Tymonka Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Manta ma szanse na Ds , wydaje się fajny DS , potrzebna wizyta w Warszawie (kierunek Nasielsk ) , pani chce sunię po sterylce bo ma psa onka .Ma też sunię staruszkę . Quote
__Lara Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 No to bardzo fajnie! :) myślę, że w Warszawie nie bedzie problemu z wizytą. Quote
gonia66 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Anja2201 napisał(a):Masz pomysł kogo prosić ??Ojej....z Warszawy jest sporo ciotek ktore robią wizyty...z tym to problemu nie bedzie na pewno...piszcie do malibo- ona moze pojedzie albo podpowie kogos na pewno.... Quote
ilon_n Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Anja2201 napisał(a):Masz pomysł kogo prosić ?? Aniu, napisz do Tanitki, jeśli nie będzie mogła, to na pewno podpowie kto byłby bardziej po drodze :) ale numer .. dopiero co sunia wyjechała z mazowieckiego i może będzie zaraz wracać ;) no ale jeszcze zabieg ją czeka .. jutro miałam ją rejestrować .. robimy zabieg w Toruniu 'asap' czy czekamy na rozwój zdarzeń?? Quote
Nutusia Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Co to dokładnie znaczy Warszawa (kierunek na Nasielsk)? Bo wygląda na moje okolice :) Quote
Tymonka Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Nie wiem , pani podała , że w kierunku Nasielska , żeby mi było łatwiej kogoś znaleźć . To mogła byś zrobić tą wizytę ? Quote
Nutusia Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Postaram się, ale muszę dokładnie wiedzieć gdzie to jest (czy nie za daleko ode mnie), bo mam w domu ciężko chorą sunię, która zostaje sama na 10 godzin... Ja mieszkam 40 km od Warszawy, w kierunku na Gdańsk (a co za tym idzie na Nasielsk też :)). W Warszawie jestem codziennie, bo niestety praca mnie na stolicę skazuje. Quote
Marinka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Wpłaciłam na konto zadeklarowane pieniążki:) Quote
dominikabankert Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 jak tylko w piątek dostane wypłatę to na pewno coś dorzucę.....Onka urocza.Boże dlaczego po tych wiochach mnoża się psiaki a potem problem gdzie je ulokować A buraki stoją pod sklepem ,piwo chleją i patrzą jak się psy na ich oczach szczepią.Powinno być jak w RPA: raz w miesiącu przyjeżdża samochód na wiochy , zabiera psiaki do sterylki i przywozi po kilku dniach z powrotem .Wszystko na koszt państwa.I problem bezdomności zwierząt znika tam z roku na rok.Głupio że to powiem i nie chce nikogo obrazić ale jesteśmy 100 lat za Murzynami:( Quote
Tymonka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 dominikabankert napisał(a):jak tylko w piątek dostane wypłatę to na pewno coś dorzucę.....Onka urocza.Boże dlaczego po tych wiochach mnoża się psiaki a potem problem gdzie je ulokować A buraki stoją pod sklepem ,piwo chleją i patrzą jak się psy na ich oczach szczepią.Powinno być jak w RPA: raz w miesiącu przyjeżdża samochód na wiochy , zabiera psiaki do sterylki i przywozi po kilku dniach z powrotem .Wszystko na koszt państwa.I problem bezdomności zwierząt znika tam z roku na rok.Głupio że to powiem i nie chce nikogo obrazić ale jesteśmy 100 lat za Murzynami:( Bardzo dziękujemy za pomoc :) Konto zaraz wyślę na PW Quote
beka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Anja a kontaktowałaś sie z tymi ludzikami z Gdyni? Quote
Tymonka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 beka napisał(a):Anja a kontaktowałaś sie z tymi ludzikami z Gdyni? Narazie nie wizyta w potencjalnym domku ma być w piątek , jeśli coś będzie nie tak będę się kontaktować z tamtymi ludźmi . Quote
Marinka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Manta, to jeden ze szczeniaków czy ich mama? Quote
Tymonka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Marinkaa napisał(a):Manta, to jeden ze szczeniaków czy ich mama? Manta to Onka , ale chyba nie ich mama , tak twierdził właściciel , ale nawet wet powiedział , że to raczej nie możliwe . Quote
Marinka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 A czy moja deklaracja za listopad wpłynęła już na konto? Quote
Tymonka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Marinkaa napisał(a):A czy moja deklaracja za listopad wpłynęła już na konto? Tak , rozliczenie jest na pierwszej stronie Quote
ocelot Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Pogubiłam się... Anja ile malców zostało? Quote
Tymonka Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Jest dorosła ONka - Manta , która jest w hoteliku pod Toruniem 2 szceniaki jeszcze u tego człowieka ( 3 zaginął nie wiadomo gdzie , właściwie to nawet nie mam pewności ,że te dwa jeszcze są ) 1 Szceniak - Oksa u mnie na DT Quote
ilon_n Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Manta jest zapisana na zabieg sterylizacji w sobotę 27 listopada o godz. 13.30 Termin nieco odległy, ale za to u naprawdę dobrego weta i zabieg korzystny cenowo (koszt około 250pln), bo jednak w innych toruńskich lecznicach standardowo przekracza 320pln. Uznałam, że warto trochę poczekać, by nie ryzykować niczym i zapewnić Mancie fachowca najwyższej klasy i do tego w najniższej cenie. Bo to wet z prawdziwego powołania i nie robi z lecznicy biznesu. Za to jest oblegany i stąd dalsze terminy. Na pewno przy okazji zrobi Mancie dokładny "przegląd techniczny", to u niego standard przy każdej wizycie i badaniu :) Quote
Tymonka Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Kolejny bazarek dla Manty i Szczeniaków : http://www.dogomania.pl/threads/196587-Przer%C3%B3%C5%BCne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-hotel-dla-Manty-i-2-Wy%C5%BCe%C5%82k%C3%B3w.Do-23.11-do-godziny20-00!-gratisy Quote
asik007 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Jestem Aniu ale nie mam jak pomóc. Śliczne są te maluszki. Quote
Tymonka Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 Może razem coś wymyślimy ?? Mi już sił brakuje , po nocach nie śpię , bo maluszki nadal zagrożone , a ja nic nie mogę zrobić:( Quote
Recommended Posts