Lolalola Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ku przestrodze HOTEL U ARKTYKI http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki/page2 PODAWAC DALEJ!!!!! Quote
delfy2000 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Lolalola']ku przestrodze HOTEL U ARKTYKI http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki/page2 PODAWAC DALEJ!!!!! zrobione - skąd takie kreatury się biorą... Quote
Agmarek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Lolalola']ku przestrodze HOTEL U ARKTYKI http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki/page2 PODAWAC DALEJ!!!!! Czytałam :angryy: Quote
sonia71 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 szkoda że jogolci nie ma -pamiętacie ile chumoru wprowadzala do Szansy? a tak smutno u suni choć z drugiej strony to dobrze że nic nowego się nie dzieje bo to znaczy że wszystko u niej ok i nie ma co pisać -chyba ;) Quote
IVV Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 tak, z Jolcia bylo wesolo :)...ale niestety tak fajni ludzi ,ktorzy wiele robia dla zwierzat -dostaja bany ...a stratne sa na tym tylko psy :( Szansuniu idziemy na wirtualny spacerek Quote
delfy2000 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Czy są jakieś konkrety odnośnie kosztów??? Quote
sonia71 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Szansa trzymaj się ! bo skoro UK daje jej DS wątek powoli będzie opuszczany ? Quote
majqa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 sonia71 napisał(a):(...) skoro UK daje jej DS wątek powoli będzie opuszczany ? Pewno tak. Ja żegnam się z Szansą w chwili wrzutki tu info o ogłoszeniach Pelasi, co mam nadzieję nastąpi lada moment. Z wytypowanych do bazarku psiaków moje dwa wczoraj zostały obrobione więc teraz czas na tę sunię. Irenaka pilnuje realizacji tych ogłoszeń. Quote
delfy2000 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jak to? Wątek się kończy? Ale chyba Szansa jeszcze nie jest ani zdrowa, ani w konkretnym domu na stałe? Nic z tego nie rozumiem... Quote
majqa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 delfy2000 napisał(a):Jak to? Wątek się kończy? Ale chyba Szansa jeszcze nie jest ani zdrowa, ani w konkretnym domu na stałe? Nic z tego nie rozumiem... Wątek się nie kończy, będzie trwał, z chwilą adopcji Szansy zmieni zakładkę na dogo i kto zechce dalej będzie w nim uczestniczył. Jeśli o mnie chodzi zobowiązań finansowych wobec Szansy nie mam (mieć nie miałam możliwości z racji własnego zazwierzęcenia), ogłoszenia jej porobiłam, jak obiecałam, bazarkowe dograłam, tyle, że ani jedne ani drugie nie są potrzebne. Moje jedyne zobowiązanie, jakie mnie tu jeszcze trzyma to dopięcie obietnicy o ogłoszeniach Pelasi. Szansa nie jest psem specjalnej troski, z powodu którego należałoby rwać włosy z głowy, ma obecnie dobrą opiekę, czeka na nią DS, gdzie dalej będzie miała równie dobrą. Wątek się beze mnie obejdzie, a i ja bez wątku również. Quote
animalon Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jakiś smutny koniec tego wątku ... śledzę po cichutku losy Szansy i jej historia ze szczęśliwym zakończeniem to wysiłek i determinacja wielu,wielu osób. Oby każda psinka napotkała na swojej drodze takie osoby jak WY wszyscy, którzy poświęcicie ostatnią wolną minutkę i ostatniego grosika na ratowanie każdego stworzenia w potrzebie. Aż serce rośnie .... Ogromnie się cieszę , że Szansie niczego nie brakuje.... i to właśnie dzięki WAM.... pozdrawiam Quote
muzzy Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 animalon napisał(a):Jakiś smutny koniec tego wątku... A skąd pomysł, że to koniec wątku? Wątek będzie trwać dopóty, dopóki będziemy na nim pisać :) Wątek mojego Dropka, na ten przykład, jest nadal całkiem żywy, mimo że adopcja odbyła się ponad dwa lata temu. Mam nadzieję, że US lub inny DS Szansy wrzuci tu czasem info o niej i może jakieś zdjęcia. A póki co Szansa jeszcze w DS nie jest, więc i wątek nadal powinien trwać :) Quote
zadra Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 muzzy napisał(a):A skąd pomysł, że to koniec wątku? Wątek będzie trwać dopóty, dopóki będziemy na nim pisać :) Wątek mojego Dropka, na ten przykład, jest nadal całkiem żywy, mimo że adopcja odbyła się ponad dwa lata temu. Mam nadzieję, że US lub inny DS Szansy wrzuci tu czasem info o niej i może jakieś zdjęcia. A póki co Szansa jeszcze w DS nie jest, więc i wątek nadal powinien trwać :) Dzisiaj zadzwonie do UK.Dowiem się czy słychac cos nowego!! Quote
muzzy Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 zadra napisał(a):Dzisiaj zadzwonie do UK.Dowiem się czy słychac cos nowego!! A to Szansa jest już u US, a nie w klinice? To gdzieś mi to umknęło :) Quote
Tola Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 muzzy napisał(a):A to Szansa jest już u US, a nie w klinice? To gdzieś mi to umknęło :) Szansa nadal jest w klinice, ale US odwiedza sunię i ma kontakt z profesorem:cool3: muzzy napisał(a):A skąd pomysł, że to koniec wątku? Wątek będzie trwać dopóty, dopóki będziemy na nim pisać :) Wątek mojego Dropka, na ten przykład, jest nadal całkiem żywy, mimo że adopcja odbyła się ponad dwa lata temu. Mam nadzieję, że US lub inny DS Szansy wrzuci tu czasem info o niej i może jakieś zdjęcia. A póki co Szansa jeszcze w DS nie jest, więc i wątek nadal powinien trwać :) Oczywiscie, ze wątek Szansy będzie trwał, bo przed sunią jeszcze sporo czasu, zanim pojedzie do własnego domciu. Badzmy tu razem z nią i trzymajmy kciuki. Przeciez współnie wszystko to wyczarowałismy:) Majqa - sunia zawdzęcza Ci tak wiele, mam nadzieję, ze wpadniesz tu jeszcze - chociaż od czasu do czasu... Quote
zadra Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Tola napisał(a):Szansa nadal jest w klinice, ale US odwiedza sunię i ma kontakt z profesorem:cool3: Oczywiscie, ze wątek Szansy będzie trwał, bo przed sunią jeszcze sporo czasu, zanim pojedzie do własnego domciu. Badzmy tu razem z nią i trzymajmy kciuki. Przeciez współnie wszystko to wyczarowałismy:) Majqa - sunia zawdzęcza Ci tak wiele, mam nadzieję, ze wpadniesz tu jeszcze - chociaż od czasu do czasu... UK w najblizszych dniach będzie na klinikach i wszystkiego się dowiem. Quote
delfy2000 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Nikt tu już nie zagląda do Szansy? To może ja chociaż podrzucę.... Quote
Negrita8 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 ja często zaglądam i podczytuję, tylko nie piszę... Quote
delfy2000 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 ....i ciągle nie ma konkretów odnośnie kosztów? Quote
Tola Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Konkrety musi podac profesor, a na razie każe czekac. Quote
sonia71 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 ja podglądam :) bo co pisać jak Szansa będzie miala już swój domek :) Quote
handzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek serduszkowy.:iloveyou: Zbieramy pieniążki dla zagłodzonej i chorej suni z pod Zamościa, prosimy o wsparcie :modla: http://www.dogomania.pl/threads/2054...1#post16633741 Quote
Recommended Posts