Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czarok napisał(a):
To ja Ci już teraz dziękuję :iloveyou: :buzi:

Dziekowac to tylko ja Wam powinnam ! I dziekuje - bardzo, bardzo !
Pedze do domu, bo znowu moja Polcia mnie osiusia :evil_lol: , jak to zrobila rano ! Wzielam ja na rece i juz otwieralam drzwi, a ta mala czekoladka zaworki odkrecila i ....... co tu wiecej mozna dodac :evil_lol: ...
Pa, pa.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czarok napisał(a):
Ja bym się bardzo cieszyła, gdyby się Krzyś zgodził, bo jak przyjedziecie w piątek, to nie będziemy się widzieli :roll:

No i , jak chcialas - tak bedzie, Jolu.
Wyjedziemy sobie na spokojnie 12 - 13. Czy tak bedzie dobrze ? ? ? Jesli wolisz inaczej, to zweryfikuj, prosze, dostosujemy sie.
Nie zabawimy dlugo, bo chcialabym jeszcze jak najdluzej pobxc z Isia w nowym domku, zeby nocka minela spokojnie, jak sie bardziej oswoi z nami i miejscem.

Posted

OJEJKU!!!!! OJEJKU !!!!!!
TO JUŻ DZIŚ !!!!!!!!

Biedni Czarok i Medar......
Trzymam za Was kciuki !!!
Bądźcie dzielni !!!
No i trzymam kciuki za Iśę , mojego pychola koffanego, żeby jak najlżej zniosdłą tę "podmiankę " :lol:

A Tobie Zuziu zazdroszczę , bardzo !!!!

Posted

To już dzisiaj , nastał ten słoneczny lecz smutny dla nas dzień. Zegar tyka miarowo, a z każdą sekundą serce bije mocniej.

Ostatni raz kufa w kufę w jednym wiaderku z kolegą, razem woda inaczej smakuje. (już niestraszne choć czerwone).

Gdzie można bezpieczniej pospać, jak nie pod biurkiem przy nogach pana?

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

No i stało się - Isia pojechała do swojego domku :-( . Z jednej strony smutek i jakoś tak nieswojo, z drugiej przecież wiemy, że malutka będzie miała dobrze i to jest najważniejsze :roll: . Nic więcej na razie nie napiszę......

Posted

Ech......
to ja tylko powiem :

Ściskam Was mocno!!!!!

I jeszcze raz dziekuję za to co dla niej zrobiliście.....
:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

Pamiętacie? Tak nie musi i nie może być !!!

:-( Pamiętacie chore uszko Isi?

Ewenement medyczny - Isi uszko się zrasta (na razie jakieś 1,5 cm po 43 dniach )

Ostatnie skubanie krośnieńskiej trawki.. :-(

Ostatnie odwiedziny ulubionego drzewka ..:-(

Szykuję się do drogi , o jaka jestem grzeczna ..

Wiem, wiem, ukochany domek czeka..

Jeszcze tylko popatrzę i podziekuję..

Do zobaczenia Kochanie..., już tęsknimy ...
Jola i Jurek :-( :-( :-(

Posted

Wieści z domku Isi: " Isia jest świetna. Chodzi luzem i nie oddala się na krok. Z Iną się dogadały więc nawet nie musimy uważać. Wita się z nami jakby była nasza od zawsze." - takiego sms-a dostałam przed chwilką od Gosi :lol: . Na pewno nowe bezpośrednie wieści i zdjęcia będą za tydzień, bo Gosia wzięła urlop tygodniowy, żeby Isię zaaklimatyzować na nowym miejscu.

Posted

Isię na metamorfozy wstawiła już dawno anielica....
Mamy dubel :lol:
Ale nasza ksieżnicza jest taka piękna , że warto ją przypominać ......przed i po......

Bardzo się cieszę ,że tę "podmiankę " przeszła bezboleśnie.....

Ona po prostu musi być kochana....I musi to czuć....
A przez kogo ????
to już wszystko jedno......:lol:

Posted

Czy czarok i medar to nie mają żadnych wieści o swojej podopiecznej -jeszcze całkiem niedawnej ????

My chcemy wiedzieć co u Isi ..........buuuuuuuuuuuu

Posted

Wiemy tylko, że Isia czuje się dobrze i większą intencją darzy Pana niż Panią ( nawet raz Pani goniła ją, jak czarnulka wybrała się za Panem do pracy :eviltong:) . Zapewne ZuziaM napisze nam, co u malutkiej, jak tylko dorwie się do kompa ( znaczy w poniedziałek). A my od poniedziałku będziemy mieli następną panienkę na tymczasie :lol: . Tym razem dla kontrastu zupełnie bielutką i " nieco" większą :evil_lol: .