Anula Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dzwoniłam do Pani.Pani wynosi Calinkę ponad niebiosy - jest bardzo zadowolona,że ją ma.Calinka jest bardzo grzeczna,wytrzymuje 9 godzin jeszcze ani razu jej nie nabrudziła.Pani chodzi z nią do parku na długie spacery.Calinkę nie interesują pieski.Pani mówi,że nie może mieć tyle lat na ile określił jej wet,ponieważ ona jest bardzo ruchliwa.Jednym słowem tak jak ja określałam Calinkę jest to kochany i bezproblemowy pies.Bardzo cieszę się z takiego obrotu sprawy,te wiadomości to jak miód na serce.A Calinka ma prawdziwy dom i Panią,która ją pokochała wraz z jej przewlekłą chorobą. Quote
Iv_ Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Cudne wieści, mała ma kochającego ludzia i dom :loveu: bardzo się cieszę :loveu: A Ty Anula, trzymaj się :calus: Quote
malawaszka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 super wieści :loveu: wreszcie powiało optymizmem :loveu: Quote
AgaiTheta Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [FONT=Tahoma]Cuda się zdarzają :) Cieszę się ogromnie, że dzięki Anulce ta psina dostała taką szansę i udało jej się!! [/FONT] [FONT=Tahoma]Zobaczcie ile ogłoszeń miała i nic... ale szczęśliwa ręka Hop! czyni cuda!!![/FONT] [FONT=Tahoma]Czasami jak mam dość to wiarę mi przywracają takie adopcje, bo kurka jasna warto, bo trzeba, bo kto o nie będzie walczył?[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]W ostatnie trzy dni do schroniska trafiło 36 psów, nie pytajcie nawet jak je pomieściliśmy, bo nie wiem [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma] w tym 33 to szczeniaki – mi opadły ręce, nie wiem co dalej [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]L[/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Celinko ciesz się, że opuściłaś to piekło!!![/FONT] Quote
Poker Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jakie fajne wiadomości. Dobrze ,że malutka dość szybko przeszła okres adaptacji do nowego domkuk. A Ty Anulko masz już na oku jakiś klin? Quote
Anula Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Poker']Jakie fajne wiadomości. Dobrze ,że malutka dość szybko przeszła okres adaptacji do nowego domkuk. A Ty Anulko masz już na oku jakiś klin?[/QUOTE] Tak te wiadomości to mnie utrzymują teraz przy życiu-tak się bardzo martwiłam o moje Cudeńko-no ale teraz jestem szczęśliwa,że Pani ją pokochała bo oto mi przede wszystkim chodziło aby ktoś ją pokochał całym sercem i miała prawdziwy dom aż do końca swoich dni. A na oku oczywiście mam kudłacza o ogromnych kołtunach,którego trzeba wyciągnąć na cito ze schronu tylko w tym przeszkadza odległość,którą trzeba pokonać-no ale na razie kombinujemy. Quote
Anula Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 A szczerze mówiąc to wielkie podziękowania należą się dla wszystkich Cioteczek,które interesowały się Calinką,ogłaszały ją i wielkie uznanie dla Agnieszki,która przytargała z tak daleka do mnie mojego kochanego Cudeńka.Dziękuję. Quote
Anula Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Nowe wiadomości.Siostra robi na drutach dla Calinki ubranko na zimę,ponieważ to czerwone,które miała było za małe.Jak przyjdzie podeślę Pani-niech Calinka ma i niech nie marznie w zimę. Quote
Anula Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='lika1771']Anula przydałyby sie fotki co?[/QUOTE] No cóż może kiedyś będą musimy czekać na wizytę po adopcyjną albo ja jak będę we Wrocławiu to wpadnę do Pani i zrobię kilka zdjęć. Quote
maja602 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Przepraszam bardzo. Czy ktoś dorzuci złotówkę dla Toli? Jest w bardzo złych warunkach. Trzeba ją zabrać . http://www.dogomania.pl/threads/207274 Quote
azalia Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Jak tam maleńka się miewa?Czy była już wizyta poadopcyjna? Quote
sybil Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 No właśnie, jakieś foteczki byłyby mile widziane ;) , a przede wszystkim aktualne wiadomości z domku. Quote
martka1982 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 dziewczyny zerknijcie tutaj. jest podejrzenie cushinga http://www.dogomania.pl/threads/210205-Choroba-Cushinga-pomocy!-nie-wiemy-co-robi%C4%87-%28%28%28a-sunia-ma-coraz-mniej-czasu.... Quote
Anula Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Tak jak obiecała moja siostrzyczka - zrobiła dla Calinki na drutach prześliczne,czerwone,ciepłe ubranko na zimę.Jutro Pani wyślę. Quote
sybil Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Ubranko prześliczne (zdolna siostrzyczka ;) ), ale fotka Cecylki/Calinki baaardzo pożądana:modla: Quote
Anula Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Poproszę Poker o wizytę i fotki,ale nie teraz,ponieważ będzie na dniach miała gości,w związku z tym nie chcę jej teraz zawracać głowy.Musimy uzbroić się w cierpliwość i trochę poczekać. Quote
Bogusik Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Ja tez czekam niecierpliwie na fotki i wiadomosci! Quote
Anula Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani Calinki.Calinka ma się bardzo dobrze.Przytyła - waży 7,60kg.Jest bardzo żywa i radosna,poza Panią nie widzi świata,zresztą tak jak Pani nie widzi sensu życia gdyby się coś stało Calince.Była u weta aby zrobić jej badanie na wzrost hormonu ACTH ale nie wyszło,ponieważ Calinka rano jadła,wybierze się ponownie w tym tygodniu,jeszcze chce jej porobić dodatkowe badania aby być spokojną o jej zdrówko.Ubranko leży na poczcie-jeszcze nie odebrała.Jak odbierze przesyłkę i zrobi badania ponownie zadzwoni. Same dobre wiadomości usłyszałam z czego się bardzo cieszę i myślę,że kochane Cioteczki,które czasami jeszcze zaglądają na wątek Calinki też będą usatysfakcjonowane. Quote
malawaszka Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Bardzo dobre wieści :loveu: Anulka uprzedź Panią Cecylki że jest ogromny problem z kupnem Vetorylu :( Quote
Recommended Posts