mala_czarna Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 No daleko, a ja bez samochodu. Ostatnim razem byłam z Nutusią i Dominikiem, ale to wieki temu było. Może uda mi sie teraz za tydzień lub dwa pojechać, jak transport się znajdzie :) Spajk jak najbardziej nadaje się do dzieci. Uwielbia nie tylko córkę Donki, ale inne dzieci też. To naprawdę łagodny psiak, tylko co z tego, jak nikt go nie chce :( Quote
mala_czarna Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Ewa Marta']Poszła dzisiaj moja stała dla Spajka:-)[/QUOTE] Dzięki Ewunia :) Quote
bea100 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Zaglądam z nadzieją (choćby na jakiś telefon) w sprawie Domu dla Spajka...a tu nic Quote
mala_czarna Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Beatko, nic, kompletnie NIC!! Jeszcze nie miałam takiego psa, w sprawie którego nie byłoby żadnego telefonu. Kostka długo siedziała w hotelu, ale o nią przynajmniej przygłupy dzwoniły, a w sprawie Spajka telefon milczy jak zaklęty. Powiem wam szczerze: nigdy nie zdecydowałabym się zabrać psa chorego, mało adopcyjnego, bo po prostu się boję, wychodzę z założenia, że nie poradzę sobie w takim wypadku, a tutaj co? Spajk piękny, zdrowy, łagodny, i du... blada :( Quote
bea100 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 No, zupełnie tego co się dzieje nie rozumiem...dlatego, że duży? Że czarny? Że co??? Quote
Donka5 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Spajki miewa się dobrze .Czekamy na prawdziwą wiosnę:-) Quote
mala_czarna Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 My też czekamy, tylko bardzo bysmy chcieli, żeby on juz tę wiosnę we własnym domu przywitał :( Quote
mala_czarna Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Cisza u Ciebie Spajkuś :( Tak sobie mogę wchodzic na ten wątek, poklepać w klawiaturę, bo nic innego mi do głowy niestety nie przychodzi. Quote
ag2709 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Kama, doszła moja deklaracja? Mam nadzieję, że już niedługo ktoś pokocha czarny pyszczek Spajkuśka.. Quote
mala_czarna Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 ag2709 napisał(a):Kama, doszła moja deklaracja? Mam nadzieję, że już niedługo ktoś pokocha czarny pyszczek Spajkuśka.. Tak, dziękuję :) Już wczoraj zaznaczyłam, tylko, że na tej pierwszej stronie wszystko jest mało czytelne. Strony nam zabraknie nidługo.. Quote
kakadu Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Gosia napisał(a):Nie zmiany, tylko mam bana na Tattoi, więc skorzystałam ze starego konta:-) w morde, ale jestem bystra, nawet nie zauwazylam, ze masz inny nick ;) mala czarna, jak sie wykaraskam z tej glupiej sytuacji z kanisem, to pomoge ci robiac bazarki; Quote
mala_czarna Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 kakadu napisał(a):w morde, ale jestem bystra, nawet nie zauwazylam, ze masz inny nick ;) mala czarna, jak sie wykaraskam z tej glupiej sytuacji z kanisem, to pomoge ci robiac bazarki; Dzięki :) Bo ja już na minusie z Foczką jestem. Zaraz Ci na pw odpiszę odnośnie Twojego pytania! Quote
mala_czarna Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Zrobiłam przelew za kolejny miesiąc. Rozliczenie jak zawsze na pierwszej stronie. Niedługo miejsca nam zabraknie :( Quote
vega36 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 ag2709 napisał(a):Kama, doszła moja deklaracja? Mam nadzieję, że już niedługo ktoś pokocha czarny pyszczek Spajkuśka.. Czarny, prześliczny pycholek. Ja jestem w nim zakochana. Niestety, nie ma nas w domu po 10 - 11 godzin dziennie, więc nie mamy warunków do trzymania psa, chociaż oboje o nim marzymy. Wysłałam zaległą deklarację i na ten miesiąc. Proszę - wymiziajcie ode mnie to psie cudo. Quote
mala_czarna Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Wymiziamy, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu uda mi się wreszcie pojechać :) Dziękuję za deklarację, jak tylko będzie na koncie, zapiszę w rozliczeniach :) U Spajka zaproszę na bazarek dla mojej drugiej podopiecznej, Foczki, bo na minusie już jesteśmy: http://www.dogomania.pl/threads/224775-Bielizna-akcesoria-%C5%82azienkowe-super-bi%C5%BCuteria-Philips-na-Foczk%C4%99-do-28.03.!! Quote
mala_czarna Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 obraczus87 napisał(a):Witaj Spajkus ;) No w końcu! Kto to widział, żeby tyle czasu się obijać :eviltong: Quote
obraczus87 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 mala_czarna napisał(a):No w końcu! Kto to widział, żeby tyle czasu się obijać :eviltong: Ha ha ha :P Wróciłam, ale mam problemy ze zdrowiem :( Quote
mala_czarna Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 obraczus87 napisał(a):Ha ha ha :P Wróciłam, ale mam problemy ze zdrowiem :( Przeziębiona?? Mam nadzieje, że nic gorszego Cię nie dopadło? :shake: Quote
mala_czarna Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 gameta napisał(a):a ja tak sobie wpadnę powiedzieć cześć :) To ja dopiero dzisiaj odpowiem: Witaj :) Wczoraj calutki dzień neta nie miałam niestety. Quote
vega36 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='mala_czarna']Wymiziamy, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu uda mi się wreszcie pojechać :) Dziękuję za deklarację, jak tylko będzie na koncie, zapiszę w rozliczeniach :) U Spajka zaproszę na bazarek dla mojej drugiej podopiecznej, Foczki, bo na minusie już jesteśmy: http://www.dogomania.pl/threads/224775-Bielizna-akcesoria-%C5%82azienkowe-super-bi%C5%BCuteria-Philips-na-Foczk%C4%99-do-28.03.!! Spajk i Foczka - najpiękniejsze pieski w całej galaktyce. :) Quote
Recommended Posts