Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Donka5 napisał(a):
Poroszę o karmę dla Sajkiego:-)

Karmę zaraz zamawiam.
Donka, pliss, bo ja Cię chyba uduszę ;)
Pisałam Ci wczesniej o szczepieniach przeciwko wściekliźnie, i pytałam, czy dasz radę podjechać do weta i go zaszczepić.
Przy okazji sprawdzilibyśmy, ile dziadyga waży.

Posted

kropka77 napisał(a):
U nas niestety sporo się ostatnio popi...ło, więc nadal mogę tylko słać dobrą myśl i parę złotych co miesiąc.
Nie mam jak dojechać do Wawy, aby dowieźć Ci graty na bazarek.
Zresztą miejscowe burki trochę i uszczupliły zapasy...

Spokojnie kochana, jakoś damy sobie rade :)
Aniu, ja ewentualnie mogłabym podjechać do Janek, bo z Okęcia to sa chyba dwa przystanki, więc jeśli będziesz jakieś weekendowe większe zakupy robić to daj znać :)

Posted

Karma jest zamówiona, i teraz może kilka słów żeby uniknąć nieporozumień na przyszłość. Donka, bardzo Cie proszę, żebyś częściej wchodziła na wątek Spajka. Chciałabym aktualne zdjęcia, trochę informacji o nim, jak się czuje, czy schudł/przytył, jaki jest stan jego zdrowia, itp., itd. Pisz wcześniej, że np. za tydzień proszę zamówić karmę, bo ta jest na wykończeniu. Wracam równiez do tematu szczepień. Zajrzyj do jego książeczki, i sprawdź dobrze. Moim zdaniem, jeśli przyjąć, że w Polsce obowiązują przepisy wg których wściekliznę szczepimy raz do roku, to Spajk już powinien być zaszczepiony.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Karmę zaraz zamawiam.
Donka, pliss, bo ja Cię chyba uduszę ;)
Pisałam Ci wczesniej o szczepieniach przeciwko wściekliźnie, i pytałam, czy dasz radę podjechać do weta i go zaszczepić.
Przy okazji sprawdzilibyśmy, ile dziadyga waży.

Co do weterynarza....przepraszam.....zrobię,to w następnym tyg.bo moje dziecko ma zapalenie oskrzeli i poza spacerami z psami siedzę w domu.

Posted

!Głosujemy na Klembów!

Jeszcze raz zasady głosowania:

Uwaga zmiana: nowy punkt w reulaminie: żeby wziąść udział w ankiecie i żeby głos był ważny trzeba napisac min. 1 post na forum, najprościej w temacie poznajmy się:

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611

7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KrakVet post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk"

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę
http://www.krakvet.pl/forum

2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. piszesz na forum jeden zgodny z regulaminem KrakVet post np. w wątku "Poznajmy się" -> dział "Pomoc dla schronisk"
8. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - styczeń 2011”
10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz Schronisko dla bezdomnych Zwierząt w Klembowie,i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Posted

Kamila bardzo mi źle i przykro ale muszę wycofać swoją deklaracje, przynajmniej do czasu kiedy moja syt fin się nie poprawi. Siedzę na du.ie, tylko TZ pracuje a za 2 msc już maluch będzie na świecie, wydatki Nas przerosły i musimy liczyć się z każdym groszem
Przepraszam

Posted

Atomowka napisał(a):
Kamila bardzo mi źle i przykro ale muszę wycofać swoją deklaracje, przynajmniej do czasu kiedy moja syt fin się nie poprawi. Siedzę na du.ie, tylko TZ pracuje a za 2 msc już maluch będzie na świecie, wydatki Nas przerosły i musimy liczyć się z każdym groszem
Przepraszam

Nie przepraszaj, takie rzeczy się zdarzają ;)

Posted

ag2709 napisał(a):
To ja od lutego podniosę swoją deklarację do 50 zł. Z reguły staralam się przelać coś "extra", więc po prostu to "extra" będzie teraz oficjalne :)

Nie wiem co napisać, bo mnie przytkało :) :)
Bardzo, bardzo dziękuję! :Rose::Rose:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Głos na Klembów poszedł :)
Kochane Ciotki, jak wiecie Spajkuś to też sierota z Klembowa, dlatego w jego imieniu chciałabym Was prosić o głos na Klembów :)

Zagłosowane:)
Na dzień dziesiejszy Klembów prowadzi \o/

Posted

mala_czarna napisał(a):
...
Kochane Ciotki, jak wiecie Spajkuś to też sierota z Klembowa, dlatego w jego imieniu chciałabym Was prosić o głos na Klembów :)

Zagłosowałam :)

Posted

Zagłosowałam.
W poniedziałek wracam do pracy, tam mam do dyspozycji parę komputerów i chętnych osób do pomocy.
Co to jest ta fundacja z 2 miejsca?

Atomówka- rozumiem, że rozmnożysz się?
Miejmy nadzieję,że Młode będzie równie intensywnie działało dla dobra czterołapych.
Gratulacje!

Donka- marzą mi się jakieś foty Gnoja...

Mała Czarna- przez najbliższe kilka miesięcy ( mam nadzieję,że tylko) zakupy w Jankach to luksus.
Trochę nam się spi..ło kilka spraw w życiu i na tą chwilę dupa z wydatkami.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Dziękuje kochane bardzo!!! Przewaga Klembowa stale się zmniejsza, na korzyść kociej zbieraczki, na którą nawet Forum Miau nie głosuje :(

Forum Miau głosuje na Klembów, bo to psi miesiąc i Klembów musi wygrać. W związku z tym potępia nieodpowiedzialność Agn, która wystartowała do Krakvetu na własną rękę, wbrew ustaleniom.

Deklaruję 10 zł co miesiąc na Spajkusia.

Posted

vega36 napisał(a):
Forum Miau głosuje na Klembów, bo to psi miesiąc i Klembów musi wygrać. W związku z tym potępia nieodpowiedzialność Agn, która wystartowała do Krakvetu na własną rękę, wbrew ustaleniom.

Deklaruję 10 zł co miesiąc na Spajkusia.

Vega, bardzo dziękuję :) Zaraz prześlę na PW numer konta.
Co do głosowania - przypomina mi to niesubordynację w sejmie, i łamanie dyscypliny partyjnej. Zawsze znajdzie się ktoś kto się wyłamie.

Posted

Ja już zagłosowałam i zachęcam kogo mogę (dziś 5 osób spoza dogomanii), ale oni mają duże wsparcie na facebooku :-(.
Czy Miau też ma - z założenia - głosować na Klembów?

Posted

[quote name='jola_li']Ja już zagłosowałam i zachęcam kogo mogę (dziś 5 osób spoza dogomanii), ale oni mają duże wsparcie na facebooku :-(.
Czy Miau też ma - z założenia - głosować na Klembów?[/QUOTE]

Tak, Miau głosuje na Klembów. ale Toruń się całkowicie wyłamał :(
Ich głosy rosną w tempie lawinowym. To jest ludzka niemożliwość po prostu :(