Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W piątek będą zdjęcia , wcześniej nie dam rady do suni pojechać bo to bardzo daleko . Czarna (ta sunia która jest u mnie ) bardzo się pochorowała , nie wiemy co to jest jeszcze , ale wymiotuje , ma biegunkę , temperaturę i jest strasznie słaba . Narazie nawadniamy ją kroplówkami no i dostała mnóstwo zastrzyków . Mam nadzieje , że to tylko zatrucie .

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby 'tylko' zatrucie, ale malce pewnie nie miały ani jednego szczepienia!! Kto wie czy to nie jakaś wirusówka, akurat jest pora na te paskudztwa .. trzymaj się mała ..

ULKA12 jeszcze nie podjęła decyzji w sprawie przyjęcia ONeczki??
A może Gabi ma jakieś wolne miejsce??

Jest jeszcze DT sylwiaso w Łowiczu, ale teraz nie mogę namierzyć jej wątku ..

edit

już go mam i jeszcze kilka:

hotel sylwiaso Łowicz

hotel megii1 Serock koło Wawy

hotel ZuziaM
Zgorzelec/Lubań

hotel u Ewanki Sochaczew

hotel Gabi Żary

Guest Elżbieta481
Posted

Dostaliśmy zaproszenie na wątek.Jest nam bardzo przykro,ale nie jesteśmy w stanie pomóc.Mamy kłopoty osobiste i niewiem co będzie dalej.Niemniej podnoszę wątek do góry.
Ela

Posted

Jeśli nie znajdziecie nic tańszego, lub czegoś bliżej to zapraszam do mnie. Koszt pobytu 15 zł za dobę płatne z góry. W tej cenie jest już oczywiście karma, odrobaczenie i odpchlenie jeśli sunia jeszcze nie miała.Sunia byłaby w nowo wybudowanym kojcu (kojec jest w budynku, podłoga, ściany i sufit ocieplone, ale pomieszczenie nie jest ogrzewane, podłoga wyłożona płytkami) tam właśnie jest krata 2 metrowa aby się nie wspięła, martwi mnie jedynie, że tam od góry jest taki prześwit około 30 cm ona się nie przeciśnie? Jak sobie życzycie mogę po południu wstawić więcej zdjęć, teraz muszę już umykać z Vanilkiem na kastrację.

Posted

na razie nie , według mojego wet to raczej nie jest parwo , za niska temperatura i już pojawiła by się krwawa biegunka , ale jeśli do jutra nie przejdzie to będę chciał zrobić testy .Narazie dostaje kroplówki , antybiotyk i inne leki , dlatego w tym miesiącu nie dam rady wpłacić mojej deklaracji na oneczkę .

Posted

sylwiaso
lub hotelik lilki
u Zuzi zapchane u kikou tez.....
Ja byłam zadowolona z hoteliku u Lilki
i tanio i dobra opieka
zaraz wezwe nescce
Trzeba bazarkowac.....bo kasy wszystkie mamy mało a deklaracji na full

Posted

Mamy miejsce w hoteliku przy hodowli Onków , koszt 450 zł miesiąc w tym jest karma i szkolenie . Hotel sprawdzony przez Ilon_n (pezpraszam jeśli pomyliłam ) . Mamy też transport już załatwiony , teraz tylko pieniążki potrzebne . Liczę ,że sunia nie posiedzi długo , bo piękna jest .

Posted

Anja2201 napisał(a):
Mamy miejsce w hoteliku przy hodowli Onków , koszt 450 zł miesiąc w tym jest karma i szkolenie . Hotel sprawdzony przez Ilon_n (pezpraszam jeśli pomyliłam ) . Mamy też transport już załatwiony , teraz tylko pieniążki potrzebne . Liczę ,że sunia nie posiedzi długo , bo piękna jest .

suuuuper wiesci....
ciotki po 5zł nawet to duza suma urosnie
wspolnie nazbieramy na jej raj:)

Posted

giselle4 napisał(a):
suuuuper wiesci....
ciotki po 5zł nawet to duza suma urosnie
wspolnie nazbieramy na jej raj:)

Dobrze rozumiem ,ze cioteczka 5 zł deklaruje ??:cool3::cool3:

Posted

lucySxy napisał(a):
Anja , przekleje watek na bassety, na pewno nie zostaniecie bez pomocy.
Dam tez 100 na hotel dla niej ,podeslij dane na PW

Dziękujemy bardzo :) Konto już wysyłam .

Posted

Deklaracje stałe :
Lazy – 20 zł
ilon_n - 10 zł (przez 6 miesięcy)
marzenkap - 20 zł
Anja2201 - 10 zł
Razem : 60 zł

Deklaracje jednorazowe :
zakonna - 30 zł
Szarotka - 10 zł
Beata&Czata - 100 zł
Linssi - 100 zł
Iv_ - 20 zł
Havanka 2x 15 zł
100 zł
Razem : 390 zł

Posted

Jestem...ONKi to dla mnie szczególne psy..az wierzyc sie nie chce, ze te szczeniorki to jej dzieciaki...
Zabazarkowałam...ale nic wiecej finansowo nie moge pomoc...bede wspierac duchowo i moge rozesłać watek w chwili wolnej...wierze, ze będzie dobrze:)

Posted

[quote name='Marinkaa']Deklaruję 15 zł na miesiąc :)

Proszę o nr konta

Bardzo dziękujemy , konto wysłane

Gdyby byla potrzebna jednak karma w DT (hoteliku?) to piszcie na pw. nie nadazam ze wszystkimi watkami.

Karma jest już w kosztach hoteliku :)