Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Manta ma szanse na Ds , wydaje się fajny DS , potrzebna wizyta w Warszawie (kierunek Nasielsk ) , pani chce sunię po sterylce bo ma psa onka .Ma też sunię staruszkę .

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja2201 napisał(a):
Masz pomysł kogo prosić ??
Ojej....z Warszawy jest sporo ciotek ktore robią wizyty...z tym to problemu nie bedzie na pewno...piszcie do malibo- ona moze pojedzie albo podpowie kogos na pewno....

Posted

Anja2201 napisał(a):
Masz pomysł kogo prosić ??

Aniu, napisz do Tanitki, jeśli nie będzie mogła, to na pewno podpowie kto byłby bardziej po drodze :)

ale numer .. dopiero co sunia wyjechała z mazowieckiego i może będzie zaraz wracać ;)
no ale jeszcze zabieg ją czeka .. jutro miałam ją rejestrować .. robimy zabieg w Toruniu 'asap' czy czekamy na rozwój zdarzeń??

Posted

Postaram się, ale muszę dokładnie wiedzieć gdzie to jest (czy nie za daleko ode mnie), bo mam w domu ciężko chorą sunię, która zostaje sama na 10 godzin... Ja mieszkam 40 km od Warszawy, w kierunku na Gdańsk (a co za tym idzie na Nasielsk też :)). W Warszawie jestem codziennie, bo niestety praca mnie na stolicę skazuje.

Posted

jak tylko w piątek dostane wypłatę to na pewno coś dorzucę.....Onka urocza.Boże dlaczego po tych wiochach mnoża się psiaki a potem problem gdzie je ulokować A buraki stoją pod sklepem ,piwo chleją i patrzą jak się psy na ich oczach szczepią.Powinno być jak w RPA: raz w miesiącu przyjeżdża samochód na wiochy , zabiera psiaki do sterylki i przywozi po kilku dniach z powrotem .Wszystko na koszt państwa.I problem bezdomności zwierząt znika tam z roku na rok.Głupio że to powiem i nie chce nikogo obrazić ale jesteśmy 100 lat za Murzynami:(

Posted

dominikabankert napisał(a):
jak tylko w piątek dostane wypłatę to na pewno coś dorzucę.....Onka urocza.Boże dlaczego po tych wiochach mnoża się psiaki a potem problem gdzie je ulokować A buraki stoją pod sklepem ,piwo chleją i patrzą jak się psy na ich oczach szczepią.Powinno być jak w RPA: raz w miesiącu przyjeżdża samochód na wiochy , zabiera psiaki do sterylki i przywozi po kilku dniach z powrotem .Wszystko na koszt państwa.I problem bezdomności zwierząt znika tam z roku na rok.Głupio że to powiem i nie chce nikogo obrazić ale jesteśmy 100 lat za Murzynami:(

Bardzo dziękujemy za pomoc :) Konto zaraz wyślę na PW

Posted

beka napisał(a):
Anja a kontaktowałaś sie z tymi ludzikami z Gdyni?

Narazie nie wizyta w potencjalnym domku ma być w piątek , jeśli coś będzie nie tak będę się kontaktować z tamtymi ludźmi .

Posted

Marinkaa napisał(a):
Manta, to jeden ze szczeniaków czy ich mama?

Manta to Onka , ale chyba nie ich mama , tak twierdził właściciel , ale nawet wet powiedział , że to raczej nie możliwe .

Posted

Jest dorosła ONka - Manta , która jest w hoteliku pod Toruniem
2 szceniaki jeszcze u tego człowieka ( 3 zaginął nie wiadomo gdzie , właściwie to nawet nie mam pewności ,że te dwa jeszcze są )
1 Szceniak - Oksa u mnie na DT

Posted

Manta jest zapisana na zabieg sterylizacji w sobotę 27 listopada o godz. 13.30
Termin nieco odległy, ale za to u naprawdę dobrego weta i zabieg korzystny cenowo (koszt około 250pln), bo jednak w innych toruńskich lecznicach standardowo przekracza 320pln.
Uznałam, że warto trochę poczekać, by nie ryzykować niczym i zapewnić Mancie fachowca najwyższej klasy i do tego w najniższej cenie.
Bo to wet z prawdziwego powołania i nie robi z lecznicy biznesu. Za to jest oblegany i stąd dalsze terminy.

Na pewno przy okazji zrobi Mancie dokładny "przegląd techniczny", to u niego standard przy każdej wizycie i badaniu :)