Tymonka Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 W piątek będą zdjęcia , wcześniej nie dam rady do suni pojechać bo to bardzo daleko . Czarna (ta sunia która jest u mnie ) bardzo się pochorowała , nie wiemy co to jest jeszcze , ale wymiotuje , ma biegunkę , temperaturę i jest strasznie słaba . Narazie nawadniamy ją kroplówkami no i dostała mnóstwo zastrzyków . Mam nadzieje , że to tylko zatrucie . Quote
ilon_n Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Oby 'tylko' zatrucie, ale malce pewnie nie miały ani jednego szczepienia!! Kto wie czy to nie jakaś wirusówka, akurat jest pora na te paskudztwa .. trzymaj się mała .. ULKA12 jeszcze nie podjęła decyzji w sprawie przyjęcia ONeczki?? A może Gabi ma jakieś wolne miejsce?? Jest jeszcze DT sylwiaso w Łowiczu, ale teraz nie mogę namierzyć jej wątku .. edit już go mam i jeszcze kilka: hotel sylwiaso Łowicz hotel megii1 Serock koło Wawy hotel ZuziaM Zgorzelec/Lubań hotel u Ewanki Sochaczew hotel Gabi Żary Quote
Nutusia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Oby to nie było parwo... Ulka12 pakuje Azunię, może weźmie mamusię-bidusię... Quote
Tymonka Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 bazarek dla Onki: http://www.dogomania.pl/threads/196177-Psie-rzeczy-smaczki-obro%C5%BCe-i-dekupage-do-15.11.-na-hotel-do-Onki-!-Zapraszamy-!! Quote
Havanka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Dziewczyny powstał nowy hotelik! Koniecznie zajrzyjcie !!! Są jeszcze wolne miejsca ! http://www.dogomania.pl/threads/195725-HOTEL-dla-ps%C3%B3w-bezdomnych-Stowarzyszenia-Obrona-Zwierz%C4%85t-woj.-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyskie./page5 Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Dostaliśmy zaproszenie na wątek.Jest nam bardzo przykro,ale nie jesteśmy w stanie pomóc.Mamy kłopoty osobiste i niewiem co będzie dalej.Niemniej podnoszę wątek do góry. Ela Quote
ULKA12 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jeśli nie znajdziecie nic tańszego, lub czegoś bliżej to zapraszam do mnie. Koszt pobytu 15 zł za dobę płatne z góry. W tej cenie jest już oczywiście karma, odrobaczenie i odpchlenie jeśli sunia jeszcze nie miała.Sunia byłaby w nowo wybudowanym kojcu (kojec jest w budynku, podłoga, ściany i sufit ocieplone, ale pomieszczenie nie jest ogrzewane, podłoga wyłożona płytkami) tam właśnie jest krata 2 metrowa aby się nie wspięła, martwi mnie jedynie, że tam od góry jest taki prześwit około 30 cm ona się nie przeciśnie? Jak sobie życzycie mogę po południu wstawić więcej zdjęć, teraz muszę już umykać z Vanilkiem na kastrację. Quote
olalolaa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 zapisuje sobie watek, oby szczeniorka nie miała parwo! Zrobiliście jakies badania zeby to wykluczyc? Quote
Tymonka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 na razie nie , według mojego wet to raczej nie jest parwo , za niska temperatura i już pojawiła by się krwawa biegunka , ale jeśli do jutra nie przejdzie to będę chciał zrobić testy .Narazie dostaje kroplówki , antybiotyk i inne leki , dlatego w tym miesiącu nie dam rady wpłacić mojej deklaracji na oneczkę . Quote
giselle4 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 sylwiaso lub hotelik lilki u Zuzi zapchane u kikou tez..... Ja byłam zadowolona z hoteliku u Lilki i tanio i dobra opieka zaraz wezwe nescce Trzeba bazarkowac.....bo kasy wszystkie mamy mało a deklaracji na full Quote
Pliszka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Dziękuję za zaproszenie. Na razie podrzucam i idę zobaczyć bazarek :) Quote
Tymonka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Mamy miejsce w hoteliku przy hodowli Onków , koszt 450 zł miesiąc w tym jest karma i szkolenie . Hotel sprawdzony przez Ilon_n (pezpraszam jeśli pomyliłam ) . Mamy też transport już załatwiony , teraz tylko pieniążki potrzebne . Liczę ,że sunia nie posiedzi długo , bo piękna jest . Quote
giselle4 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Anja2201 napisał(a):Mamy miejsce w hoteliku przy hodowli Onków , koszt 450 zł miesiąc w tym jest karma i szkolenie . Hotel sprawdzony przez Ilon_n (pezpraszam jeśli pomyliłam ) . Mamy też transport już załatwiony , teraz tylko pieniążki potrzebne . Liczę ,że sunia nie posiedzi długo , bo piękna jest . suuuuper wiesci.... ciotki po 5zł nawet to duza suma urosnie wspolnie nazbieramy na jej raj:) Quote
Tymonka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 giselle4 napisał(a):suuuuper wiesci.... ciotki po 5zł nawet to duza suma urosnie wspolnie nazbieramy na jej raj:) Dobrze rozumiem ,ze cioteczka 5 zł deklaruje ??:cool3::cool3: Quote
lucySxy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Anja , przekleje watek na bassety, na pewno nie zostaniecie bez pomocy. Dam tez 100 na hotel dla niej ,podeslij dane na PW Quote
Tymonka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 lucySxy napisał(a):Anja , przekleje watek na bassety, na pewno nie zostaniecie bez pomocy. Dam tez 100 na hotel dla niej ,podeslij dane na PW Dziękujemy bardzo :) Konto już wysyłam . Quote
Tymonka Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Deklaracje stałe : Lazy – 20 zł ilon_n - 10 zł (przez 6 miesięcy) marzenkap - 20 zł Anja2201 - 10 zł Razem : 60 zł Deklaracje jednorazowe : zakonna - 30 zł Szarotka - 10 zł Beata&Czata - 100 zł Linssi - 100 zł Iv_ - 20 zł Havanka 2x 15 zł 100 zł Razem : 390 zł Quote
gonia66 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Jestem...ONKi to dla mnie szczególne psy..az wierzyc sie nie chce, ze te szczeniorki to jej dzieciaki... Zabazarkowałam...ale nic wiecej finansowo nie moge pomoc...bede wspierac duchowo i moge rozesłać watek w chwili wolnej...wierze, ze będzie dobrze:) Quote
Havanka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Anja2201 napisał(a):Dziękujemy bardzo :) Konto już wysyłam . Przypomnę się o konto do wplaty. Quote
Marinka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Deklaruję 15 zł na miesiąc :) Proszę o nr konta Quote
Linssi Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Gdyby byla potrzebna jednak karma w DT (hoteliku?) to piszcie na pw. nie nadazam ze wszystkimi watkami. Quote
Kociabanda2 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Anja2201 dzięki za zaproszenie. Niestety nie mam jak pomóc :( Quote
Tymonka Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='Marinkaa']Deklaruję 15 zł na miesiąc :) Proszę o nr konta Bardzo dziękujemy , konto wysłane Gdyby byla potrzebna jednak karma w DT (hoteliku?) to piszcie na pw. nie nadazam ze wszystkimi watkami. Karma jest już w kosztach hoteliku :) Quote
Recommended Posts