mala_czarna Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Donka5 napisał(a):Poroszę o karmę dla Sajkiego:-) Karmę zaraz zamawiam. Donka, pliss, bo ja Cię chyba uduszę ;) Pisałam Ci wczesniej o szczepieniach przeciwko wściekliźnie, i pytałam, czy dasz radę podjechać do weta i go zaszczepić. Przy okazji sprawdzilibyśmy, ile dziadyga waży. Quote
mala_czarna Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 kropka77 napisał(a):U nas niestety sporo się ostatnio popi...ło, więc nadal mogę tylko słać dobrą myśl i parę złotych co miesiąc. Nie mam jak dojechać do Wawy, aby dowieźć Ci graty na bazarek. Zresztą miejscowe burki trochę i uszczupliły zapasy... Spokojnie kochana, jakoś damy sobie rade :) Aniu, ja ewentualnie mogłabym podjechać do Janek, bo z Okęcia to sa chyba dwa przystanki, więc jeśli będziesz jakieś weekendowe większe zakupy robić to daj znać :) Quote
mala_czarna Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Karma jest zamówiona, i teraz może kilka słów żeby uniknąć nieporozumień na przyszłość. Donka, bardzo Cie proszę, żebyś częściej wchodziła na wątek Spajka. Chciałabym aktualne zdjęcia, trochę informacji o nim, jak się czuje, czy schudł/przytył, jaki jest stan jego zdrowia, itp., itd. Pisz wcześniej, że np. za tydzień proszę zamówić karmę, bo ta jest na wykończeniu. Wracam równiez do tematu szczepień. Zajrzyj do jego książeczki, i sprawdź dobrze. Moim zdaniem, jeśli przyjąć, że w Polsce obowiązują przepisy wg których wściekliznę szczepimy raz do roku, to Spajk już powinien być zaszczepiony. Quote
Donka5 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 mala_czarna napisał(a):Karmę zaraz zamawiam. Donka, pliss, bo ja Cię chyba uduszę ;) Pisałam Ci wczesniej o szczepieniach przeciwko wściekliźnie, i pytałam, czy dasz radę podjechać do weta i go zaszczepić. Przy okazji sprawdzilibyśmy, ile dziadyga waży. Co do weterynarza....przepraszam.....zrobię,to w następnym tyg.bo moje dziecko ma zapalenie oskrzeli i poza spacerami z psami siedzę w domu. Quote
ag2709 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ja też z miłą chęcią zobaczyłabym czarny pyszczuś :) mam nadzieję, że niedługo zobaczymy jakieś nowe zdjątka :) Quote
Kinia1984 Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 !Głosujemy na Klembów! Jeszcze raz zasady głosowania: Uwaga zmiana: nowy punkt w reulaminie: żeby wziąść udział w ankiecie i żeby głos był ważny trzeba napisac min. 1 post na forum, najprościej w temacie poznajmy się: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611 7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KrakVet post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk" Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KrakVet post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk" 8. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - styczeń 2011” 10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Schronisko dla bezdomnych Zwierząt w Klembowie,i klikasz pod ankietą „wyślij”. Quote
mala_czarna Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Głos na Klembów poszedł :) Kochane Ciotki, jak wiecie Spajkuś to też sierota z Klembowa, dlatego w jego imieniu chciałabym Was prosić o głos na Klembów :) Quote
Atomowka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Kamila bardzo mi źle i przykro ale muszę wycofać swoją deklaracje, przynajmniej do czasu kiedy moja syt fin się nie poprawi. Siedzę na du.ie, tylko TZ pracuje a za 2 msc już maluch będzie na świecie, wydatki Nas przerosły i musimy liczyć się z każdym groszem Przepraszam Quote
mala_czarna Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Atomowka napisał(a):Kamila bardzo mi źle i przykro ale muszę wycofać swoją deklaracje, przynajmniej do czasu kiedy moja syt fin się nie poprawi. Siedzę na du.ie, tylko TZ pracuje a za 2 msc już maluch będzie na świecie, wydatki Nas przerosły i musimy liczyć się z każdym groszem Przepraszam Nie przepraszaj, takie rzeczy się zdarzają ;) Quote
ag2709 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 To ja od lutego podniosę swoją deklarację do 50 zł. Z reguły staralam się przelać coś "extra", więc po prostu to "extra" będzie teraz oficjalne :) Quote
mala_czarna Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 ag2709 napisał(a):To ja od lutego podniosę swoją deklarację do 50 zł. Z reguły staralam się przelać coś "extra", więc po prostu to "extra" będzie teraz oficjalne :) Nie wiem co napisać, bo mnie przytkało :) :) Bardzo, bardzo dziękuję! :Rose::Rose: Quote
ag2709 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Coś Ty, Kama ;) :oops: nie chcę by nasz chłopak znalazł się w tarapatach finansowych :) naprawdę nie ma o czym mówić. Quote
Wadercia Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/218271-Literatura-wojenna-i-obyczajowa-na-Spajka!-Do-13.12-20.59-%29-Zapraszam!-Ja%C5%9Bmin-*/page5 tu link do bazarku prosze o potrwiedzenie przelewu :) Quote
nicolaczek Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 mala_czarna napisał(a):Głos na Klembów poszedł :) Kochane Ciotki, jak wiecie Spajkuś to też sierota z Klembowa, dlatego w jego imieniu chciałabym Was prosić o głos na Klembów :) Zagłosowane:) Na dzień dziesiejszy Klembów prowadzi \o/ Quote
bea100 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 mala_czarna napisał(a):... Kochane Ciotki, jak wiecie Spajkuś to też sierota z Klembowa, dlatego w jego imieniu chciałabym Was prosić o głos na Klembów :) Zagłosowałam :) Quote
mala_czarna Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Dziękuje kochane bardzo!!! Przewaga Klembowa stale się zmniejsza, na korzyść kociej zbieraczki, na którą nawet Forum Miau nie głosuje :( Quote
kropka77 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Zagłosowałam. W poniedziałek wracam do pracy, tam mam do dyspozycji parę komputerów i chętnych osób do pomocy. Co to jest ta fundacja z 2 miejsca? Atomówka- rozumiem, że rozmnożysz się? Miejmy nadzieję,że Młode będzie równie intensywnie działało dla dobra czterołapych. Gratulacje! Donka- marzą mi się jakieś foty Gnoja... Mała Czarna- przez najbliższe kilka miesięcy ( mam nadzieję,że tylko) zakupy w Jankach to luksus. Trochę nam się spi..ło kilka spraw w życiu i na tą chwilę dupa z wydatkami. Quote
vega36 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 mala_czarna napisał(a):Dziękuje kochane bardzo!!! Przewaga Klembowa stale się zmniejsza, na korzyść kociej zbieraczki, na którą nawet Forum Miau nie głosuje :( Forum Miau głosuje na Klembów, bo to psi miesiąc i Klembów musi wygrać. W związku z tym potępia nieodpowiedzialność Agn, która wystartowała do Krakvetu na własną rękę, wbrew ustaleniom. Deklaruję 10 zł co miesiąc na Spajkusia. Quote
mala_czarna Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 vega36 napisał(a):Forum Miau głosuje na Klembów, bo to psi miesiąc i Klembów musi wygrać. W związku z tym potępia nieodpowiedzialność Agn, która wystartowała do Krakvetu na własną rękę, wbrew ustaleniom. Deklaruję 10 zł co miesiąc na Spajkusia. Vega, bardzo dziękuję :) Zaraz prześlę na PW numer konta. Co do głosowania - przypomina mi to niesubordynację w sejmie, i łamanie dyscypliny partyjnej. Zawsze znajdzie się ktoś kto się wyłamie. Quote
mala_czarna Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 No i coś się zdjęć nie możemy Spajkulca doczekać. I nie wiem nawet czy karma dotarła I co ze szczepieniem.. Quote
mala_czarna Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Wykupiła ogłoszenia dla Spajkusia na bazarku Dogo. Są w 3 poście. Quote
mala_czarna Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [FONT=Book Antiqua]Prosimy o pomoc!! :-( Zagłosujcie na Klembów w ankiecie Krakvetu!!! Przegrywamy walkę z nieuczciwą, i podstępną konkurencją :-([/FONT] Quote
jola_li Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ja już zagłosowałam i zachęcam kogo mogę (dziś 5 osób spoza dogomanii), ale oni mają duże wsparcie na facebooku :-(. Czy Miau też ma - z założenia - głosować na Klembów? Quote
mala_czarna Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='jola_li']Ja już zagłosowałam i zachęcam kogo mogę (dziś 5 osób spoza dogomanii), ale oni mają duże wsparcie na facebooku :-(. Czy Miau też ma - z założenia - głosować na Klembów?[/QUOTE] Tak, Miau głosuje na Klembów. ale Toruń się całkowicie wyłamał :( Ich głosy rosną w tempie lawinowym. To jest ludzka niemożliwość po prostu :( Quote
Recommended Posts