sonia71 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 buziaki dla Szansy :) no i oczywiście niech odezwie się ten domek ..:) Quote
de_sade Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 też jestem ciekawa jak Szansa się miewa ;) jak łapka ?? ktoś ma jakieś newsy ?? :) Quote
magiraf Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Tez bardzo ciekawa jestem nowych wiesci i opinii profesora Quote
Agmarek Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 O psia krew...ja tu też zaglądam w nadziei na dobre wieści... Quote
majqa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ja mam nadzieję, że te wieści będą dobre, bardziej mnie załamuje zerowy odzew na ogłoszenia... :-( Quote
Agmarek Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 majqa napisał(a):Ja mam nadzieję, że te wieści będą dobre, bardziej mnie załamuje zerowy odzew na ogłoszenia... :-( Trzeba być dobrej myśli...może jak wiosna przyjdzie to się ludziska wezmą za zmiany w swoim życiu i zapadnie decyzja o tym jedynym najcudniejszym nowym członkiem rodziny którym będzie Szansunia :loveu: Quote
majqa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Wiesz jak dźwignąć malkontenta/ marudę, Agmarek. Dziękuję. :-) Quote
Agmarek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Majga...zobacz na moją Szansę...ona też czekała...:oops: Kto by chciał starą, zachukaną i zmaltretowaną Onkę po takich przejściach jak schronisko w Krężelu? Hę? Aż tu nagle trafił się taki wariat i zapaleniec jak ja :diabloti: i chociaż wszyscy próbowali mnie powstrzymać, to tylko nieliczni popierali mój pomysł. A teraz? Żyć bez niej nie mogę :loveu: Wierzę w to że Szansa też będzie miała tyle szczęścia. Quote
Tola Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Ja tez wierzę, ze gdzies jest ten jedyny człowiek dla Szansy i ze wkrótce sie odezwie. A marzeniem jest ktos taki jak Agmarek. Na razie cisza, nikt nie dzwoni, nikt nie pisze. Zadra nie moze skontaktowac soe z US, stąd ten brak informacji. Quote
majqa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Agmarek napisał(a):(...) Aż tu nagle trafił się taki wariat i zapaleniec jak ja :diabloti: (...) Czapa do samej ziemi przed Tobą Dziewczyno! :-) Tak 3maj! :-) Quote
Agmarek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ej...dziewczyny...weźcie się opanujcie, bo się normalnie zarumieniłam :oops: Napisałam to w tym celu żeby dodać otuchy Wam (i sobie) a nie po to żebyście mnie tu wychwalały :oops: Wierzę że gdzieś na tym świecie jest człowiek który zobaczy Szansunie i zakocha się w niej bez dwóch zdań. Ja tam często pytam swoją sunię "gdzieś ty była przez te wszystkie lata?" ale ona nic nie odpowiada...:roll: patrzy tylko na mnie i nastawia łepek do głaskania :lol: moje kudłate szczęście...:loveu: A Ty Majga z powrotem załóż czapkę na głowę, bo zima jeszcze nie odeszła, a jak się przeziębisz to kto będzie pomagał zwierzakom? :mad: Quote
majqa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Agmarek napisał(a):Ej...dziewczyny...weźcie się opanujcie, bo się normalnie zarumieniłam :oops: Napisałam to w tym celu żeby dodać otuchy Wam (i sobie) a nie po to żebyście mnie tu wychwalały :oops: (...) A seeeee wypisuj, co tam chcesz. Ja swoje wiem, czapy nie wkładam, wciąż się poniewiera u Twoich stóp. :loveu: Twoja postawa to rzadkość i choć sama w sobie cieszy to owa rzadkość zasmuca. Zwierzaków w potrzebie, do tego bez wyglądu, bez chodliwego wieku, chorych itd... multum... Chętnych brak na te na topie (dobrych chętnych rzecz jasna) znikoma ilość więc co dopiero... eh... :roll: Quote
muzzy Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 MaDi napisał(a):Szansa nadal ma opatrunek. A wiadomo może kiedy będzie zdjęty? Bo zdjęcia do MP mają zostać wysłane bodajże do 15 marca. Więc jeśli jakoś wcześniej byłaby już bez opatrunku, to bym ją chętnie obfotografował :) Quote
MaDi Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 muzzy napisał(a):A wiadomo może kiedy będzie zdjęty? Bo zdjęcia do MP mają zostać wysłane bodajże do 15 marca. Więc jeśli jakoś wcześniej byłaby już bez opatrunku, to bym ją chętnie obfotografował :) Niestety nie wiem ale myślę że fotki można zrobić np. w czasie zmiany trzeba dopytać o to Profesora. Quote
majqa Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 MaDi napisał(a):Niestety nie wiem ale myślę że fotki można zrobić np. w czasie zmiany trzeba dopytać o to Profesora. O, to może być więcej niż dobry pomysł. Tak na pewno by się udało, o ile dałoby się to zgrać czasowo. Quote
delfy2000 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 MaDi napisał(a):Szansa nadal ma opatrunek. Czy to typowe tak długo trzymać opatrunki na ranie? Quote
majqa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 delfy2000 napisał(a):Czy to typowe tak długo trzymać opatrunki na ranie? Przy tak rozległych/ poważnych operacjach na pewno tak, zwłaszcza, że nam na ogół opatrunek kojarzy się z czymś stałym, a ten jest na bank często zmieniany z racji zachowania higieny, podejrzenia, co się pod nim dzieje itd. Quote
MaDi Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Opatrunek jest często zmieniany i wydaje mi się,ze jest cieńszy ale nie jestem całkiem tego pewna. Quote
Recommended Posts