Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):
Isia miala cieczke i ............ gdyby nie , naprawde szczelny , kojec .....:shake: - tacy kawalerowie podchodzili do naszej panienki ;) .

hihi, z tego kudłacza na pierwszym planie ładniutki kawaler ;) . Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby Isia się w nim zakochała :evil_lol:

Posted

czarok napisał(a):
hihi, z tego kudłacza na pierwszym planie ładniutki kawaler ;) . Wcale bym się nie zdziwiła, gdyby Isia się w nim zakochała :evil_lol:

Ten wlasnie psiak uciekal z domu przez dwa dni i dwie noce - pani go w koncu na sznureczku do wieszania bielizny uwiazala - oj , miala Isia powodzenie , miala ! :loveu:
............. ale .. nareszcie to za nami .......... ufffffffffff.

A Isia zdziwiona ... czego od niej chca ? ? ?

Wiecie, ona strasznie przytyla ....... ale jest taka lakomczucha i tak sie potrafi przymilac, ze nie mam serca niczego jej odmowic :loveu: .
Zrobie nowe zdjecia temu grubasowi, bo trudno na slowo uwierzyc.

Posted

No to nowe zdjecia ............

W te ostatnie cieple dni - ulubione miejsce do obserwacji

Usmiech Isi - wlasnie wrocilam z pracy i psina sie cieszy .... a na mojej nodze sa wiecznie fioletowe since - ona sie tak cieszy i skacze ... a wazy juz ok. 40 kg ..... i nie mam sily jej powstrzymac ....

Tu - sliczna - wydawaloby sie, ze .... smukla panienka...

Grubas ...

Ale , jak ma sie byc szczupla .... jak to jest ulubione zajecie Isi ....

.

Posted

40 kg ??????????????!!!!!!!!

Ja protestuję !!!!!:evil_lol:

Zarządzamy odchudzanie Isi !!!!!:evil_lol:

Osobiście ważyłam Iśkę w klinice i ważyła 23 kg !!!!!

Ratunku!!!!:cool3:

Posted

[quote name='Tiger']40 kg ??????????????!!!!!!!!

Ja protestuję !!!!!:evil_lol:

Zarządzamy odchudzanie Isi !!!!!:evil_lol:

Osobiście ważyłam Iśkę w klinice i ważyła 23 kg !!!!!

Ratunku!!!!:cool3:

No, moze troche przesadzilam, ale taki z niej klocek, ze ......:shake: . Ma te 30 kilka kilo na pewno :cool3: !
Odchudzanie zarzadzone - my sie dostosowujemy ............ biedna Isia :evil_lol: !

Posted

Ona i z tymi 23 kg była wcale nielekka :cool3:
Chyba ma pannica tendencje do tycia... Plus apetycik niezły :loveu:
Ciężkie czasy Cię czekają Isiu :cool3:

ZuziaM: wymiziaj wszystkie suczki od ciotek z Lublina. A dla Isi całus w białą kropkę na czółku!

Posted

[quote name='anielica']

ZuziaM: wymiziaj wszystkie suczki od ciotek z Lublina. A dla Isi całus w białą kropkę na czółku!

Oj, robie to bez przerwy :loveu: :loveu: :loveu: .
Isiucha prosi, zeby wpuscic do domku.
Ale najpierw zawsze jest wycieranie lapek - i o dziwo (!) ona to nawet lubi !
Bo moja Ina, jak widzi, ze jest mokro, to nie wychodz - ale to wlasnie z powodu pozniejszego wycierania lapek, czego nie znosi ! ! !:evil_lol:

Posted

[quote name='zuziaM']ISIA wykolegowala malenka Polcie z jej koszyczka :evil_lol: ...... ale chociaz Inusia okazala jej serduszko i ja przyjela do swojego...........:loveu: .

Baaaaardzo lubię takie zdjecia :loveu: Pamiętam, wcale nie tak dawno Isię z Berą ('), bez szans właściwie, dwie niepozorne, skołtunione suki w schroniskowym boksie...

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='czarok']ZuziaM, a dlaczego od tak dawna nie ma żadnych wieści od Isi, co?? :mad: :mad: :mad:

No, racja .... naleza mi sie kijaszki....
Sunie sa slodkie.
Dra sie w niboglosy przez 10 minut :evil_lol: , kiedy wracam z pracy ( nauczyly sie tego od Polci :lol: ). Nie slysze wtedy wlasnych mysli !
A wczoraj .... Isia i Ina poczuly nagle instynkt lowiecki i gonily po polach i pod sam las :mad: sarne ! ! !
Wrocily zziajane po 10 minutach ..... to niedobrze, ale - ja bym ich i tak nie dogonila, a nie sluchaly - za diabla - moich nawolywan :diabloti: !
I tak to wyglada wlasnie ....
A , ze zyja i maja sie niezle , prosze bardzo .... :

Zla jakosc, bo byly ode mnie bardzo daleko i zrobilam zblizenie aparatem ...i zza okna w domu ....bylo wtedy zimno... brrrrrr... nie wyglada to ladnie :oops: .
Pozdrawiamy.

Posted

Kochane , śliczne ,szczęśliwe futrzaki........:loveu:

Jak to dobrze ,że są na dogo i takie wątki, do któych człek sobie wchodzi żeby się nacieszyć widokiem i wieściami tylo wspaniałymi bo ostatnio to idzie się załamać normalnie ... Bolek , Onionek , Nuria i icałą reszta ....

Jak to dobrze ,że są ludzie i ludziska.....

Zuziu...:iloveyou:

Posted

black_sheep napisał(a):
Taaak, ful wypas:)

Na tym dolnym zdjeciu - Isia lezy z nosem w mysiej dziurze.... bo wlasnie to jest ulubione miejsce dziewczyn do kopania mysich norek :razz: .
One w tym miejscu spedzaja wiele czasu .... ale wyobrazcie sobie, jak potem wygladaja ( szczegolnie po deszczowej porze ...:crazyeye: ).
Na szczescie to madre dziewuszki i nauczyly sie poslusznie poddawac zabiegom ....wycierania lapek - przed wejsciem do domu :lol: .
Znosza to bardzo dzielnie ... chociaz sporo mnie kosztowalo nauczenie ich tego ....:evil_lol: .

Posted

Ja niestety dokładnie sobie wyobrażam jak wyglądają! Znam to, bo Denis choć ostatnio nie padało, wydeptał takie błoto, że prędko nie zaschnie...;( Współczuje brudasków:)
A u mnie w domu, to kot myszy łowi... (Najgorsze jest to, że ich nie zjada, tylko przynosi na wycieraczke, podejrzewam, że to prezent dla mnie:) I jak tu sią na mićke gniewać)

Posted

black_sheep napisał(a):
Ja niestety dokładnie sobie wyobrażam jak wyglądają! Znam to, bo Denis choć ostatnio nie padało, wydeptał takie błoto, że prędko nie zaschnie...;( Współczuje brudasków:)
A u mnie w domu, to kot myszy łowi... (Najgorsze jest to, że ich nie zjada, tylko przynosi na wycieraczke, podejrzewam, że to prezent dla mnie:) I jak tu sią na mićke gniewać)

Zazdroszcze Ci kiciuni - uwielbiam kociaki :loveu: . Sama mialam 3 kicie - Zuzie, Micie i Mala. Zuzie - zabil mi podly sasiad.... Micia - zaginela gdzies ... juz kilka lat temu..., Mala - jest, ale nie ze mna - zostala na starych smieciac ( ja sie musialam wyprowadzic ). Ale nie ma zle :lol: .
Micia miala 4 kociatka - ale bylo nam wtedy wesolo !

Bede miala na pewno kiciunie , ale dopiero na wiosne i musi byc malenka, zeby sie oswoila od razu z INA i ISIA . Ina goni z doroslymi kotami....:shake: , mam nadzieje, ze malenstwu nie zrobi krzywdy i sie do niego przyzwyzai .... moze wtedy i duzym kotom da spokoj :roll: ... ?

Caluski od panienek :loveu: .