majqa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 To raczej nie chodzi o przeszkodę ale o pokazanie Szansy, jakby bardziej na chodzie, zdrowiejącej, jak będzie wyglądała w pełnej krasie bez opatrunku. Quote
muzzy Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Jasza napisał(a):Ale czemu miałby przeszkadzać w zdjęciach? Przeszkadzać - nie przeszkadza, mam nadzieję, że to widać na dotychczasowych zdjęciach :) Ale do ogłoszenia w MP może lepiej by było pokazać się w pełnej krasie, bez zbędnych gadżetów ;) Quote
zadra Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ROzmawialm dzisiaj z UK.Niestety tym razem dopadła ją infekcja,leży.Jak tylko się lepiej poczuje pogada z profesorem. Quote
IVV Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 na spacerek weekendowy...ile czsu Szansa jeszcze zostanie w klinice ? Quote
IVV Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 straszna tu cisza u ciebie malutka :( na spacerek niedzielny!!! Quote
MaDi Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Wczoraj była w Lublinie wystawa świnek morskich, zabrałam na nią zdjęcia psiaków do adopcji m.in Szansy ale było strasznie pusto:( Quote
IVV Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 szkoda ...ale pewnie przynajmniej kilka osob je zobaczylo gdzie mozna dostac takie chusteczki dla psiakow z napisem -szukam domu ? Quote
MaDi Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 IVV napisał(a):szkoda ...ale pewnie przynajmniej kilka osob je zobaczylo gdzie mozna dostac takie chusteczki dla psiakow z napisem -szukam domu ? Trzeba samemu namalować;) ew.poprosić kogoś kto używa farbek do materiału. Quote
Tola Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Tak sobie pomyśłałam, ze moze umiescic plakacik adopcyjny Szansy w klinice... Isadora zrobiła - jest gotowy; co o tym myslicie? Czas leci, a domu dla Szansy nie widac Quote
majqa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Tola napisał(a):Tak sobie pomyśłałam, ze moze umiescic plakacik adopcyjny Szansy w klinice... Isadora zrobiła - jest gotowy; co o tym myslicie? (...) Pewno, że tak, tu nie ma raczej nad czym dyskutować. Im więcej opcji reklamy, tym lepiej. Quote
sonia71 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 wpłata na konto Szansy: 07.03-50 zł jogolcia@pdx III saldo: 818,96 zł Quote
Jasza Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Zaglądamy do pięknej! Z bandażem, czy bez - śliczna owieczka z niej! Quote
Tola Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 A ja cos wiem, ale na razie nie mogę powiedziec:eviltong: Wszystko wyda się wieczorkiem, jak wpadnie tu zadra........................................................ Ja juz nie moge się doczekać:cool3: Quote
Agusiaczek Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tola napisał(a):A ja cos wiem, ale na razie nie mogę powiedziec:eviltong: Wszystko wyda się wieczorkiem, jak wpadnie tu zadra........................................................ .................................................................................................... Tak się nie robi ;p Oby to były dobre wieści! Quote
Energy Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 IVV napisał(a):lubie te niespodzianki :) czekamy :) Czekamy:lol: Quote
Tola Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Agusiaczek napisał(a):Tak się nie robi ;p Oby to były dobre wieści! Musicie mi wybaczyc, inaczej się nie da:cool3: Quote
majqa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Tola napisał(a):A ja cos wiem, ale na razie nie mogę powiedziec:eviltong: (...) Potfffór!!! :mad: Quote
zadra Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Wpadam!!! Rozmawialam z UK zaraz po jej wizycie na kilinkiach.Plan profesora jest następujacy: za dwa tygodnie planuje,po uprzednim zrobienu zdjecia RTG wyciągnąć sunieczce blaszki.Zaobserwowac ścięgna,wprowadzić kolejną porcję rehabilitacji.Jesli ścięgno będzie wymagało rekonstrukcji wykona kolejną operacją.Teraz Szansa ma specjalny opatrunek uformowany z plastycznej formy.Pozwala on na utrzymanie prawidłowej postawy łapki.Dzięki karmie light Szansa schudła.Podkreslam,że ma wspaniałą opiekę pełną troski i miłości. A teraz najważniejsze Wioletta czyli UK wraz z mężem rozważają adopcję Szansy,proszą tylko o pomoc w znalezieniu domu swojej obecnej tymczasowiczce.czyż to nie wspaniała wiadomość!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 no to dawac nam tą tymczasowiczke! trzeba jej ds szybko znalezc :-) Quote
Havanka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 zadra napisał(a):Wpadam!!! Rozmawialam z UK zaraz po jej wizycie na kilinkiach.Plan profesora jest następujacy: za dwa tygodnie planuje,po uprzednim zrobienu zdjecia RTG wyciągnąć sunieczce blaszki.Zaobserwowac ścięgna,wprowadzić kolejną porcję rehabilitacji.Jesli ścięgno będzie wymagało rekonstrukcji wykona kolejną operacją.Teraz Szansa ma specjalny opatrunek uformowany z plastycznej formy.Pozwala on na utrzymanie prawidłowej postawy łapki.Dzięki karmie light Szansa schudła.Podkreslam,że ma wspaniałą opiekę pełną troski i miłości. A teraz najważniejsze Wioletta czyli UK wraz z mężem rozważają adopcję Szansy,prosza tylko o pomoc w znalezieniu domu swojej obecnej tymczasowiczce.czyż to nie wspaniała wiadomość!!!!! Na taki post właśnie czekałam !!! Często zaglądałam z nadzieją, ze może tym razem ... Mam nadzieję, ze Szansa na stałe zagości w sercu i w domku UK !!! Tego jej życzę z całego serca !!! Quote
Recommended Posts