Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No daleko, a ja bez samochodu.
Ostatnim razem byłam z Nutusią i Dominikiem, ale to wieki temu było.
Może uda mi sie teraz za tydzień lub dwa pojechać, jak transport się znajdzie :)

Spajk jak najbardziej nadaje się do dzieci.
Uwielbia nie tylko córkę Donki, ale inne dzieci też.
To naprawdę łagodny psiak, tylko co z tego, jak nikt go nie chce :(

Posted

Beatko, nic, kompletnie NIC!!
Jeszcze nie miałam takiego psa, w sprawie którego nie byłoby żadnego telefonu.
Kostka długo siedziała w hotelu, ale o nią przynajmniej przygłupy dzwoniły, a w sprawie Spajka telefon milczy jak zaklęty.

Powiem wam szczerze: nigdy nie zdecydowałabym się zabrać psa chorego, mało adopcyjnego, bo po prostu się boję, wychodzę z założenia, że nie poradzę sobie w takim wypadku, a tutaj co? Spajk piękny, zdrowy, łagodny, i du... blada :(

Posted

ag2709 napisał(a):
Kama, doszła moja deklaracja? Mam nadzieję, że już niedługo ktoś pokocha czarny pyszczek Spajkuśka..

Tak, dziękuję :)
Już wczoraj zaznaczyłam, tylko, że na tej pierwszej stronie wszystko jest mało czytelne.
Strony nam zabraknie nidługo..

Posted

Gosia napisał(a):
Nie zmiany, tylko mam bana na Tattoi, więc skorzystałam ze starego konta:-)

w morde, ale jestem bystra, nawet nie zauwazylam, ze masz inny nick ;)

mala czarna, jak sie wykaraskam z tej glupiej sytuacji z kanisem, to pomoge ci robiac bazarki;

Posted

kakadu napisał(a):
w morde, ale jestem bystra, nawet nie zauwazylam, ze masz inny nick ;)

mala czarna, jak sie wykaraskam z tej glupiej sytuacji z kanisem, to pomoge ci robiac bazarki;

Dzięki :)
Bo ja już na minusie z Foczką jestem.
Zaraz Ci na pw odpiszę odnośnie Twojego pytania!

Posted

ag2709 napisał(a):
Kama, doszła moja deklaracja? Mam nadzieję, że już niedługo ktoś pokocha czarny pyszczek Spajkuśka..

Czarny, prześliczny pycholek. Ja jestem w nim zakochana. Niestety, nie ma nas w domu po 10 - 11 godzin dziennie, więc nie mamy warunków do trzymania psa, chociaż oboje o nim marzymy.

Wysłałam zaległą deklarację i na ten miesiąc. Proszę - wymiziajcie ode mnie to psie cudo.

Posted

[quote name='mala_czarna']Wymiziamy, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu uda mi się wreszcie pojechać :)
Dziękuję za deklarację, jak tylko będzie na koncie, zapiszę w rozliczeniach :)

U Spajka zaproszę na bazarek dla mojej drugiej podopiecznej, Foczki, bo na minusie już jesteśmy:

http://www.dogomania.pl/threads/224775-Bielizna-akcesoria-%C5%82azienkowe-super-bi%C5%BCuteria-Philips-na-Foczk%C4%99-do-28.03.!!
Spajk i Foczka - najpiękniejsze pieski w całej galaktyce. :)