Jump to content
Dogomania

Szansa juz po operacji! Po 6 tygodniach w klinice pojechała do swojego domu :)

Recommended Posts

Posted

Właśnie był kurier, przywiózł karmę i preparat. Jadę dziś na Głęboką, ale z moją tymczaską (zapraszam do niej: http://www.dogomania.pl/threads/202590) i sama taksówką, więc nie dam rady tego zabrać ani wybrać się drugi raz - muszę odrobić swój czas pracy. Jeśli ktoś dysponuje autem i chwilą, to mogę jechać jutro do 15, albo w piątek obojętnie o której.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ladySwallow']Właśnie był kurier, przywiózł karmę i preparat. Jadę dziś na Głęboką, ale z moją tymczaską (zapraszam do niej: http://www.dogomania.pl/threads/202590) i sama taksówką, więc nie dam rady tego zabrać ani wybrać się drugi raz - muszę odrobić swój czas pracy. Jeśli ktoś dysponuje autem i chwilą, to mogę jechać jutro do 15, albo w piątek obojętnie o której.
Właśnie wróciłam z kliniki:(

Posted

MaDi napisał(a):
Właśnie wróciłam z kliniki:(

Jakoś nie dane nam ostatnio się spotkać... Jeśli nasz ulubiony doktor nie da nam tabletek, tylko zastrzyki, to będę w klinice codziennie - już mnie przerażają te koszty transportu, bo przecież z tą wydrą małą nie pójdę pieszo ani autobusem, bo zmarznie.

Pozwolę sobie rozpakować obie paczki, wkleję tutaj faktury czy paragony czy co tam w nich jest.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Nie, jakaś taka sznupkowa. Naprzeciw Szansy siedziała taka foxowata też, strasznie się cieszyła, że ktoś przyszedł.

One tam bidy siedzą jak w kozie, tylko siku i do klatki co zrobić to dla ich zdrowia.

Posted

Isadora7 napisał(a):
wznowionko allegra
miała 4 obserwatorów w poprzedniej edycji - czy ktoś dzwonił, pisał?

Nikt, zupełna cisza, ani jednego zapytania:roll:

Posted

To czekamy na wiesci.
Ten upływajacy czas coraz bardziej zbliza Szansę do dnia, kiedy będzie musiała opuscic klinikę.
I co wtedy?
O sunieczkę nikt nie pyta...

Posted

QUOTE=ladySwallow;16385467]Szansa będzie w gazecie w Lublinie w przyszłym tygodniu; wieczorem muzzy wyśle mi zdjęcia, więc wyślę do gazety zgłoszenie.[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy:)[