Agmarek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Isadora wcale się nie dziwię że się wq...iłaś :angryy: Jedyne co teraz możesz zrobić to odpowiedzieć na tego negatywa podając pani adres lecznicy w której przebywa Szansa. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Przykro mi że tak się stało :-( Z drugiej strony...na 696 komentarzy 2 negatywy...zawsze jakiś wariat się trafi :angryy: Quote
LadyS Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Podawać adres lecznicy - nie wiem, czy chcecie, żeby jakiś oszołom przychodził do Szansy. Quote
Agmarek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='ladySwallow']Podawać adres lecznicy - nie wiem, czy chcecie, żeby jakiś oszołom przychodził do Szansy.[/QUOTE] Ona nie chce do niej przychodzić tylko wiedzieć że ten pies istnieje. Do Szansy to zdaje się nie można sobie ot tak wchodzić z ulicy. Co? Quote
LadyS Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Agmarek']Ona nie chce do niej przychodzić tylko wiedzieć że ten pies istnieje. Do Szansy to zdaje się nie można sobie ot tak wchodzić z ulicy. Co?[/QUOTE] Ja tam weszłam tak o z ulicy, z karmą ;) Wczesniej mnie tam nie widzieli. Quote
Agmarek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='ladySwallow']Ja tam weszłam tak o z ulicy, z karmą ;) Wczesniej mnie tam nie widzieli.[/QUOTE] No to jestem w szoku :oops: u mojego weta w życiu by Cię nie wpuścili nawet żebyś się za Mikołaja przebrała ;) Chciałam kiedyś zajrzeć do skomlącego psa po kastracji-zamknięte, nie wolno wchodzić. Właściciela wpuścili. Quote
LadyS Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Agmarek']No to jestem w szoku :oops: u mojego weta w życiu by Cię nie wpuścili nawet żebyś się za Mikołaja przebrała ;) Chciałam kiedyś zajrzeć do skomlącego psa po kastracji-zamknięte, nie wolno wchodzić. Właściciela wpuścili.[/QUOTE] No tam są przyzwyczajeni, że dużo ludzi przychodzi, a myśmy stały z karmą i preparatem. Może dlatego nas wpuścili. Quote
Tola Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 To faktycznie porobiło się:shake: Nie mam pomysłu... Jedyna mysl jaka mi przychodzi do głowy to ta, ze jak kobieta jest konfliktowa i byc moze niezrównowazona, to nie mamy pewnosci, jak zachowa sie w klinice... Bo moze zechce sie wyładowac na jakims lekarzu... Quote
Isadora7 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Agmarek']Isadora wcale się nie dziwię że się wq...iłaś :angryy: Jedyne co teraz możesz zrobić to odpowiedzieć na tego negatywa podając pani adres lecznicy w której przebywa Szansa. Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Przykro mi że tak się stało :-( Z drugiej strony...na 696 komentarzy 2 negatywy...zawsze jakiś wariat się trafi :angryy: Tak na tyle lat trafiłam circa e bałt 4 oszołomów. Przy dwóch zawalczyłam, dla jednego ze skutkiem takim, że konto mu zawiesili. Ale to była cała jazda łacznie ze zbieraniem ludzi na forum sprzedawców allegro. Majqa myślę kolesia pamięta. Chodziło o briarda z Wrocka. A koleś robiący piekło, zalicytował. Od tego czasu nie robię opcji KUP TERAZ w adopcyjnych, teoretycznie koleś miał rację, ale znalazłam inne myki. Koles okazał się byłym partyjnym towarzyszem, mającym problem alkoholowy (podobno wyleczony) który nagle doznał "olśnienia" i zrobił sie księdzem - poważnie. Jazdy były takie że szok. [quote name='Agmarek']Ona nie chce do niej przychodzić tylko wiedzieć że ten pies istnieje. Do Szansy to zdaje się nie można sobie ot tak wchodzić z ulicy. Co? To nie tylko tu problem, również w tym że my tu na dogo delikatnie mówić rozmydlamy informacje. Nie byłoby pewnie problemu gdybym dostała po 6 lutym odpowiedź na swoje zapytanie. Aczkolwiek sądząc z maili tej pani pewnie miałaby problem może na przykład z kolorem. Quote
MaDi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='ladySwallow']No tam są przyzwyczajeni, że dużo ludzi przychodzi, a myśmy stały z karmą i preparatem. Może dlatego nas wpuścili.[/QUOTE] Przypomnij sobie sprawę Reksa i zastanów się czy puszczają wszystkich:diabloti: Quote
LadyS Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='MaDi']Przypomnij sobie sprawę Reksa i zastanów się czy puszczają wszystkich:diabloti:[/QUOTE] Hihihi, no tak, ale to inny budynek i tak była postawiona gwardia. :evil_lol: Quote
MaDi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='ladySwallow']Hihihi, no tak, ale to inny budynek i tak była postawiona gwardia. :evil_lol:[/QUOTE] To prawda;) Szkoda,że nie w każdym mają żołnierzy. Quote
majqa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Bardzo mi przykro, że skończyło się to negatywem dla Isadory. :-( Tak, wspomnianą przez nią jazdę z panem pamiętam, oj pamiętam. Quote
Tola Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='majqa']Bardzo mi przykro, że skończyło się to negatywem dla Isadory. :-( [/QUOTE] Przykra sprawa; Isadora zrobiła kawał dobrej roboty. Szkoda, ze tak to sie skonczyło:roll: Quote
LadyS Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Spanielowata Azja z zamojskiego schroniska prosi o pieniążki - zbieramy fundusze na hotel - 300 zł miesięcznie + karma. Prosimy o wsparcie! To jej jedyna szansa! http://www.dogomania.pl/threads/201126 Quote
majqa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Proszę o pomoc, powtórnie, bo już wcześniej Isadora prosiła o to, w podliczeniu ilości kalendarzy, które Dziewczyna ma zamówić do druku. Za moment posypią się jej kolejne negatywy i nauczona rozumu (bo nauczkę dostała dobrą = nie pomagaj) nie podejmie się pomocy cegiełkowej. :-( Wpis z 1 strony wygląda tak (dopiski po kwotach moje): Aukcja z kalendarzem [SIZE=2]Pan Waldemar K. - 50 zł (bez kalendarza) - tu nie wysyłać Pan Wojciech Ch. (Woytec60) - 10 zł - tu raczej też nie, kwota za niska MM GOURMET INT'L - 30 zł - 2 kalendarze? Pani Ksenia Maria P. - 30 zł - 2 kalendarze? terra - 30 zł [SIZE=2]- tu nie wysyłać [SIZE=2]P. Daniel z Rzeszowa - 20zł [SIZE=2]- tu nie wysyłać Pan Marek W. - 15 zł - 1 kalendarz? [SIZE=2]Pani Marzena B. (magenka1) - 5 zł [SIZE=2]- tu nie wysyłać Pan Michał O. (osin 225) 20 zł / z dopiskiem "poczta" - 1 kalendarz [SIZE=2]Pan Jacek Z. - 19,64 zł [SIZE=2]- tu nie wysyłać [SIZE=2]Pani Barbara K. (AKACJA12) - 10 zł [SIZE=2]- tu raczej też nie, kwota za niska [SIZE=2]Cynia i Fasolka - 40 zł - [SIZE=2]- tu nie wysyłać [SIZE=2]Pani Honorata L. (MARYSKA71) - 7 zł - tu raczej też nie, kwota za niska Pani Anna N. (NOC_ULA) - 10 zł - tu raczej też nie, kwota za niska Pan Mirosław D. - 350 zł - tu na pewno wysłać 1 kalendarz Pan Jarosław K. - 50 zł - 3 kalendarze? Pani Katarzyna M. (The_Reptile) - 13 zł / - 1 kalendarz [SIZE=2]Pan Arkadiusz Z. - 10 zł [SIZE=2]- tu raczej też nie, kwota za niska [SIZE=2]Pani Ludmiła S. (diera) - 10 zł [SIZE=2]- tu raczej też nie, kwota za niska Pan Piotr - 50 zł - 3 kalendarze? Ile to realnych kalendarzy, czyli z kosztem wysyłki? Kalendarz miał zmieścić się w cenie 5zł, koszt wysyłki 8zł = 13zł Edit: Napisałam, poza dyskusją na wątku, do Joodith prośbę o sprawdzenie, co osoby, przy których stoją znaki zapytania miały w tytule wpłat. Quote
Tola Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Czy to jest prosba o pomoc tylko do Joodith? Prosze mnie uswiadomic, bo nie wiem, jak mogę pomoc:oops: Quote
majqa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 To jest prośba do wsiech ;-), którzy potrafią liczyć. A na poważnie... Ważne jest, co Joodith miała w tytułach wpłat, czy ludzie (i jacy) sygnalizowali słowem "poczta" chęć otrzymania kalendarza, może robili to jeszcze inaczej. Ze swojej strony, przyjrzyjcie się proszę, czy ja to dobrze rozpisałam? Rozpatrując, ile w danej wpłacie mieści się... Jeśli ktoś np. wpłacił 50zł? Wtedy byłoby to 3 x 13zł, niby proste ale jeżeli ów ktoś chciał wspólny koszt wysyłki, czyli np. x sztuk po 5zł + 8zł? Przestaje być wtedy tak prosto. Stąd powstawiane znaki zapytania. Dzielę się z Wami moją, a właściwie Isadory, bezradnością, o której dziś rozmawiałyśmy. Quote
Isadora7 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 ja mam ze 3 maile od osób które potwierdziły zwrotnie o fakcie wpłaty po tym jak wysłałam wszystkim komentarze i kalendarz droga mailowa. O to zresztą prosiłam, nie wszyscy odpowiedzieli. Ale dzisiaj już nie mam siły patrzeć na ten temat. Jak dojdę do siebie to napisze. Interesują mnie osoby które w tytule przelewu zaznaczyły że wpłacają za kalendarze i za ile sztuk. Natomiast z tej listy to uważam ze niezależnie od tego czy wpłacił czy nie to akurat Pan Mirosław D. Powinien dostać kalendarz. Gdyby nie daj Boże okazało się że potrzebna ta ilość kalendarzy jak wyżej czyli 21 sztuk + koszta wysyłki to ja chyba padnę nie wyda mi z kwoty "przez allegro". Sądzę wiec że najlepiej po prostu spojrzeć na przelewy gdzie jest dopisek poczta i tyle. A panu Mirosławowi i tak wydrukuję i jak dostanę adres wyslę. Ta osoba nadal mnie mailowo wyzywa mnie i Was od oszustów grozi i szantażuje specsłużbami itd. Quote
majqa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Nie mam jeszcze żadnej info od Joodith. W kwestii ogłoszeń dla Pelasi. Wciąż czekam na jej zdjęcia od US. Wczoraj rozmawiałam z Irenaka, chce mnie odciążyć ogłoszeniowo (wczoraj również przybył mi nadprogramowy pies, czeka mnie z nim sporo pracy) i odstępuje na potrzeby Pelasi wykupiony uprzednio pakiet ogłoszeń. Mam jej tylko podesłać tekst (ten już jest) i foty. Dziękuję Irenko. :loveu: Quote
zadra Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='majqa']Nie mam jeszcze żadnej info od Joodith. W kwestii ogłoszeń dla Pelasi. Wciąż czekam na jej zdjęcia od US. Wczoraj rozmawiałam z Irenaka, chce mnie odciążyć ogłoszeniowo (wczoraj również przybył mi nadprogramowy pies, czeka mnie z nim sporo pracy) i odstępuje na potrzeby Pelasi wykupiony uprzednio pakiet ogłoszeń. Mam jej tylko podesłać tekst (ten już jest) i foty. Dziękuję Irenko. :loveu:[/QUOTE] Muzzi jest chory.Obiecał zdjęcia na przyszły tydzień. Quote
Negrita8 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 uff - zaglądam do Szansuni, choć nie piszę postów. Kilka dni nie wchodziła, więc dziś sczytuję zaległości i "nóż mi się w kieszeni otwiera" (a propo's tej pańcia za 13 zł no i niewywiązania się - nie wiem kto się zobowiązał? - z natychmiastowego przesłania do Isadory kompletu informacji) To jedno. A drugie dotyczy wysyłania postu Majqi: kalendarzy dla FASOLKI I CYNII - nie wysyłajcie, to wpłata "od mojej kici i suni koleżanki" dla Szansy, miało być to jakoś zaznaczone przy wpłacie, że bez druku (mamy dużo kalendarzy;) ale widać nie było Nie mam konta na allegro i nie wiem jakie są zasady, ale nie można jakoś "odkręcić" tego głupiego negatywu? np. napisać do tych szefów ... jakby każdy z tego watku napisał wyjaśnienie to może by usunęli? bo szkoda Isadory, i tych psiaków następnych którym nie pomoże bo się (słusznie) zraziła... pozdrawiam wszystkich pomagaczy Szasuniowych :) [quote name='majqa']Proszę o pomoc, powtórnie, bo już wcześniej Isadora prosiła o to, w podliczeniu ilości kalendarzy, które Dziewczyna ma zamówić do druku. Za moment posypią się jej kolejne negatywy i nauczona rozumu (bo nauczkę dostała dobrą = nie pomagaj) nie podejmie się pomocy cegiełkowej. :-( Wpis z 1 strony wygląda tak (dopiski po kwotach moje): Aukcja z kalendarzem [SIZE=2]Pan Waldemar K. - 50 zł (bez kalendarza) - tu nie wysyłać Pan Wojciech Ch. (Woytec60) - 10 zł - tu raczej też nie, kwota za niska MM GOURMET INT'L - 30 zł - 2 kalendarze? Pani Ksenia Maria P. - 30 zł - 2 kalendarze? terra - 30 zł - - 2 kalendarze? do terra należy wysłać PW P. Daniel z Rzeszowa - 20zł - 1 kalendarz? Pan Marek W. - 15 zł - 1 kalendarz? [SIZE=2]Pani Marzena B. (magenka1) - 5 zł [SIZE=2]- tu nie wysyłać Pan Michał O. (osin 225) 20 zł / z dopiskiem "poczta" - 1 kalendarz Pan Jacek Z. - 19,64 zł - - 1 kalendarz? [SIZE=2]Pani Barbara K. (AKACJA12) - 10 zł [SIZE=2]- tu raczej też nie, kwota za niska Cynia i Fasolka - 40 zł - 3 kalendarze? [SIZE=2]Pani Honorata L. (MARYSKA71) - 7 zł - tu raczej też nie, kwota za niska Pani Anna N. (NOC_ULA) - 10 zł - tu raczej też nie, kwota za niska Pan Mirosław D. - 350 zł - a tu co? Pan Jarosław K. - 50 zł - 3 kalendarze? Pani Katarzyna M. (The_Reptile) - 13 zł / - 1 kalendarz [SIZE=2]Pan Arkadiusz Z. - 10 zł [SIZE=2]- tu raczej też nie, kwota za niska [SIZE=2]Pani Ludmiła S. (diera) - 10 zł [SIZE=2]- tu raczej też nie, kwota za niska Pan Piotr - 50 zł - 3 kalendarze? Ile to realnych kalendarzy, czyli z kosztem wysyłki? Kalendarz miał zmieścić się w cenie 5zł, koszt wysyłki 8zł = 13zł Edit: Napisałam, poza dyskusją na wątku, do Joodith prośbę o sprawdzenie, co osoby, przy których stoją znaki zapytania miały w tytule wpłat. Quote
majqa Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Napisałam PW do terra, chyba, że to nie Ona, w znaczeniu nie z dogo, a jakaś inna terra (nick z allegro?) zakupiła kalendarz, kalendarze. Negrita8, dziękuję za info, już zrobiłam edycję tamtego postu, który zacytowałaś i dopisałam info. :-) Edit: Terra nie oczekuje wysyłki kalendarza. Quote
Joodith Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Jest mi bardzo przykro z powodu negatywa Isadory. Nie otrzymałam żadnej prośby o podliczenie ilości potrzebnych kalendarzy i słowo honoru, nie odnajduję jej w wypowiedzi z 6 lutego. Być może coś przeoczyłam, po raz pierwszy uczestniczyłam jako "skarbnik" w tego typu aukcji, ale ze swej roli starałam się wywiązać odpowiedzialnie. Dane o wpłatach przekazywałam rzetelnie, na bieżąco. O dopiskach typu poczta, również zawsze informowałam. Jeśli brać pod uwagę informację zawartą w aukcji: osoby wpłacające na przesyłke pocztową proszone sa o dopisanie do tytułu wpłaty "poczta" wynikałoby z tego, że na kalendarz powinien czekać tylko Pan Michał O. i pechowa The_Reptile. Nie mam pojęcia jak interpretować wpłaty 20, 30 czy 50 zł nie zawierające dopisku poczta. Wykaz tytułów przelewów dokonanych przez osoby, które zaznaczyła Majqa przesłałam na jej skrzynkę. Niestety, poza Panem Danielem z Rzeszowa, który poprosił o nieprzesyłanie kalendarza, żadna z osób nie odniosła się w tytule przelewu do tej kwestii. Quote
majqa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Joodith, serdecznie Ci dziękuję za reakcję na PW i na wątku. Zaraz to ogarnę, co mi podesłałaś. Na PW Ci odpisałam, w międzyczasie ustaliłam jeszcze jedną osobę z mężem. :-) Quote
Recommended Posts