrany mocz, bo dzisiaj rano wcześnie została wyprowadzona na spacer i nie zdążyłam powiedzieć.
Dzisiaj jakoś więcej spała, mniej jadła. Wiem tylko z relacji dziewczyn, bo widziałam ją bardzo krótko.
Czasami mam wrażenie, że gonię w piętkę...

Posted

Wygląda jak nie ostrzyżony Sznaucerek:(Podpytajcie sznaucerowe cioteczki weszkę i malawaszkę..Może pomogłyby szukac dt?
Ja też popytam.
Biedulka:(

Posted

[quote name='basia0607']Cecylka jest starszą sunią. Jest mała i według mnie terierowata.[/QUOTE]
Ona wzglada jak Moj Dropsik. Drops jak nie ostrzyżony też tak wygląda. Ile ona może ważyć 5-6kg?
Napiszę do weszki i malawaszki.

Posted

Myślałam o chorobie Cecylki. Czy ona się szybko męczy? Czy pokasłuję? To wodobrzusze może być objawem choroby serca. Atakuje ona głównie psy ras małych. Często zapadają na nią jamniki, teriery ale także i mieszańce. Jest to choroba niestety nieuleczalna. Postarajcie się zrobić badania pod tym kątem. Ile ona może mieć lat ? 7, 8 czy więcej?

Posted

Nie wszystkie, ale część jest. Jutro dowiem się jak i co. Przepraszam za zaniedbanie, ale zbliża się koniec roku, bilanse, sprawozdania i padam na pysk, w chwili obecnej jeszcze pracuję i końca nie widać, ale jutro dowiem się co już jest, a na co jeszcze czekamy.

Posted

nie wiem czy to sznaucerka Edi100 - biedna strasznie :( ja mam sukę z zespołem cushinga i leczenie psa tej wielkości nie musi kosztować 200 zł/mies - wszystko zalezy od indywidualnej dawki leku, ale i tak mam nadzieję, ze to nie to

pije i sika bo była długo w zimnej wodzie więc na pewno pęcherz przeziębiła - oby "tylko" to :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie wiem czy to sznaucerka Edi100 - biedna strasznie :( ja mam sukę z zespołem cushinga i leczenie psa tej wielkości nie musi kosztować 200 zł/mies - wszystko zalezy od indywidualnej dawki leku, ale i tak mam nadzieję, ze to nie to

pije i sika bo była długo w zimnej wodzie więc na pewno pęcherz przeziębiła - oby "tylko" to :kciuki:

Dziękuję, że zajrzałaś