Isadora7 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Joodith']Jest mi bardzo przykro z powodu negatywa Isadory. Nie otrzymałam żadnej prośby o podliczenie ilości potrzebnych kalendarzy i słowo honoru, nie odnajduję jej w wypowiedzi z 6 lutego. Być może coś przeoczyłam, po raz pierwszy uczestniczyłam jako "skarbnik" w tego typu aukcji, ale ze swej roli starałam się wywiązać odpowiedzialnie. Dane o wpłatach przekazywałam rzetelnie, na bieżąco. O dopiskach typu poczta, również zawsze informowałam. Jeśli brać pod uwagę informację zawartą w aukcji: osoby wpłacające na przesyłke pocztową proszone sa o dopisanie do tytułu wpłaty "poczta" wynikałoby z tego, że na kalendarz powinien czekać tylko Pan Michał O. i pechowa The_Reptile. Nie mam pojęcia jak interpretować wpłaty 20, 30 czy 50 zł nie zawierające dopisku poczta. Wykaz tytułów przelewów dokonanych przez osoby, które zaznaczyła Majqa przesłałam na jej skrzynkę. Niestety, poza Panem Danielem z Rzeszowa, który poprosił o nieprzesyłanie kalendarza, żadna z osób nie odniosła się w tytule przelewu do tej kwestii. Te wpłaty 20, 30, czy 50 to na bank są bez przesyłki pocztowej wybaczcie ale koszt wysyłki JEDNEGO kalendarza z drukiem 8 zł, musiałaby być więc inna końcowka wpłaty. Była opcja dodatkowego kalendarza gdyby było to sprawnie podane to każda sztuka 2 zł teraz 3,50. Tak miałam uzgodnione z drukarnią dano mi widełki 4 dni w których moge zrobić za niską cenę. Nie wraci. 6 lutego post 1339 [quote name='Isadora7']Będę już ostatecznie drukowała we wtorek kalendarze dla Szansy i Neli dla tych co zamówili drukowane. Niestety w związku z tym ze wpływały pieniądze na wszystkie konta nie wiem czy ogarnę wszystkich którzy zamówili drukowane. Mam tylko do kilku osób podgląd, kilka osób mi odpowiedziało na maila. Do każdego bowiem wysłałam takowy z prośbą o zwrotną odpowiedź czy i ile zamawiali (łatwiej wtedy podac nicka i dopytać jaka kwota wpłynęła i czy uwzględniona jest wysyłka). Będzie cud jak mi sie nie poświruje. Jakby się ktoś do wtorku obudził to proszę o info (nick i ilość) ale na maila patyk@cad. Ja naprawde nie zawsze dam rade zerknąć na wątek. Szczerze mówiąc dawno mi tak w kość nie dały cegły jak ta Szansy i Neli. 7 lutego post 1349 podrzuciłam plik do wydruku jakby ktoś chciał dla tych co płacili poza allegro [quote name='Isadora7']Komu oryginał do druku? Jestem jeszcze z kwadrans. Można ściągnąć stąd: http://www.speedyshare.com/files/26724871/download/SZANSA.pdf zapomniałam :cool1::cool1::cool1::cool1: Dalej nie szukam wybaczcie mam serdecznie dość. Wycięło mi to z życia kilka dni. Nie jestem w stanie nic robić, tworzyć, myśleć jak jestem zdenerwowana. Quote
majqa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [FONT=Century Gothic]Uwaga, do poprawki jest, w tym i na 1 stronie, w tym i podliczenie Pan Piotr!!! Pan wpłacił nie 50zł a 400zł!!![/FONT][FONT=Century Gothic] Mało tego na 1 stronie brakuje w wyszczególnieniu 3 przelewów, o których podobno Joodith informowała (jak rozumiem na wątku) dodam je poniżej. Tu robię post, który będę aktualizować pod dyktando PW od Joodith: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Aukcja z kalendarzem [SIZE=2]1. Pan Waldemar K. - 50 zł (bez kalendarza) - tu nie wysyłać 2. Pan Wojciech Ch. (Woytec60) - 10 zł - tu raczej też nie, kwota za niska 3. MM GOURMET INT'L - 30 zł [/FONT][FONT=Century Gothic][FONT="]brak dopisku poczta [/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic]-[/FONT][FONT=Century Gothic] [FONT="] brak informacji o wysyłce pocztowej, czyli uznaję, że nie wysyłać[/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic] 4. [SIZE=2]Pani Ksenia Maria P. - 30 zł [/FONT][FONT=Century Gothic][FONT="]brak dopisku poczta [/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic]-[/FONT][FONT=Century Gothic] [FONT="] brak informacji o wysyłce pocztowej, czyli uznaję, że nie wysyłać[/FONT] [/FONT][FONT=Century Gothic] [SIZE=2]terra - 30 zł [/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2]- tu nie wysyłać[/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic] [SIZE=2]5. P. Daniel z Rzeszowa - 20zł [/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2]- tu nie wysyłać[/FONT][FONT=Century Gothic] [SIZE=2]6. Pan Marek W. - 15 zł [/FONT][FONT=Century Gothic][FONT="]brak dopiski poczta[/FONT] [/FONT][FONT=Century Gothic]-[/FONT][FONT=Century Gothic] [FONT="] brak informacji o wysyłce pocztowej, czyli uznaję, że nie wysyłać[/FONT] [/FONT] [FONT=Century Gothic] [SIZE=2]7. Pani Marzena B. (magenka1) - 5 zł [/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2]- tu nie wysyłać[/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic][SIZE=2]8. Pan Jacek Z. - 19,64 zł [/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2]- tu nie wysyłać[/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic] [SIZE=2]9. Pani Barbara K. (AKACJA12) - 10 zł [/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2]- tu raczej też nie, kwota za niska[/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic] [SIZE=2]10. Cynia i Fasolka - 40 zł [/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2]- tu nie wysyłać[/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic] [SIZE=2]11. Pani Honorata L. (MARYSKA71) - 7 zł [/FONT][FONT=Century Gothic]- tu raczej też nie, kwota za niska [/FONT][FONT=Century Gothic] 12. Pani Anna N. (NOC_ULA) - 10 zł [/FONT][FONT=Century Gothic]- tu raczej też nie, kwota za niska[/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT][FONT=Century Gothic] [SIZE=2]13. Pan Jarosław K. - 50 zł [/FONT][FONT=Century Gothic]- [/FONT][FONT=Century Gothic][FONT="]- ("DLA SZANSY OD CZLONKA KMZIZ") to pan z koła zegarmistrzów, wedle aukcji 6, ale brak dopiski poczta [/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic]-[/FONT][FONT=Century Gothic] [FONT="] brak informacji o wysyłce pocztowej, czyli uznaję, że nie wysyłać[/FONT] [FONT="] [/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2]14. Pan Arkadiusz Z. - 10 zł [/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2]- tu raczej też nie, kwota za niska[/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT] [FONT=Century Gothic] [SIZE=2]15. Pani Ludmiła S. (diera) - 10 zł [/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2]- tu raczej też nie, kwota za niska[/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT][FONT=Century Gothic] 16. Pani Monika G. - 50 zł, wedle aukcji 6 kalendarzy, ale brak informacji o wysyłce pocztowej [/FONT][FONT=Century Gothic]-[/FONT][FONT=Century Gothic] [FONT="] brak informacji o wysyłce pocztowej, czyli uznaję, że nie wysyłać[/FONT] [/FONT] [FONT=Century Gothic] 17. Pan Tomasz G. - 20 zł, wedle aukcji 2 kalendarze, ale brak dopiski poczta [/FONT][FONT=Century Gothic]- jak wyżej. [/FONT] [FONT=Century Gothic] 18. Pani Agnieszka B. (Agmarek) - 30 zł [/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2]- tu nie wysyłać[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Century Gothic]19. Pan Michał O. (osin 225) 20 zł / z dopiskiem "poczta" [/FONT][FONT=Century Gothic]- 1 kalendarz[/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT][FONT=Century Gothic]20. Pan Piotr - 50 zł [/FONT][FONT=Century Gothic]- tu na bank trzeba wysłać 1 kalendarz, bo pan wpłacił 400zł!!! [/FONT][FONT=Century Gothic]21. Pan Mirosław D. - 350 zł - tu na pewno wysłać 1 kalendarz [/FONT][FONT=Century Gothic]22. Pani Katarzyna M. (The_Reptile) - 13 zł / [/FONT][FONT=Century Gothic]- 1 kalendarz[/FONT][FONT=Century Gothic] [/FONT] Quote
Joodith Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Prośbę o edycję wykazu na pierwszej stronie wysłałam już do Toli wraz z numerami postów, w których informowałam o trzech przelewach i o kwocie wpłaty od Pana Piotra. Kwota ogólna podana jest prawidłowo. Quote
Agmarek Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Jestem na wezwanie Majgi :diabloti: Ja już gdzieś pisałam że nie chcę kalendarza. Chciałam tylko pomóc... Quote
majqa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Dzięki, nanoszemmm info! :-) Edit: Póki co, z tego, co powyżej wynika, że potrzeba 4 kalendarzy. Quote
Tola Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 A ja uzupełniłam 1 post o wpłaty, których nie odnotowałam ( Agmarek, żabol i p. Piotr); dzięki Joodith za info; stan konta był prawidłowy. Przepraszam, jakos musiało mi to umknąć, wątek pędził ... Quote
Joodith Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dziękuję Tolu, ja również nie zauważyłam wcześniej, nie zaglądałam na I stronę, najważniejsze, że ogólna kwota jest w porządku. Ciekawa jak Szansunia czuję się w to piękne niedzielne popołudnie... :) Quote
sonia71 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Tolu -ja też nie sprawdzalam twoich ualktualnień ,dopiero teraz i nie wpisalaś marcowej wplaty jogolci 07.03 i końcowego salda. Quote
Tola Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='sonia71']Tolu -ja też nie sprawdzalam twoich ualktualnień ,dopiero teraz i nie wpisalaś marcowej wplaty jogolci 07.03 i końcowego salda.[/QUOTE] Ok. dzięki, juz wpisuję. Quote
delfy2000 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Nikt nie odwiedza Szansy --- to może ja tak cichcem się pojawię ;-) Quote
Jasza Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Zaglądam, zaglądam, tylko nie bardzo mam jak pomoc w tych rozliczeniowych sprawach, więc tylko czytam... Quote
funia Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ja równiez jestem na bieżąco ,tylko nie zabieram głosu w tych powyzszych ...Szansuniu no i jak tam u Ciebie ? Quote
delfy2000 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 I mnie przerastają te rozliczenia...brrrrrrrrrrrr...............wolę kibicować niematematycznie;-) Quote
majqa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Jestem, jestem... i czekam na fotki Pelasi od US. Wysłałam powtórnie do Niej prośbę o takowe, wtedy będę mieć całość, bo tekst Pelasiowy już uzdatniłam, dostanę - fru całość do Irenaka. Quote
muzzy Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='majqa']i czekam na fotki Pelasi od US.[/QUOTE] Wkrótce będą nowe, tylko że trudno nam dogadać odpowiedni termin, ale mam nadzieję, że w weekend się uda. Quote
majqa Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Słuchajcie, może należałoby rozważyć wykupienie jakiegoś pakietu (z aktualizacją z konta robiącego ogłoszenia) na bazarku? Czas leci niemiłosiernie. Telefonów zero. Quote
Isadora7 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Wznowiłam jej allegro zwykłe na 10 dni jeszcze ze starymi zdjęciami. http://allegro.pl/urokliwa-szansa-bo-dostala-szanse-od-losu-i1510070509.html Quote
IVV Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 podniose na dobranoc....mysle ,ze pomysl Majqi jest bardzo dobry ...czas ucieka Quote
Recommended Posts