zadra Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Jutro bede w Lublinie to podrzuce czysty kocek Szansie. Quote
Havanka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 zadra napisał(a):Jutro bede w Lublinie to podrzuce czysty kocek Szansie. Mam nieśmiałą prośbę; możesz wziąć aparat i pstryknąć kilka fot? Plissss ! Quote
LadyS Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 zadra napisał(a):Jutro bede w Lublinie to podrzuce czysty kocek Szansie. zadra, o której będziesz? Bo ja też będę, od ok. 10-11, to jak coś, możemy się spotkać Quote
Jasza Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Zagladam i wirtualnie ( tylko wirtualnie niestety) ściskam Owieczkę. Dobrej nocki! Quote
Tola Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Zadra na pewno wysciska Szansę od nas wszystkich. Byłysmy dzisiaj obie w zamojskim schronisku i zobaczyłysmy tego psa... Quote
IVV Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 :(( serce sie sciska ...strasznie smutny Szansuniu masz mizianki od cioci Jo !!! ona strasznie za toba teskini:( Quote
sonia71 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 o matko kochana ...tak jak u Szansy i Balbinki od Murki...:( smutno bez rymowanek i obrazków jogolci :( i to na tak długo ... Quote
Tola Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 sonia71 napisał(a):smutno bez rymowanek i obrazków jogolci :( i to na tak długo ... Bardzo smutno:( Przekazujemy same ciepłe mysli mamusi chczestnej i niech szybko wraca do suni i do nas. Smutno tez bez osób, które juz nie zaglądają do Szansy, a były tu z nami:( Zadra odwiedziła dzisiaj Szansę, zawiozła nowy kocyk. U suni wszystko dobrze; ma czysciutko, jest zadbana. Tylko domu nie widac, a czas leci... Quote
Isadora7 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 dlaczego jogolcia ma bana i na jak długo? Quote
Tola Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Isadora7 napisał(a):dlaczego jogolcia ma bana i na jak długo? Tez się zastanawiałam.. Quote
majqa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Isadora7 napisał(a):dlaczego jogolcia ma bana i na jak długo? Tego też nie wiem, mocno jestem zdziwiona za to wiem, że Irenaka ma 3 miesięcznego za trollowanie (sic!). Quote
Havanka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Tola napisał(a):Bardzo smutno:( Przekazujemy same ciepłe mysli mamusi chczestnej i niech szybko wraca do suni i do nas. Smutno tez bez osób, które juz nie zaglądają do Szansy, a były tu z nami:( Zadra odwiedziła dzisiaj Szansę, zawiozła nowy kocyk. U suni wszystko dobrze; ma czysciutko, jest zadbana. Tylko domu nie widac, a czas leci... Tolu, jestem na wątku Szansy kilka razy dziennie z nadzieja, ze może tym razem... Kibicuje jej po cichu i czytam każde wieści o niej. Szansa zapadła mi głęboko w serce i nie da sie o niej zapomnieć. Niestety oprócz ogłoszeń, nie mam jak pomóc. Quote
majqa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Pewnych rzeczy się nie przeskoczy: ludzkich gustów, możliwości przerobowych i... chęci lub ich braku. :-( Quote
IVV Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 majqa napisał(a):Tego też nie wiem, mocno jestem zdziwiona za to wiem, że Irenaka ma 3 miesięcznego za trollowanie (sic!). smutne ,ze osoby ktore tak duzo pomagaja dostaja bany :(.... moze moderatorzy powinni brac pod uwage jak wiele ci ludzie robia dla zwierzat ,a nie bezmyslnie odcinac tak wielka pomoc ... traca przez to tylko zwierzeta:shake: przeciez to strona dla psow ,a nie ludzkich antypati .....ehhh .....zbyt wiele tu czasami power trips:shake: Quote
zachary Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Tola, toż ten psiak w schronie ma taką biedną łapinkę jak miała Szansa....Co z nim? Quote
majqa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 zachary napisał(a):Tola, toż ten psiak w schronie ma taką biedną łapinkę jak miała Szansa....Co z nim? Zdecydowanie wygląda to na podobny problem. :-( Quote
Sabina02 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Tola']Zadra na pewno wysciska Szansę od nas wszystkich. Byłysmy dzisiaj obie w zamojskim schronisku i zobaczyłysmy tego psa... Ten psiak chyba tez ma cos z łapą, nie? Czy moze to ktos zdiagnozowac? Quote
Jasza Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Zaglądam. Irenaka i Jogolcia mają bana??? Można by napisać do moderatora??? Quote
majqa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jasza napisał(a):Zaglądam. Irenaka i Jogolcia mają bana??? Można by napisać do moderatora??? To jeszcze nigdy nie poskutkowało. :-( Był czas, jakiś dłuższy czas wstecz, że i modzi mieli, ku mojemu zdzwieniu, bany, czyli... jak ostrożnie się domyślam, obdzielali się nimi wzajemnie. Quote
Energy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Może Szansa i ten psiak to te same geny? Może to wada wrodzona? Bo dość dziwne by było, że akurat tak samo po urazie się łapki zrosły:roll: Quote
MaDi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Energy napisał(a):Może Szansa i ten psiak to te same geny? Może to wada wrodzona? Bo dość dziwne by było, że akurat tak samo po urazie się łapki zrosły:roll: Takie psiaki pojawiają się w innych schroniskach, tak to już jest jak nikt nie udziela im pomocy natychmiast ... Quote
Recommended Posts