Jump to content
Dogomania

Cecylka - poprzez DT u Anuli już w DS :) powodzenia czarnulko!!!

Recommended Posts

• Replies 801
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie mam ufff... Dzisiaj nie mam już ufff na nic!
Prosto kawa na ławę - Cecylka w schronisku ma marne szanse... Nie jest sama w izolatce, bo nie mamy miejsca. Nie możemy kontrolować ile wypija, ile sika. Nie wiemy jak Vetoryl działa.

Jutro jeszcze jestem w schronisku, potem wyłączam telefon i muszę mieć czas dla syna, wracam w poniedziałek.

Posted

basia0607 napisał(a):
Cecylka po badaniu. Serce pracuje prawidłowo, nie ma guza nadnerczy ! Hura, hura, hura.

Hura, hura, hura!!!!!!!!!!!!!
Tylko domu brak...:(

Posted

Cecylka tak wogóle jest psem gadającym. W lecznicy czekając na swoją kolejkę użalała się nad swym losem, potem pomstowała, że tracimy czas. W samochodze ciekawiło ja wszystko. Fajna jest !

Posted

basia0607 napisał(a):
Cecylka tak wogóle jest psem gadającym. W lecznicy czekając na swoją kolejkę użalała się nad swym losem, potem pomstowała, że tracimy czas. W samochodze ciekawiło ja wszystko. Fajna jest !

Pewnie że fajna!:)

Posted

basia0607 napisał(a):
Nic nowego u Cecylki. Siedzi w ciepłym izo, razem ze staruszkami. Wychodzi na krótkie spacerki i to wszystko.

Dobrze że ma ciepełko, choć ja marzę by miała i człowieka :(

Posted

diana79 napisał(a):
zrobiłam dla Cecylki 4 przelewy z bazarków i bardzo bym prosiła przy okazji o potwierdzeni wpłat bo bez tego nie mogę rozliczyć i zamknąć bazarków, nie spieszy się oczywiście ;)

przypomnę moją prośbę o potwierdzenie wpłat

kto weźmie małą na DT?

Posted

Wpłaty
156,64 zł przeniesione od Pachcia♥
20,00 zł 07.XII diana79 bazarek
63,00 zł 07.XII diana79 bazarek
7,00 zł 20.XII diana79 bazarek
20,00 zł 20.XII diana bazarek u Taks

Wydatki
162,26 zł badanie 14.XII lab w Gietrzwałdzie

Zostaje:

104,38 zł dnia 28,12,2010

Nie mam jeszcze faktury za ostanie badanie USG, na koniec miesiąca zawsze dostajemy.

Dziękuję diana79!!!!! I wszystkim, którzy wspierają Cecylkę również dziękuję!

Posted

cos cicho się tu zrobiło. A ja chciałam wpłacić na małą i jeszcze znajoma pod wpływem moich opowiadań przeznaczyła dla Cecylki 50 zł.

Posted

Ja wpłaciłam na konto podane na wątku Pachyderka z dopiskiem, że dla Cecylki.

OTOZ " Animals "
Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Elblągu
ul. Królewiecka 233
82-300 Elbląg
Nr konta:
41 1160 2202 0000 0001 2949 7297

Posted

Cicho, bo troszeczkę musiałam odsapnąć, kilka dni, ale już wracam.
Za badanie usg nie wiem ile wyjdzie, no ale Vetoryl to koszt w granicach 170 zł, więc brakuje.
W ostatnim czasie byłyśmy w schronisku bez aparatu. Padł mój, potem Basi, coś tam telefonami robiłyśmy ale wiecie jaka to jakość...
Dzisiaj sobie zrobiłam prezent, kupiłam nowy aparat :D
Bójcie się teraz!!! ;)

Posted

Jutro albo w niedziele zrobię nowe zdjęcia Cecylce i na ostro ruszamy z szukaniem domu, ona jest z innymi psami, nie mamy możliwości obserwować jej, trzeba się zmobilizować i pilnie szukać domu.